nmn14
i fuckin hate my fuckin life
Bir şeyler önerin beyler anasını sikim yok yani bulamiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
175 KİLO 80 olmusumdur herhaldeboy kilonu soyle
bende artık marka da gıyınemıyoruz cok pahalı kıslık sweatshırt felan varmıBir şeyler önerin beyler anasını sikim yok yani bulamiyom
kanka marka da bulamıyoz ki güzel şeyler kalmadıbende artık marka da gıyınemıyoruz cok pahalı kıslık sweatshırt felan varmı
cok var da guzel ust artık 3k altı yokkanka marka da bulamıyoz ki güzel şeyler kalmadı
Barış Murat Yağcı da ne yakışıklıymisKankaaaaa beast Samet gibi aşırı dengesiz, uncanny kaslı bir vücudun var mk. Swr-shr-whr lerin yarram gibi duruyordu.
Sana ne giysen yakışmaz, önce şöyle bir vücut yap,View attachment 3156590 ya da şöyle View attachment 3156592
Bir de o toksik maskülen-etnik kısa saç kesiminin de amına koyim. Adam gibi bir old money-ish, Avrupai Conservative WASP saç kesimi yap. Şöyle meselaView attachment 3156598
Sonra beyaz Lacoste keten gömlek, altına bej kumaş pantolon. Rolex deepsea(çakma da olur), bir de siyah RayBan aviator gözlük takarsın. 10 numara olursun. OK
@mesocephalicmogger
@Atsiz
@StuntmanMike
@elemanzelvadre
@menas
@Angutoid
BEYLERRR SİZCE KEKOMAXXED REDPİLLCİ KILIKLI ELEMANLARA HIGH STATUS ELITISMPILL VERMEKLE DOĞRU MU YAPIYORUM YOKSA YANLIŞ MI?
Bu dünyanın krallarıBarış Murat Yağcı da ne yakışıklıymis
Beast samet ne alaka şişkoyum sadece ( oğlum bana diyon sandım aq beni niye etiketledinKankaaaaa beast Samet gibi aşırı dengesiz, uncanny kaslı bir vücudun var mk. Swr-shr-whr lerin yarram gibi duruyordu.
Sana ne giysen yakışmaz, önce şöyle bir vücut yap,View attachment 3156590 ya da şöyle View attachment 3156592
Bir de o toksik maskülen-etnik kısa saç kesiminin de amına koyim. Adam gibi bir old money-ish, Avrupai Conservative WASP saç kesimi yap. Şöyle meselaView attachment 3156598
Sonra beyaz Lacoste keten gömlek, altına bej kumaş pantolon. Rolex deepsea(çakma da olur), bir de siyah RayBan aviator gözlük takarsın. 10 numara olursun. OK
@mesocephalicmogger
@Atsiz
@StuntmanMike
@elemanzelvadre
@menas
@Angutoid
BEYLERRR SİZCE KEKOMAXXED REDPİLLCİ KILIKLI ELEMANLARA HIGH STATUS ELITISMPILL VERMEKLE DOĞRU MU YAPIYORUM YOKSA YANLIŞ MI?
la olm sen benim diğer fotoları görmedin ki hep ppdeki fotoya göre yorum yapiyonKankaaaaa beast Samet gibi aşırı dengesiz, uncanny kaslı bir vücudun var mk. Swr-shr-whr lerin yarram gibi duruyordu.
@mesocephalicmogger
@Atsiz
@StuntmanMike
@elemanzelvadre
@menas
@Angutoid
YOLLA DA GÖREYİM O ZAMAN BABAla olm sen benim diğer fotoları görmedin ki hep ppdeki fotoya göre yorum yapiyon
kanka nasıl adlandırılıyo bilmiyorum baggy falan takiliyoz istene tarz istiyon alt ust giyim olarak
kanka nasıl adlandırılıyo bilmiyorum baggy falan takiliyoz iste