flows5991
ogrepilled Jr.
@dogu gidip kiliseye katılsam annem babam bana anabacı sövse baskılasa sonra gitsem isviçreye iltica etsem mantıklı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bende istiyorum ya bi kilise korosuna katılmak@dogu gidip kiliseye katılsam annem babam bana anabacı sövse baskılasa sonra gitsem isviçreye iltica etsem mantıklı mı?![]()
Dini sebeplerde etkiler evet ama nerede doğdun vs daha çok etkiler etnik baskı vs garanti oluyor senin dediğinde ola bilir@dogu dnr atma
doğum yerim bağcılarDini sebeplerde etkiler evet ama nerede doğdun vs daha çok etkiler etnik baskı vs garanti oluyor senin dediğinde ola bilir
dini olarak alevisen ne diye başvurcan
bende alevi olarak başvuruyaım bizim aile full sünni dedem imam ailemin sünni olduğunu ve alevi olduğumu kanıtlayabilirimdini olarak alevi
ne zaman başvurcandini olarak alevi
olmana gerek yok zaten alevilik varsa soy ağacında alırsınbende alevi olarak başvuruyaım bizim aile full sünni dedem imam ailemin sünni olduğunu ve alevi olduğumu kanıtlayabilirim
üstad soy ağacından nereden görüyoruz burada din yazmıyorolmana gerek yok zaten alevilik varsa soy ağacında alırsın
e devlet soy ağacı yaz sülalende kimler nerede doğmuş bak gpt ye listelr sonra illeri/ilçeleri alevlik vs varmıüstad soy ağacından nereden görüyoruz burada din yazmıyor
olum o değilde biz nerdeyse 200 yıldır sivas kangaldaymışız amke devlet soy ağacı yaz sülalende kimler nerede doğmuş bak gpt ye listelr sonra illeri/ilçeleri alevlik vs varmı
nasıl yani ben kürdüm diyelim (zaten kürdüm de) batıda istanbul ankara izmir de doğduysam daha mı çok şansım oluyo yani iltica etmek içinDini sebeplerde etkiler evet ama nerede doğdun vs daha çok etkiler etnik baskı vs garanti oluyor senin dediğinde ola bilir
tamam orada herhangi bir olay var mı bak ondan faydalanolum o değilde biz nerdeyse 200 yıldır sivas kangaldaymışız amk
evet kaçmış oluyorsun baskıdan ve zulümden daha fazla destekliyor dosyanonasıl yani ben kürdüm diyelim (zaten kürdüm de) batıda istanbul ankara izmir de doğduysam daha mı çok şansım oluyo yani iltica etmek için
Aile baskısı olmazyok @dogu hepsi sünni amına koyim benim hristiyanlık yüzünden gördüğüm aile baskısından yürümem lazım