orhanhic
Shitposter
manletler nasil hissediyo nasil yasiyonuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
cok fazla yabanci ortamlarda bulunmuyom tabanlik takarsam anlasilirtabanlık tak
Harbi ben çıplak ayak 176'yım ayakkabı Skechers minimum 2-3 cm ekliyor yine de kısa hissediyorummanletler nasil hissediyo nasil yasiyonuz
5cm fln tak anlaşilmiyocok fazla yabanci ortamlarda bulunmuyom tabanlik takarsam anlasilir
kisasin zaten amkHarbi ben çıplak ayak 176'yım ayakkabı Skechers minimum 2-3 cm ekliyor yine de kısa hissediyorum
185 adam bi sonraki gun 190 gelse anlamaz misin oc5cm fln tak anlaşilmiyo
anlamaz kimse185 adam bi sonraki gun 190 gelse anlamaz misin oc
Daha 16.5'um final 185'e yakın olurumkisasin zaten amk
2cm tabanlik gerektigini hatirladim simdi 3cm ayakkabi zaten185 adam bi sonraki gun 190 gelse anlamaz misin oc
kotu bi haberim varDaha 16.5'um final 185'e yakın olurum
İyi haberden başlakotu bi haberim var
iyisi yok knkİyi haberden başla
MÜGE ANLI BİLE BULAMAZ DİYİM ANLA SEN MODERATÖR UYARI VERDİ GEÇENiyisi yok knk
dudagini bukuyosun foto cekerken orosbu seniMÜGE ANLI BİLE BULAMAZ DİYİM ANLA SEN MODERATÖR UYARI VERDİ GEÇEN
Dudağı bükünce noluyor amcık 168 LTN'sindudagini bukuyosun foto cekerken orosbu seni
Dudağı bükünce noluyor amcık 168 LTN'sin
pardon knk dudagini bukmeMesaj boş düzgün yaz
Sence kızlar 176 MTN dudağını büken bana mı bakacak 168 LTN sana mı bakacak üstelik ideolojim atsızcılıkpardon knk dudagini bukme
sevgilim var zaten orosbunun ogluSence kızlar 176 MTN dudağını büken bana mı bakacak 168 LTN sana mı bakacak üstelik ideolojim atsızcılık
Beni görene kadarsevgilim var zaten orosbunun oglu
hayal dunyamdaki swvgilimi burda sizr anlatmam cok dogru degil gibi srkadaslar kiz benden 8cm uzun hayal kurmak bedava dehil mj sonuctaBeni görene kadar
175-185 ideal female gaze boykiz bot giydiginde senden uzun oluyor amk
180 alti olum 180-85 kisa175-185 ideal female gaze boy
168im yapcak bisey yok abi168 harbi çok kısa.
175-180 arası kısa.180-185 orta 185 üstü uzun
Askerlik notlarımdan biri
ben 16ya gireli 2 ay oldu 183 üm senin için çoktan bittiDaha 16.5'um final 185'e yakın olurum
Dick size versiyonu var mı notlarında ağabey168 harbi çok kısa.
175-180 arası kısa.180-185 orta 185 üstü uzun
Askerlik notlarımdan biri
Hiç late puberty diye bir şey duydun mu bro benim hala sakalım yok sesim ince kıllar seyrek şansa bağlı 190 bile olabilirimben 16ya gireli 2 ay oldu 183 üm senin için çoktan bitti
0 female gaze amkben 17de 166 valla berbat
umarım olursun kanka köselikten ve hormon eksikliğinden haberin yok sanırım herşeyi late pubertye bağlaHiç late puberty diye bir şey duydun mu bro benim hala sakalım yok sesim ince kıllar seyrek şansa bağlı 190 bile olabilirim
yuzum prettyboy oldugu için bakış alıyorum kızlarda instamı soruyor ama sadece mentally ill girleri pullayabiliyorum0 female gaze amk
Teşekkür ederim barışalım mı?umarım olursun kanka
sike sike yuruycenbeyler tabanlk istiyomda dusununce bu tabanlıklarla nası yuruyosunuz
babanın boyu neben 17de 166 valla berbat
165babanın boyu ne
no shit sherlockKısasın cunku
@Aviator sende kisasin
larplamasana got uzundub seb hatirliyomben 17de 166 valla berbat
Hayat cok zor muno shit sherlock
senin boy kacKısasın cunku
@Aviator sende kisasin
larplamıyorum nerden hatırlıyonlarplamasana got uzundub seb hatirliyom
zor hiç ciddiye alınmıyorsun yolda sana çocuk diye sesleniyorlarHayat cok zor mu
182 orta boysenin boy kac
yudadan daha uzun olmam hk182 orta boy
Ratein neyudadan daha uzun olmam hk