Kirpik Serumu Süreci

Yapsan cok güzel olur valla, burdaki cogu kisiye lazim bence böyle bir thread

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair, Serialsuicide and 4 others
arkadaşım düzenli kullandı en büyük artısı kalınlaştırması
uzunlaştırma olarak aşırı bi etkisi yok ama gözle görülüyor biraz evet kesinlikle yapılması gereken bi softmaxx

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, orhanhic and 3 others
Multi-Peptide Serum for Lash and Brow - Yoğun Görünüm Kaş Kirpik Serumu: https://www.sephora.com.tr/p/multi-peptidler---kirpik-ve-kas-serumu-P10026294.html

Şunu aldım önümüzdeki 1 ay boyuna kullancağım, bi thread açıp haftalık update atayım mı sizce
1 ay oldu günde 2 defa kullanmadığım günler az da olsa oldu ama genel olarak düzenli kullandım.

Fark nerdeyse fark edilemeyecek kadar az kullanmaya değer mi hayır daha çok alt kirpiklerde değişim var üste göre ama o da zaten çok minimal, oral minoxidil tek çözüm o da bloat yapıyo

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, atess and 1 other person
1 ay oldu günde 2 defa kullanmadığım günler az da olsa oldu ama genel olarak düzenli kullandım.

Fark nerdeyse fark edilemeyecek kadar az kullanmaya değer mi hayır daha çok alt kirpiklerde değişim var üste göre ama o da zaten çok minimal, oral minoxidil tek çözüm o da bloat yapıyo
dedim aq size işe yaramiyo diye

• +1
Reactions: xlegend, Auchelius and pashanimair
Multi-Peptide Serum for Lash and Brow - Yoğun Görünüm Kaş Kirpik Serumu: https://www.sephora.com.tr/p/multi-peptidler---kirpik-ve-kas-serumu-P10026294.html

Şunu aldım önümüzdeki 1 ay boyuna kullancağım, bi thread açıp haftalık update atayım mı sizce
birader yanlıs anlamayın ama uzun kalın kirpikten bıktım amk tamam güzel eyvallah sms göze girdigi zaman cok kötü oluyo bi aralar feristahım sikiliyofı hatta bu yazı kastetiyorum en son kesicektim makineyle görünüm olarak güzel cidden ama yorucu

birader yanlıs anlamayın ama uzun kalın kirpikten bıktım amk tamam güzel eyvallah sms göze girdigi zaman cok kötü oluyo bi aralar feristahım sikiliyofı hatta bu yazı kastetiyorum en son kesicektim makineyle görünüm olarak güzel cidden ama yorucu
Hemen çözümü veriyom kıvırdıktan sonra kirpik sabitleyici sürüyosun bitti gitti

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, pashanimair and kenssho
Her çey orbital

• +1
  • So Sad
Reactions: lopaks41 and xlegend
kirpik kıvırıcı kullan

• +1
Reactions: kenssho