kıza acılmalı mıyım

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
kızın sevgilisi var tassagına yaptım sıkıntıdan demisti konusurken, 2 yıllık arkadasım kız bayagı guzel gecen arkadaslarını birbirlerine ayarlıyormus sanirim bana da istedigin biri varsa ayarlim he dedi sen yazamayacagim icin gecistirdim keske chad olsaydım kız gunde 1 saat sevgilisiyle konusuyosa 5 saat benle konusuyodur sizce napmaliyim her saniye kafamdaki dusunceler degisiyo bi anda kendimden nefret etmeye basliyorum bi anda foidlerin amk oluyorum napcam mentali kurtarmam lazım

• JFL
  • +1
Reactions: dx1411, Zodiac and Aven
Sevgilisiyle ayrılmadan yazma

• +1
Reactions: Kayra139, Zodiac and ZerefDragnee1l
Gavat olma ibnelik etme zaten sevgilisi varken sana bakan sen varken kimlere bakmaz

• +1
Reactions: DirtyBlonde, Zodiac, IlI and 5 others
Tabi sana kalmış vicdanına bırakıyorum bide özgüvenine
kız asırı guzel vicdan falan kalmıyo amk bu yasta stacylite daha aşırı kafa ve denemeleri benim gibi 470+ geliyo muhtemelen aynı lise yazcaz zaten

kız asırı guzel vicdan falan kalmıyo amk bu yasta stacylite daha aşırı kafa ve denemeleri benim gibi 470+ geliyo muhtemelen aynı lise yazcaz zaten
Sana aşık felan olma ihtimali ne

daha once hicbi kızla konusmadım ask belirtisi nedir bilmiyorum
Bak kanka eğer chad isen veya kız sana aşık ise örnek gelmedi aklıma ama şöyle diyim kız müdürün odasının önünde sıradaydı gittim yanına arklarla işim vardı müdürle bende bekliyorum ilk ben girdim gasp edip sonra çıktım kızla taşak geçiyordum neyse sonra arklar dedi o önce geldi filan kız beni savundu random misal böyle anlarsın veya bakışlarından felan davranışlarından anlaşılır bi şekilde

Bak kanka eğer chad isen veya kız sana aşık ise örnek gelmedi aklıma ama şöyle diyim kız müdürün odasının önünde sıradaydı gittim yanına arklarla işim vardı müdürle bende bekliyorum ilk ben girdim gasp edip sonra çıktım kızla taşak geçiyordum neyse sonra arklar dedi o önce geldi filan kız beni savundu random misal böyle anlarsın veya bakışlarından felan davranışlarından anlaşılır bi şekilde
kanka davranışları ve bakışları bana karşı çok iyi ama diğer insanlara nasıl davrandığını bilmiyorum konuşmaya çalıştığımda her zaman aklıma alttaki monolog geliyo aq arada kendimi asagiliyom anında karsı cıkıyo amk

"
I hate nice girls.

If they so much as say hello, it stays on my mind.

If they return texts, my heart races.

The day one calls me, I know I'll look at my call history and grin.

But that's just them being nice.

People who are nice to me are also nice to everyone else.

I almost end up forgetting that.

If the truth is cruel , then lies must be kind.

That's why kindness is a lie.

I gave up on always expecting it,

always mistaking it,

and even hoping for it.

Someone who's' worked so hard at being alone doesn't fall for the

same trick twice.

I'm a veteran at this.

I’m the best when it comes to losing.

That's why I'll always hate nice girls."

