KENDİNİZE GELİN AMK

kecmanstien

kecmanstien

Iron
herkes kudurmuş burda yok katliam yapcam yok milleti kescem olum sizin başarısızlıklarınız neden başkalarını ilgilendiriyor? bitanesi şey yazmış chad denizde karı s*kiyor ben çalışıyorum kpss çalışıyorum sende bul bi karı s*k amk türk kızları çok kolay manipüle edilebiliyor sadece tipin yoksa baştaki konuşmayı biraz daha iyi yapman lazım kızı kendine bağla sende sik denizde niye milleti kesiyon niye milleti vurmaya çalışıyonuz olum çok sıkıntınız varsa kendi kafanıza sıkın hayat devam ediyor henüz bitmiş değil sub-5ler varsa hayat harbili devam ediyor kardeşlerim ilerde belki paranız olur ameliyat olursunuz istediginiz yüze boya sahip olursunuz niye bu kadar herşey bitti diye kuduruyonuz yaşamaya devam ediceksiniz sike sike edemeyenler ilerdeki ihtimalleri göremiyor siz görebilirsiniz teşekkürler.

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Dathomirian Zabrak, Xavier and 5 others
knk dnr ya

• +1
  • JFL
Reactions: Arisylva, Xavier, swaggy and 11 others
herkes kudurmuş burda yok katliam yapcam yok milleti kescem olum sizin başarısızlıklarınız neden başkalarını ilgilendiriyor? bitanesi şey yazmış chad denizde karı s*kiyor ben çalışıyorum kpss çalışıyorum sende bul bi karı s*k amk türk kızları çok kolay manipüle edilebiliyor sadece tipin yoksa baştaki konuşmayı biraz daha iyi yapman lazım kızı kendine bağla sende sik denizde niye milleti kesiyon niye milleti vurmaya çalışıyonuz olum çok sıkıntınız varsa kendi kafanıza sıkın hayat devam ediyor henüz bitmiş değil sub-5ler varsa hayat harbili devam ediyor kardeşlerim ilerde belki paranız olur ameliyat olursunuz istediginiz yüze boya sahip olursunuz niye bu kadar herşey bitti diye kuduruyonuz yaşamaya devam ediceksiniz sike sike edemeyenler ilerdeki ihtimalleri göremiyor siz görebilirsiniz teşekkürler.
dnr atmayan varmi

• +1
Reactions: Arisylva, Xavier, xlegend and 6 others
Bazen ofkemi buraya kusmak iyi geliyor yoksa gidip birine saldiricam amk o yazdigim seyde ciddi degildi bu arada

• +1
Reactions: Xavier, Auchelius, pashanimair and 1 other person
Bazen ofkemi buraya kusmak iyi geliyor yoksa gidip birine saldiricam amk o yazdigim seyde ciddi degildi bu arada
reis öfkeni kus eyvallah da burdaki insaları tanımadığım için belki senin postunu görüp kafasına yatan fikirler olur başkalarını körüklersin yazma böyle şeyler insanlar gergin yarın biri ananı bacını kesse nabacan sonra rope atayım mı diye post atarsın

• +1
Reactions: pashanimair
reis öfkeni kus eyvallah da burdaki insaları tanımadığım için belki senin postunu görüp kafasına yatan fikirler olur başkalarını körüklersin yazma böyle şeyler insanlar gergin yarın biri ananı bacını kesse nabacan sonra rope atayım mı diye post atarsın
Merak etme burdakilerin cogu 15 yasinda veletler kimsenin bir sey yapacagi yok

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
kanzi yok be

• +1
simdi liseli kiz sikmek istiyorlar ileride sikip napcaklar
IMG 4650

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: booblover45, Auchelius and pashanimair
ayn

• +1
Reactions: Xavier and pashanimair
mason binası var izmirde oraya saldıracağım.

Sikimi em

• +1
Grey görüldü

Yazı okunulmadı

1000020197

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, pashanimair, yadih and 2 others
Dnr

• +1
dnr ama redpill copeluyorsun sanırım

neden birini oldurmek kotu olsunki edy teen gibi degil ciddi soruyorum ahlaki degerler bizim primal icgudulerimizden ibaret

uzun uzun nalatırım ıstersen ama simpleri ve foidleri oldurmek mübahtır

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and Serialsuicide
dnr ama redpill copeluyorsun sanırım

neden birini oldurmek kotu olsunki edy teen gibi degil ciddi soruyorum ahlaki degerler bizim primal icgudulerimizden ibaret

uzun uzun nalatırım ıstersen ama simpleri ve foidleri oldurmek mübahtır
dostum birini öldürmek niye kötü olsun ki diye soruyosun? sen böyle düşünüyosun tamam sıkıntı yok sen diyosun foidleri simpleri öldürmek mübah şimdi senin gibi dünyada çok farklı düşünen insanlar var bazıları da diyor ki ben normal mutlu insanları öldürücem bazıları diyor ki ben blackpillcileri öldürücem bazıları diyor ki mutsuz insanları öldürücem herkes kafasına göre bişeyi mübah kılarsa kendine ortalığın anasını sikerler redpill copeladığım falan yok eleman 13 yaşında düşündüğü şeylere bak öldürmek artık ahlaki değerlerden çıkıyor biyerde sen birini öldürürsen ahlaki değerin önemi kalmaz o insan dünyadan silinir o zaman sana göre kanunlar da olmasın kardeşim herkes kafasına göre öldürsün birini böyle bi kafa yapısı niye var aq

Users who are viewing this thread

Back