kiminiz var

wetwipes

wetwipes

mentalcel manlet cl
bi gün işten eve gelmişim 12-14 saat arası bişey çalıştım vakti tam hatırlamıyorum tshirtümde delikler yağ lekeleri ve sırıl sıklam ter var eşofman desen aynı şekil ayağımda 1kglik tabanı taştan sert iş ayakkabısı ile eve yürüdüm gün batımını izleyerek eve geldim kimseden bi merhaba hoşgeldin yok oturdum sandelyeye dedim ne için yaşıyorum kim için çalışıyorum işteyken ensemden belime kadar inen terler ne için var gibisinden uzun bi süre düşündüm kendimi hiç o kadar aciz ve hayatın en aşşağı seviyelerinde bulmamıştım gece yatmadan önce hatırladığım tek şey gzümden yaşlar akarak dayan bunlarda geçecek diyişimdi

• So Sad
Reactions: Thrill, herson, kullancı1998572619 and 13 others
sad emote atanlara respect butonu
*teşekkürler millet*

• +1
Reactions: Thrill, yigittsaint, stacyworshipper and 5 others
Kimsem yok

Keske transparan bir sekilde her seyi anlatabilecegim birisi olsaydi, belki o zaman bu kadar ezik hissetmezdim.

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, yigittsaint, stacyworshipper and 4 others
Kimsem yok

Keske transparan bir sekilde her seyi anlatabilecegim birisi olsaydi, belki o zaman bu kadar ezik hissetmezdim.
yalnız hissetmene gerek yok
internetteki alt forumlarda tanıstıgın birileri olabiliriz ama eğer cidden kötü hissediyorsan 1 mesaj uzağındayız unutma

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, yigittsaint, stacyworshipper and 3 others
Kimsem yok

hayatımda sadece bir kere transparan olarak her şeyimi anlattığım her şeyimi bilen biri oldu

never again

ve insanlara birçok şeyi anlatamamak bazen daha kötü yapıyo ama bidaha kimseye içimi dökeceğimi zannetmiyorum

• +1
Reactions: Thrill, blackpillruinedmyli, wetwipes and 5 others
bi gün işten eve gelmişim 12-14 saat arası bişey çalıştım vakti tam hatırlamıyorum tshirtümde delikler yağ lekeleri ve sırıl sıklam ter var eşofman desen aynı şekil ayağımda 1kglik tabanı taştan sert iş ayakkabısı ile eve yürüdüm gün batımını izleyerek eve geldim kimseden bi merhaba hoşgeldin yok oturdum sandelyeye dedim ne için yaşıyorum kim için çalışıyorum işteyken ensemden belime kadar inen terler ne için var gibisinden uzun bi süre düşündüm kendimi hiç o kadar aciz ve hayatın en aşşağı seviyelerinde bulmamıştım gece yatmadan önce hatırladığım tek şey gzümden yaşlar akarak dayan bunlarda geçecek diyişimdi
Aglayamayip her gramını içinde yaşayıp hissetmek çok kötü

• +1
Reactions: Thrill, wetwipes, yigittsaint and 3 others
Screenshot 2026 03 28 23 58 54 894 commiuigallery

Yarram adamda cl bişey diyoz mu

• +1
Reactions: Thrill, wetwipes, stacyworshipper and 1 other person
looks hersey değildir beyler chadler bile intihar ediyor mental sorunlardan vb kı bende suan meyilliyim chad olmasamda 185 bır mtn olarak hayatımın acısını cekiyorum hergün hersaniye umudumuda kestim gibi senın ıcın uzuldum dostum ama acını yasaman gerek sakın bastırma sakın ustunu ortmeye calısma en saglıklısı budur

• +1
Reactions: Thrill, herson, Gordon Freeman and 4 others
şimdi gavat apo gelip söylenecek amınaçaktımın oglu

• +1
  • Ugh..
Reactions: Thrill, JustForLaughs, susisesi and 1 other person
hay aq yine fakeceller toplanmış hü yalnızım ewewe bir şeyler saçmalıyo kafayı yicem lan @Serialsuicide

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Gordon Freeman and 2 others
oooof off of of of of offfff of of

• So Sad
  • +1
Reactions: wetwipes and Thrill