• +1
Reactions: Kayra139
Deneyebilirsin ayrıldıktan sonra neyse karışmıycamda liseye gittikten sonra ilk senende smv nin el verdiği kadar artık güzel bir kız bul iyi bi plan yap kendine aşık et ilki ol onla devam edersin ilk aşkı olursan çok temiz

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Deneyebilirsin ayrıldıktan sonra neyse karışmıycamda liseye gittikten sonra ilk senende smv nin el verdiği kadar artık güzel bir kız bul iyi bi plan yap kendine aşık et ilki ol onla devam edersin ilk aşkı olursan çok temiz
kanka bu kız asırı guzel ve kafa amk baska birinin uyabilecegini kafam almıyor

kanka bu kız asırı guzel ve kafa amk baska birinin uyabilecegini kafam almıyor
Dene kanka ama öyle direk gidip sorma güzel ortam yap bir yerlere çağır yokla biraz anlarsın herhalde

• +1
kanka davranışları ve bakışları bana karşı çok iyi ama diğer insanlara nasıl davrandığını bilmiyorum konuşmaya çalıştığımda her zaman aklıma alttaki monolog geliyo aq arada kendimi asagiliyom anında karsı cıkıyo amk

"
I hate nice girls.

If they so much as say hello, it stays on my mind.

If they return texts, my heart races.

The day one calls me, I know I'll look at my call history and grin.

But that's just them being nice.

People who are nice to me are also nice to everyone else.

I almost end up forgetting that.

If the truth is cruel , then lies must be kind.

That's why kindness is a lie.

I gave up on always expecting it,

always mistaking it,

and even hoping for it.

Someone who's' worked so hard at being alone doesn't fall for the

same trick twice.

I'm a veteran at this.

I’m the best when it comes to losing.

That's why I'll always hate nice girls."
bro thinks he is hachiman from oregairu 💀

• JFL
kızın sevgılısı var halıhazırda o yuzden acılmaktan uzak dur ayrılana kadar, belırsızlık ıcerısındeysen yazma zaten. he bence sahsı fıkrım onla son senen aynı okulda bır sey kaybetmezsın acılmakla.

• +1
kızın sevgilisi var tassagına yaptım sıkıntıdan demisti konusurken, 2 yıllık arkadasım kız bayagı guzel gecen arkadaslarını birbirlerine ayarlıyormus sanirim bana da istedigin biri varsa ayarlim he dedi sen yazamayacagim icin gecistirdim keske chad olsaydım kız gunde 1 saat sevgilisiyle konusuyosa 5 saat benle konusuyodur sizce napmaliyim her saniye kafamdaki dusunceler degisiyo bi anda kendimden nefret etmeye basliyorum bi anda foidlerin amk oluyorum napcam mentali kurtarmam lazım
unicef iyilik elcisi degilsin amk dogru veya yanlis kime gore dogru kime gore yanlis kendini rezil duruma dusurmeden niyetini belli et karsilik alirsan devam et ne kadar random insanlara deger verdiysem hayatim o kadar sikildi keyfine bak gez eglen ye ic ama baglanma

• +1
  • Love it
Reactions: ZerefDragnee1l and ER enjoyer
kızın sevgılısı var halıhazırda o yuzden acılmaktan uzak dur ayrılana kadar, belırsızlık ıcerısındeysen yazma zaten. he bence sahsı fıkrım onla son senen aynı okulda bır sey kaybetmezsın acılmakla.
muhtemelen aynı liseye gidecek benle denemeler öyle gösteriyor ve aynı liseyi yazmayı düşünüyor zaten

la sevgilisi üç yıllık arkadaşım çıktı aq :lul::lul::lul:

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Ashoimex and ER enjoyer
Ben yaptım sen yapma 3. Yıllık arkadaşını satma benim bi arkadaşım vardı kavga da tanışmıştık çok samimi olmuştuk işte 3 4 senelik arkımdı onunda sevgilisi vardı beraber takılıyorduk sevgilisi bana ilgi duyuyordu bende ona yavşadım felan işte devamı belli sonra kavga ettik baya görüşmedik şuan görüşmüyoruz değmezdi kızın teki için

Ben yaptım sen yapma 3. Yıllık arkadaşını satma benim bi arkadaşım vardı kavga da tanışmıştık çok samimi olmuştuk işte 3 4 senelik arkımdı onunda sevgilisi vardı beraber takılıyorduk sevgilisi bana ilgi duyuyordu bende ona yavşadım felan işte devamı belli sonra kavga ettik baya görüşmedik şuan görüşmüyoruz değmezdi kızın teki için
amk çok yakın arkadaşım değil ama okulda karşılaşınca bayağı sohbet döndürüyoz hiç bahsetmemişti eşşek bana amk

amk çok yakın arkadaşım değil ama okulda karşılaşınca bayağı sohbet döndürüyoz hiç bahsetmemişti eşşek bana amk
Yani okulda tanıdığın random bi arksa siktir et ama kavga çıkar bu arada sen kaçıncı sınıftın

