Kiliseye katılmak

flows5991

flows5991

ogrepilled Jr.
@dogu gidip kiliseye katılsam annem babam bana anabacı sövse baskılasa sonra gitsem isviçreye iltica etsem mantıklı mı?:p

• +1
  • Woah
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
@dogu gidip kiliseye katılsam annem babam bana anabacı sövse baskılasa sonra gitsem isviçreye iltica etsem mantıklı mı?:p
bende istiyorum ya bi kilise korosuna katılmak

• +1
Reactions: Auchelius, why not me? and flows5991
@dogu dnr atma

@dogu dnr atma
Dini sebeplerde etkiler evet ama nerede doğdun vs daha çok etkiler etnik baskı vs garanti oluyor senin dediğinde ola bilir

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and flows5991
Dini sebeplerde etkiler evet ama nerede doğdun vs daha çok etkiler etnik baskı vs garanti oluyor senin dediğinde ola bilir
doğum yerim bağcılar

olum çok ciddiyim la bu evden çıkmam lazım

sen ne diye başvurcan

dini olarak alevi
bende alevi olarak başvuruyaım bizim aile full sünni dedem imam ailemin sünni olduğunu ve alevi olduğumu kanıtlayabilirim

bende alevi olarak başvuruyaım bizim aile full sünni dedem imam ailemin sünni olduğunu ve alevi olduğumu kanıtlayabilirim
olmana gerek yok zaten alevilik varsa soy ağacında alırsın

• +1
Reactions: flows5991
Dini ve etnik baskı

• +1
olmana gerek yok zaten alevilik varsa soy ağacında alırsın
üstad soy ağacından nereden görüyoruz burada din yazmıyor

üstad soy ağacından nereden görüyoruz burada din yazmıyor
e devlet soy ağacı yaz sülalende kimler nerede doğmuş bak gpt ye listelr sonra illeri/ilçeleri alevlik vs varmı

• +1
e devlet soy ağacı yaz sülalende kimler nerede doğmuş bak gpt ye listelr sonra illeri/ilçeleri alevlik vs varmı
olum o değilde biz nerdeyse 200 yıldır sivas kangaldaymışız amk

nasıl yani ben kürdüm diyelim (zaten kürdüm de) batıda istanbul ankara izmir de doğduysam daha mı çok şansım oluyo yani iltica etmek için

• +1
Reactions: flows5991 and Serialsuicide
nasıl yani ben kürdüm diyelim (zaten kürdüm de) batıda istanbul ankara izmir de doğduysam daha mı çok şansım oluyo yani iltica etmek için
evet kaçmış oluyorsun baskıdan ve zulümden daha fazla destekliyor dosyano

• +1
Reactions: flows5991 and Serialsuicide
yok @dogu hepsi sünni amına koyim benim hristiyanlık yüzünden gördüğüm aile baskısından yürümem lazım

ahhaaa bir tane köy alevi sünni karışık oradaki olaylara bakayım

yok @dogu hepsi sünni amına koyim benim hristiyanlık yüzünden gördüğüm aile baskısından yürümem lazım
Aile baskısı olmaz

• So Sad
dijital ayak izi sorun etmesin