Keşke 1.90+ olsaydım

elemanzelvadre

elemanzelvadre

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
H hayatım barışçıl modda geçerdi

+12 cm dogida ogrepilled tabanlık taktiğiyle bilr 1.90 olamıyorum

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 119840, chadmanlet04, 1.60cm and 3 others
stemcellde copelamıycam o kadar para elime gecerse ll olurum ama o kadar param olmucak malesef coooook para lazım cooooook paramız olursa ll oluruz knk

• +1
Reactions: elemanzelvadre
stemcellde copelamıycam o kadar para elime gecerse ll olurum ama o kadar param olmucak malesef coooook para lazım cooooook paramız olursa ll oluruz knk
la aslında iyi bi meslekle uzun vadede illa ll yapılır ama belli bi yastan sonra insanin hevesi kalmazki sıkınrtı orda yoksa ev araba parasını ll ye basarızda cok buyuynce bir anlamı kalmıyor yaniiii

• +1
la aslında iyi bi meslekle uzun vadede illa ll yapılır ama belli bi yastan sonra insanin hevesi kalmazki sıkınrtı orda yoksa ev araba parasını ll ye basarızda cok buyuynce bir anlamı kalmıyor yaniiii
173 altıysan heves kalır çünkü tabanla bile averajsin

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and auitistsurvior
173 altıysan heves kalır çünkü tabanla bile averajsin
burada iyi bir meslek edinmis yada edinecek herkes olabilir zaten ama senin gibi mental lazım cunku 18 e girdigin anda olabilecegin birsey degil kac yıl bekler adam bilmem kafayı calıstırıp investing zart zurt birsuru sey yaparsan iyi ben 25 e girmeden once toplarsam parayı kesin yaparım ama insallah heves kalır 173 ten kısa oldugum icin heves kalma ihtimali yuksek

Keşkeler keş eder eleman

• +1
190 + 15pg/dl E2 = life on easy mode

• +1
Kendime engelli gozuyle bakiyom mq
baba anastrozole ile oynuyorum da ya 10 altina dusuyom yada 20 üstü tam denge dozu yok ortada

duygulari komple kapatip libido/ereksiyonu kaltisini yerinde tutabilsek süper olcak

• +1
190 geniş omuz brutal combo, ltn yuzun olsa bile dunyanın 80 nini moglarsın

baba anastrozole ile oynuyorum da ya 10 altina dusuyom yada 20 üstü tam denge dozu yok ortada

duygulari komple kapatip libido/ereksiyonu kaltisini yerinde tutabilsek süper olcak
Aromasin de sadece ortasını bulabildim ben diğerinde ortası yok kesinlikle direkt öldürüyor

• +1
Reactions: Deleted member 119840

Users who are viewing this thread

Back