A
ascendantwill
Master
Beyler ok iyi değiliz taamda ort 1 tık ustuyuzdur ben niye çok yetersiz hissediyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sabah aksamniye çok yetersiz hissediyom
acaba tüm surgerylerden sonra kendimi yeterli görebilecek miyim aynı sorun bendede var ama ben kızlar için fln yapmıyorum bu işi kız için olsa base zaten cok cok yeterliBeyler ok iyi değiliz taamda ort 1 tık ustuyuzdur ben niye çok yetersiz hissediyom
Çevremde hmtn üstü gormeyeli 1 2 hafta oldu heralde doğru diyorsabah aksam View attachment 4416575 şöyle morphlar görüp psl god editleri izlersen sonuç bu sokağa cık tarafsız düşün sınıfına çevrene bak yeterli yada yetersizi öyle karar ver
olsaydın burda olmazdınBeyler ok iyi değiliz taamda ort 1 tık ustuyuzdur
oglum burdaki herkes cirkin olmak zorunda degil ki ne alakaolsaydın burda olmazdın
knaka siktirgit amk hangi aklı başında nt htn+ buraya gelip aa biraz daha görünüşümü gelirtirsem iyi olur deyip buraya geliyoroglum burdaki herkes cirkin olmak zorunda degil ki ne alaka
SEN BİZİ LAĞIM FARESİ Mİ ZANNEDİYORSUN HAYIRDIR LAN ŞFTALİknaka siktirgit amk hangi aklı başında nt htn+ buraya gelip aa biraz daha görünüşümü gelirtirsem iyi olur deyip buraya geliyor
hepsi bluepilled ve burayı aşşağılık olarak görüyor
mtn üstü kimse yok ascendleyenler hariç