Keşke bonesmashing cope olmasaydı

Black_Pill_Enjoyer1

Black_Pill_Enjoyer1

Feed the children. Microplastic is in your balls
Belki o zaman subhuman zygolarim için hardmaxx yapmama gerek kalmazdi

Ya genetik falan tamam da şansımı skm kardeşimin kafası benimkinden küçük çenesi dar ince bişey zygoları mükemmel mk her gördüğümde kıskanmak zorunda mıyım

deil ztn

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and Black_Pill_Enjoyer1
Cope knk cok düşük bir ihtimal tüm darbeleri eşit sayıda eşit damage ayarlarsan beeellki işe yarar o da dünyanın en zor seyi

bana yapması çok keyif veriyo placebosu bile yeter

• +1
  • Hmm...
Reactions: angrybirds and Black_Pill_Enjoyer1
bana yapması çok keyif veriyo placebosu bile yeter
Plesebo sadece low t ibneler içindir yapmayı bırak bir faydası yok gerçek hayatta yaşıyoruz

zygom var 2 metreyim kizlar neden benden kaciyor subhuman gozlerimden mi amcik dudaklarimdan mi

• Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
  • +1
cope deil knk

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and maarda
Ya genetik falan tamam da şansımı skm kardeşimin kafası benimkinden küçük çenesi dar ince bişey zygoları mükemmel mk her gördüğümde kıskanmak zorunda mıyım
2 hafta iki tarafada vur sonra aynaya baktığında bi taraf daha büyükse 1 hafta sadece o tarafa vur böyle böyle devam et amk nesi zor

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and angrybirds
.

Last edited:
2 hafta iki tarafada vur sonra aynaya baktığında bi taraf daha büyükse 1 hafta sadece o tarafa vur böyle böyle devam et amk nesi zor
Çok zor amk çok zor

• +1
Reactions: starboi.
nası açıkla ben direkt kendimden söylüyorum knk
Kanka bazı yapan kişiler bile soyluyor sadece geçici etkileri oluyor diyor o da vurmaktan olusan morluk ve sismeyle biraktiginda geciyor eski haline donuyor

Kanka bazı yapan kişiler bile soyluyor sadece geçici etkileri oluyor diyor o da vurmaktan olusan morluk ve sismeyle biraktiginda geciyor eski haline donuyor
moraracak kadar sert vuruyosan yanlış yapıyon ztn kızaracak bir saat sonra geçicek
bide uzun zaman isteyen bişey ztn birkaç ayda birkaç mm büyür ztn 1 yılın sonunda çok fark görürsün

• +1
cope beyler

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and yuda
cope

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and elemanzelvadre
cope

• +1