kısa erkekler neden evrimlesti

auitistsurvior

auitistsurvior

Jacketcel
dogal yasamdaki mantıgıni anlamamiz lazım ben neden manletim mesela atalarıma dogal yasamda nasıl bir avantaj sagladı

sikimden assagi kasimpasa zittt erenkoy kk

dogal yasamdaki mantıgıni anlamamiz lazım ben neden manletim mesela atalarıma dogal yasamda nasıl bir avantaj sagladı
Sıcak ortamda yasayan insanlar daha az ısı ve su kaybi için kısa olmaya evrimlestiler.

• So Sad
Reactions: auitistsurvior
Sıcak ortamda yasayan insanlar daha az ısı ve su kaybi için kısa olmaya evrimlestiler.
basxka bi avantajı yokmu sıfırmı bi adam kuralsız dovusrta daha zor devrilme avantaj diyordu cope mu gercekmi

abi insanların amacı turunu aktarmak degilmi kadınlara gore sekillenmesi gerekmiyormu madem kısa olmak bazı yerlerde avamtaj neden tum kadınlar uzun boylu erkekleri seviyor uzun boylu erkeklerin onları koruyabilecegi ic gudusu nasıl beyinlerinde olustu herhangi bir evrimsel mantigi varmı

abi insanların amacı turunu aktarmak degilmi kadınlara gore sekillenmesi gerekmiyormu madem kısa olmak bazı yerlerde avamtaj neden tum kadınlar uzun boylu erkekleri seviyor uzun boylu erkeklerin onları koruyabilecegi ic gudusu nasıl beyinlerinde olustu herhangi bir evrimsel mantigi varmı
daha uzun olduğu için kk malmısın kk

• +1
  • JFL
Reactions: elemanzelvadre and auitistsurvior
basxka bi avantajı yokmu sıfırmı bi adam kuralsız dovusrta daha zor devrilme avantaj diyordu cope mu gercekmi
Ya banane amg nedense neden cokda sikimde orta dogulu atalarin olmasaymis napalim

• WTF
Ozaman bu atalarımı nordic mi yapıyor :p

• +1
ekstra avantaj sağladığından değil boy takıntısı tarih boyunca bu seviyede yoktu çünkü kadınlar benden uzun olsun yeter kafasındaydı o yüzden kısa erkekler var olmaya devam etti şimdi sosyal medya yüzünden herkes delusional oldu

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
sosyal medya milletin ayarını bozdu. önceden kısa erkeklerin olduğu bölgelerdeki kadınlar uzun erkeklerden haberdar değildi. şimdi sosyal medya yüzünden kaç km ötedeki uzun erkekleri görüp beğeniyorlar kendi bölgelerindeki erkeklere bakmıyorlar

• +1
Reactions: lopaks41, Black_Pill_Enjoyer1 and maarda
sosyal medya milletin ayarını bozdu. önceden kısa erkeklerin olduğu bölgelerdeki kadınlar uzun erkeklerden haberdar değildi. şimdi sosyal medya yüzünden kaç km ötedeki uzun erkekleri görüp beğeniyorlar kendi bölgelerindeki erkeklere bakmıyorlar
Ya oçun oğlu sen 1.80 değil misin neden her konunun altında ağlıyorsun

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Nasi Avantaj aq avantaji yok sadece daha gucsuzsun

Sultan kosen en guclu adamdir

Ağa evrimsel biyoloji 2 satır okunup anlaşılacak şey değil ama bildiğim uzun boylu seçmelerinin bi mantığı yok. Kısa boy daha atik ve daha az enerji ihtiyacı karşıladığından daha avantajlı

çocuklarının kısa olması sanşa dayalı, mankenlerin kardeşlerin bak hiçbiri birbirine benzemiyor. işte boyle evrimleşiyorlar

• +1
Reactions: maarda
Ağa evrimsel biyoloji 2 satır okunup anlaşılacak şey değil ama bildiğim uzun boylu seçmelerinin bi mantığı yok. Kısa boy daha atik ve daha az enerji ihtiyacı karşıladığından daha avantajlı
Salak o zaman neden uzun adam 150 kg olabiliyoda kisa adam olamiyo

Gelecekde uzunlar daha avantajli

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
çocuklarının kısa olması sanşa dayalı, mankenlerin kardeşlerin bak hiçbiri birbirine benzemiyor. işte boyle evrimleşiyorlar
Yok Kyle bisey kisa kadinin cocugu kisa olut anca

Uzun kadindan daima uzun erkek cikar

yok oyle bişey xd kanıt goster
Saglikli degilse 1.30 bile kalaabilir sen onndan mi babsediyosun ondan babsediyosan salaksin aq onlar gebersin zaten

