Kimse yükselmemiş hepiniz için iş bitti

harundogruyol

harundogruyol

Iron
Ben tekrar hesap açtım diğer hesap banlandığı için 2 yıl oldu. acendledikten sonra tekrar bakıyım dedim
trdeki herkes hala uyuyor ve over hepinizin için, umut yok sizden boş boş konular konuşuyorsunuz
bizim zamanımız da böyle değildi

• +1
  • JFL
Reactions: angrybirds, Skull Knight and TrustMeBro
Bu abi biri mi

• +1
Reactions: angrybirds and harundogruyol
Ben tekrar hesap açtım diğer hesap banlandığı için 2 yıl oldu. acendledikten sonra tekrar bakıyım dedim
trdeki herkes hala uyuyor ve over hepinizin için, umut yok sizden boş boş konular konuşuyorsunuz
harun tekrardan hosgeldin aminakyoim

at kanka degisimini

ne konuşak kanka

eski pp dönsene beynim kim oldugunu algılamakta güçlük çekiyo
ben eskiden site vardı bunun aynısıydı, kapandı site bu değildi orginal dc üzerindendi

• JFL
Reactions: Peter Steele and maarda
altsın kankaa sherlock holmes selamlar

• JFL
Reactions: Peter Steele
ascendledikten sonra ne kadar slayledin
sen neden burdasın bunlar uğraşma n lerle uğraşılmaz aq
cok slayledim sorma knk
coluk cocuga yardimla ugrasiyoruz simdi zamaninda cok androsit yaptim iyi bir insan olmaya calisiyorum

• JFL
Reactions: maarda
ben eskiden site vardı bunun aynısıydı, kapandı site bu değildi orginal dc üzerindendi
1- turkce konusmayi ogren yurt disinda unutmussun ben eskiden site vardi ne aq
2- Eskiden orginal dc uzerinden falan degildi amk urlsi degisikti temasi degisikti sadece looksmax.me idi

1- turkce konusmayi ogren yurt disinda unutmussun ben eskiden site vardi ne aq
2- Eskiden orginal dc uzerinden falan degildi amk urlsi degisikti temasi degisikti sadece looksmax.me idi
yok aga harbi eskiden dcden isliyodu buralar

• JFL
  • +1
Reactions: Peter Steele, harundogruyol and maarda
yok aga harbi eskiden dcden isliyodu buralar
tmm knk herkesin görebildiği internet archivei siktir ettik siz ikinize inanıyoruz eski hikayelerinizden azıcık daha anlatın

• +1
  • JFL
Reactions: Peter Steele, harundogruyol, Ashoimex and 1 other person
tmm knk herkesin görebildiği internet archivei siktir ettik siz ikinize inanıyoruz eski hikayelerinizden azıcık daha anlatın

engelli oe org yok mu dedik hardcore bpciler dcdeydi buraya sadece newgenler post atiyodu dedik

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and lagrange10
sadece newgenler post atiyodu dedik
ilk başta sadece .net sitesinden kalma kisiler bulunan forumda nasıl newgen olabilir aq,konuştukca batıyosun amk bi sik bilmiyorum de kabullen işte

• +1
  • JFL
Reactions: Peter Steele and harundogruyol
ilk başta sadece .net sitesinden kalma kisiler bulunan forumda nasıl newgen olabilir aq,konuştukca batıyosun amk bi sik bilmiyorum de kabullen işte
sen harbi gerizekalisin aq anlatmaya deymez

• JFL
mal mısın dc vardı en ciddi oydu

• JFL
Reactions: Peter Steele, starboi. and maarda
engelli oe org yok mu dedik hardcore bpciler dcdeydi buraya sadece newgenler post atiyodu dedik
hardcore bp diyor amk akşam akşam güldürmeyin

• JFL
Reactions: Peter Steele, maarda and starboi.
Hiç ropelayan ya da hardmaxxleyen gördün mü yumoş
.nette vurulma olaylari donuyordu zorbaliktan milletin evjne polis geliyodu amj ne anlatiyon

ropelayan 100+ kisi vardi sizin dc dediginiz donem 2020 falandir (dc 2016 kuruldu) .net 2015 den 2016 dan berj var

ropelayan 100+ kisi vardi sizin dc dediginiz donem 2020 falandir (dc 2016 kuruldu) .net 2015 den 2016 dan berj var
bu olaylar ve sonsuz alt acmaktan dolayi kapandi .net

• JFL
Reactions: Peter Steele and maarda
.nette vurulma olaylari donuyordu zorbaliktan milletin evjne polis geliyodu amj ne anlatiyon
yasaniyodu fakat yarisi yalan o doneme ben yetisemedim ben bahsettigim ban yiyen sv 2017-18 civarinda katilmistim ben

• JFL
buradaki herkes grey gibi ozellikle arda isimli eleman

• JFL
Reactions: Peter Steele