Yani okulda tanıdığın random bi arksa siktir et ama kavga çıkar bu arada sen kaçıncı sınıftın
8 ama okuldakilerin %90ı ile falan bilek guresi yarısması yapmıştık kendi aramızda ben 2.ydim benden hafif korkuyorlar sanırım ondan
onume biri kavga etmeye gelince elini sıkıp bırakıyom babam sağ olsun evde el dinamometresinden captains of crush 2ye kadar her sey var amk

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139 and maarda
8 ama okuldakilerin %90ı ile falan bilek guresi yarısması yapmıştık kendi aramızda ben 2.ydim benden hafif korkuyorlar sanırım ondan
onume biri kavga etmeye gelince elini sıkıp bırakıyom babam sağ olsun evde el dinamometresinden captains of crush 2ye kadar her sey var amk
cocuk keko yada cingen cıkar 10 kişi gelirlerse sıkarsın kanka elini (yaşandı)

• Love it
cocuk keko yada cingen cıkar 10 kişi gelirlerse sıkarsın kanka elini (yaşandı)
yaşandı bu arada çıkışta 3 kisi gelmişlerdi ama yanımda arkadaslar vardı konusup ayrıldık aq

• +1
yaşandı bu arada çıkışta 3 kisi gelmişlerdi ama yanımda arkadaslar vardı konusup ayrıldık aq
benim ortalamanın 100 olduguna falan cok bakmayın arkadasların yarısı bıcak falan tasıyo aq adana bok gibi bi yer

• +1
Bilek gücü kavga ne alaka bide aşiret çıkarsa hayatın bok olur ailene faln saldırırlar yaşanmış olay hele ertoşiler felan uğraşılmaz

• +1
Reactions: whitemonster6 and maarda
Bilek gücü kavga ne alaka bide aşiret çıkarsa hayatın bok olur ailene faln saldırırlar yaşanmış olay hele ertoşiler felan uğraşılmaz
bilek gücünden kastım karışmaya korkuyor millet bahsettiğim arkadaşta o bahsettiginiz tarz asiret masiret degil kanka ondan bahsettim sadece give me some place kendimi biraz öveyim dedim:lul::lul:

anime pp + 14 yas natural vegan

• JFL
Reactions: maarda, ZerefDragnee1l, whitemonster6 and 1 other person
la liseye geçmicen mi zaten korkma elemanı her fırsatta cuckla böyle sarıl marıl dokun bir yerlerine zamanı gelince o ister zaten

• Ugh..
  • JFL
Reactions: IlI and maarda
la liseye geçmicen mi zaten korkma elemanı her fırsatta cuckla böyle sarıl marıl dokun bir yerlerine zamanı gelince o ister zaten
Ne diyorsun amk 8. Sınıfta adam

• +1
Reactions: maarda
Yazsan barışırsın kanki bence

• +1
hop on tret
already did ama başından beri nemlendirici ile kullanıyordum ve sanırım cildim zaten fazla dayanıklı nemlendirici ile kullanırken pek bir boka yaramıyordu iki üç gündür nemlendirici olmadan kullanıyorum ve acnem azaldı ama shitskinim beyazlamam lazım

already did ama başından beri nemlendirici ile kullanıyordum ve sanırım cildim zaten fazla dayanıklı nemlendirici ile kullanırken pek bir boka yaramıyordu iki üç gündür nemlendirici olmadan kullanıyorum ve acnem azaldı ama shitskinim beyazlamam lazım
niasinamid, kojik asit sabunu falan var onları arastırdın mı
sanırım yuzun beyazlasmasını saglıyor

• +1
Reactions: maarda

Users who are viewing this thread

• Back