Saglikli degilse 1.30 bile kalaabilir sen onndan mi babsediyosun ondan babsediyosan salaksin aq onlar gebersin zaten
cocugun boyu şanşa dayalı sağlıkla alakası yok 100 şans mankenlerin kardeşlerine birbirine benzyior gen expressiona dayalı ya olur ya olmaz

• JFL
Reactions: recai iskender
Salak o zaman neden uzun adam 150 kg olabiliyoda kisa adam olamiyo

Gelecekde uzunlar daha avantajli
Ya amınakoyayım doğal hayatta sence 150 kg olabilir mi bi insan

cocugun boyu şanşa dayalı sağlıkla alakası yok 100 şans mankenlerin kardeşlerine birbirine benzyior gen expressiona dayalı ya olur ya olmaz
He kanka o yuzden karilar uzun boylu erkek diye agliyo dimi

He kanka o yuzden karilar uzun boylu erkek diye agliyo dimi
aglamaları değiştirmez genler kendini gostermez bi bakarsın sen 190sın cocugun 165 sevgilin de 170 benim akrabam babası annesi 165 kendisi 192 ablasıda 160 tamamen şansa dayalı

aglamaları değiştirmez genler kendini gostermez bi bakarsın sen 190sın cocugun 165 sevgilin de 170 benim akrabam babası annesi 165 kendisi 192 ablasıda 160 tamamen şansa dayalı
Tamamen degilde sans var evet ama sagopa kajmer istisnalar kaideyi bozmaz

Bide sen evrimden (kadinlardan (am)) daha mi iyi bilcen lolipo

• +1
Reactions: dogida
Tamamen degilde sans var evet ama sagopa kajmer istisnalar kaideyi bozmaz

Bide sen evrimden (kadinlardan (am)) daha mi iyi bilcen lolipo
istisna degil kanka tamamen şanş ya olur ya olmaz, ortalama tabikide yukseliyor çunku kısa boylular uremiyor inthiar ediyor. kaste sistemi super geli gelcek şimdiki cağda

• +1
Reactions: Aviator
çok basit daha az gıda

• +1
turkceller genelde boya takılyor ama chadlite suratınız olsa 173 boyunuza hic bi kız takılmaz:lul::lul:

turkceller genelde boya takılyor ama chadlite suratınız olsa 173 boyunuza hic bi kız takılmaz:lul::lul:
Chadlite olsan boy algısını altüst edebiliyorsun
Htn olsan edemezsin çok falza ama chadlite ayrı bi seviye

t
tr de htn nadir edersin mtn oldunmu bile asırı one cıkıyorsun

185im ortalama ustu boyun cok avantajını gormedim ama yakısıklı olsam orta boyla gorecegime eminim

• +1
Reactions: oldgymcel, hesaplar_banlı and yalnizselefi
185 ile kız bulamamak için ya obez ya sosyal özürlü olmanız lazım muhtemelen siz ikisisiniz

• +1
Reactions: maarda
ikisi de bende var sürece başladm ama EQ geliştirmek için de film falan izliyom
oyle gelismez kanka tipinin ortalama ve ya ortalamaya yakın oldugunu dusunuyorsan kilo ver how i met your mother izle ve dışarıya çık

O zaman ben biseyleri yanlis yapip cuce kalmisim
genetic recombination diye bir olay var ya hani sonsuz olasılık var mutasyon var hormon eksikliğin yoksa genetigin oyle boyun kac

• +1
oyle gelismez kanka tipinin ortalama ve ya ortalamaya yakın oldugunu dusunuyorsan kilo ver how i met your mother izle ve dışarıya çık
öyle yapıyom işte salona gidiyom kitap okuyom film dizi izliyom jawline az var kilo verince tam çıkar umarım

öyle yapıyom işte salona gidiyom kitap okuyom film dizi izliyom jawline az var kilo verince tam çıkar umarım
ya sosyal konularda maruz kalmak tanımadığın insanlarla konusmak dısarısında cope diziyide bir iki taktik ogren diye onerdim

değil ama 178 htn 185 ltnyi feci moglar
Tamam işte boy halosu çok büyük olduğunu anlıyorsun burdan,senden uzun birini moglamak için 2 tık üstü olman gerek karşına ltn değilde 185 htn gelince ne yarrak yicen

• +1
ya sosyal konularda maruz kalmak tanımadığın insanlarla konusmak dısarısında cope diziyide bir iki taktik ogren diye onerdim
kanka kilo verirsem penis uzar mı şuan 106yım 85 falan olursa uzar mı? şuan 14 santim max sence kaç olur

• JFL
kanka kilo verirsem penis uzar mı şuan 106yım 85 falan olursa uzar mı? şuan 14 santim max sence kaç olur
kemiğine bastırarak olcuyorsan max o kadar olur ve 14 ortalama zaten bence odagı yanlıs yere veriyorsunuz boyu ve penisi ortalama-ortalamaya yakın yakışıklı birini bunların uzun olduğu ama çirkin olan birindense tercih ederler.

• JFL