Keşke Chad olsaydım amk

D

Deleted member 87558

Iron
Düşünsenize kimseye yazmıyorsunuz, tüm kızlar peşinizde, hepsi kendini size siktirmeye çalışıyor. Ah ulan hayat.. *llah denilen tanrı(!)’ya bir vakit bile ibadet edersem orospu çocuğuyum

• +1
Reactions: oldgymcel and maarda
bu kadar dertliysen ve ilahi bi varliga inanmiyosan neyi bekliyosun

bu kadar dertliysen ve ilahi bi varliga inanmiyosan neyi bekliyosun
Brom belki bana bir ruh eşi gönderir diye bekliyorum yoksa kafaya sıkarım

Brom belki bana bir ruh eşi gönderir diye bekliyorum yoksa kafaya sıkarım
inaniyon mu inanmiyon mu belli degil kimin gondermesini bekliyon
umarim gonderir her zaman umut var :feelshmm:

Düşünsenize kimseye yazmıyorsunuz, tüm kızlar peşinizde, hepsi kendini size siktirmeye çalışıyor. Ah ulan hayat.. *llah denilen tanrı(!)’ya bir vakit bile ibadet edersem orospu çocuğuyum

IMG 20241012 WA0016

KEK

• JFL
  • So Sad
Reactions: maarda, lerade, lopaks41 and 5 others
ilah dediğim tanrı beni kendimce yakışıklı yaratmamış olabilir fakat dikkat çeken başka özellikler verdi bana, kendime odaklanmamı sağladı bu sayede.
bana bahşettiği diğer şeyler sayesinde görünüşümü de değiştirdim, herşey planlıydı herşeyin bir hayrı vardı, eğer şikayetçi olduğum görünüşüm ezelden beri iyi olsaydı belkide ben bugün bunları düşünebilecek kapasitede veya başardıklarımı başarabilecek kapasitede olmazdım,
hatalarımdan tecrübe çıkarabilecek bir insan olmazdım belkide?,
belkide kızlarla konuşamayan insanlarla sağlıklı iletişim kuramayan birisi olurdum,
belkide geleceğim için çabalamayacak kadar egoist ve sapkın ve tembel olurdum?
aşk nedir bilmezdim belki, gerçek aşkı hiç tecrübe edemezdim belkide.
sevginin değerini ve ona yüklediğim anlamı bilemezdim belkide
sarılmanın bile bir cinsel yakınlaşmaktan ibaret değil, bir sanat olduğunu benimsemezdim belkide?
sürekli kendimi geliştirme düşüncesinde olmazdım belkide?
daha çok şey var...

çünkü bende biliyorum doğuştan yakışıklı olsaydım, herkez bana bu yüzden saygı gösterip her istediğimi sadece yakışıklı olduğum için çabalamadan gayret göstermeden elde etseydim,
ben güzel görünen içi boş bir çöp tenekesinden farklı olmazdım.

rabbine hamdet ve hep ona güven, çok acı çekip ağlasan da rabbine hamd etmeye çalış.
onun sana nasip ettiği herşeye hamd et ve onun sana verdiklerine inanıp ona güven
bir zerresi için bile pişman olmazsın. tabi sabredersen...
Tüm kızlar peşinizde, hepsi kendini size siktirmeye çalışıyor.
belkide yakışıklı doğsaydım tek hayat felsefem bu olurdu bir salağın teki olurdum

belkide bu foruma gelip isyan etmek yerine göğe bakıp rabbine yalvarsaydın bu durumda olmazdın, sen onu sevmesen bile belki o hala seni seviyor olabilir

Dipnot:
ben herkezin dini inancına saygı duyarım ateiste de hristiyana da (incil bile satın alıp şans vermek istedim) kimsenin ne düşündüğü beni ilgilendirmez benim çok yakın ateist arkadaşlarım olmuştur işyerinde çalıştığım dostlarım bile ateistdir kimse beni yanlış anlamasın ben her düşünceye saygı duyuyorum.
bende kendi düşüncemi arkadaşa belirtiyorum sadece iyi forumlar.

Last edited:
YENI IBNE DIYOR AHAHAHAH SİKTİR GİT LA THORUN EVLADI
Oğul getir ananı beyaz bir çocuk yapayım da ilerde senin gibi forumlarda sıçanlamasın😏

Oğul getir ananı beyaz bir çocuk yapayım da ilerde senin gibi forumlarda sıçanlamasın😏
ANALİZİ ÇAKTI SENLE 100 REPLY KAVGA ETMEM ALLAH BELANI VERMİŞ YENİ HESAP YENİ KİMLİK AÇ TAŞŞAK OGLANI OLACAKSIN

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 70692 and Deleted member 87558
ANALİZİ ÇAKTI SENLE 100 REPLY KAVGA ETMEM ALLAH BELANI VERMİŞ YENİ HESAP YENİ KİMLİK AÇ TAŞŞAK OGLANI OLACAKSIN
Beni bilen biliyor yarram neyimle tassak geçecekler

Herkes mi ascendledi amk buradaki kimseyi tanımıyorum sen kimsin orospu cocugu
allahnı sikerim bidaha benimle konuşmaya çalışma👋

Anneni verde bi Avrupalı Yarra yesin orospu çocuğu
konuşma demedik mi çirkin oç! neyse birkaç kız dm atmış onlarla ilgileneyim:)

iskandinav tanrısı

Users who are viewing this thread

Back