D
Deleted member 92925
Egoizm Pill.
title
bu acı için ne yapabiliriz beyler
bu acı için ne yapabiliriz beyler
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nenesini siktiğimin kurduğu cümleye bak orospu cocugu. kıza diyorum banane milletten yazandan ben seni istiyorum amk yok diyoro acı çok tatlı bir acı ama artik maalesef o duyguyu kaybettim cunku yenisinden yenisine atlama skillini actim.
tavsiyem ascendlemek karsi tarafi cok kudurtuyor ama baya da zahmetli
kendi kendine yazmadin demi la bununenesini siktiğimin kurduğu cümleye bak orospu cocugu. kıza diyorum banane milletten yazandan ben seni istiyorum amk yok diyor
yok amk az önce bunları gördüm kızın fotolarını silyiorum şimdi amk çok kötü his sikecem kafamı yarın viskiye vuracam kendimikendi kendine yazmadin demi la bunu![]()
high mtn ve üstünün aldığı mesajlarnenesini siktiğimin kurduğu cümleye bak orospu cocugu. kıza diyorum banane milletten yazandan ben seni istiyorum amk yok diyor
manipulasyon etkisi de varhigh mtn ve üstünün aldığı mesajlar
tipin ortalama veya ortalamanın üstündeyse geri kalanı kızı düşürmekte bitiyo, buda zeka ve iletişim becerine bağlı.genetik çok acı bi hap
Zeka ve iletişim becerileri de genetik zatentipin ortalama veya ortalamanın üstündeyse geri kalanı kızı düşürmekte bitiyo, buda zeka ve iletişim becerine bağlı.
İletişim becerileri yaşadığın şeylere tipe boya göre gelişiyor birnevi genetik ama genetik değilZeka ve iletişim becerileri de genetik zaten
Yetiştirilme tarzı da önemliZeka ve iletişim becerileri de genetik zaten
Yarın yeni sevgilisiyle story atarnenesini siktiğimin kurduğu cümleye bak orospu cocugu. kıza diyorum banane milletten yazandan ben seni istiyorum amk yok diyor
Neyi kötü his olum kimsenin seni karşılıksiz sevmediğini daha anlamadin miyok amk az önce bunları gördüm kızın fotolarını silyiorum şimdi amk çok kötü his sikecem kafamı yarın viskiye vuracam kendimi
0-7 yaş arası dönemine bağlı çoğunlukla, ondan sonra da 18 yaşına kadar değişebiliyor ama her yaş daha da zorlaşıyorİletişim becerileri yaşadığın şeylere tipe boya göre gelişiyor birnevi genetik ama genetik değil
silme bana at bakıp 31 çekerimtipin ortalama veya ortalamanın üstündeyse geri kalanı kızı düşürmekte bitiyo, buda zeka ve iletişim becerine bağlı.
kızmı ?Yarın yeni sevgilisiyle story atar
olum senin varını yoğunu sikeyim keşke buraya yakın olsan seni gelip siksem aptal orospu evladı senisilme bana at bakıp 31 çekerim![]()
Nerdesin geliyimolum senin varını yoğunu sikeyim keşke buraya yakın olsan seni gelip siksem aptal orospu evladı seni