D
Deleted member 88833
Platinum
doğal şekilde kilo almak için ne yapmalıyım ne yersem kilo alırım bir türlü alamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tktok ızlemeye devam etSon zamanlarda nasıl kilo alırım diye soran mallığı var üzerimde
YA MAL OĞLU MAL YUTUBDE BİN TANE VİDEO VAR SHAKELER VAR GELMİŞ NASIL KİLO ALIRIM DİYO SİKTİR GİT SOLUCAN KOVULDUN. ınternette hersey var zaten bu sıtenın amacı ne aptal ınternetten farklı dıye buraya yazdım ınternette kım mk677 onerır esekogluessek
Kilo almaya bakma kas kütlesi koymaya bak kalorini hesapla maintenanxe in biraz üstünde yap günlük yaptığın hareketlerden yaktığın kaloriyi de hesaba katmayı unutmadoğal şekilde kilo almak için ne yapmalıyım ne yersem kilo alırım bir türlü alamıyorum
Sınava gircem evde spor yapmak istiyorum ne tür malzemeler almalıyım ev için büyük değil de 10 kilo alıp estetik olmayı hedefliyorumKilo almaya bakma kas kütlesi koymaya bak kalorini hesapla maintenanxe in biraz üstünde yap günlük yaptığın hareketlerden yaktığın kaloriyi de hesaba katmayı unutma
bide gyme git bitti iş hemen gelişmeyi bekleme