Kızı engellemeli miyim

recai iskender

recai iskender

6’8
Yarrağımın oğlu kız bana insta hesabının şifresini vermiyor yok neymiş 1 kere vermiş de exi pişman etmiş de ananızı sikeyim alayınızın. Dedim o zaman exine niye verdin dedi çünkü vermezsem ayrılacağını söyledi bende dedim ki bende aynısını söylesem verir misin o dedi yok vermem dedi engellesem mi bu siteye de niye ilişkintavsiyesi soruyorsam amk

• JFL
  • Woah
Reactions: Deleted member 57016, maarda, Peter Steele and 1 other person
bide exi mi varmış patlağın

• JFL
Reactions: cmstormhox, Deleted member 57016, Peter Steele and 1 other person
senin bulduğun tüm kızlar niye hep amı ortadan 5 e ayrık oluyo la

• JFL
  • So Sad
Reactions: Deleted member 57016, sentrix, gargomel and 6 others
Yarrağımın oğlu kız bana insta hesabının şifresini vermiyor yok neymiş 1 kere vermiş de exi pişman etmiş de ananızı sikeyim alayınızın. Dedim o zaman exine niye verdin dedi çünkü vermezsem ayrılacağını söyledi bende dedim ki bende aynısını söylesem verir misin o dedi yok vermem dedi engellesem mi bu siteye de niye ilişkintavsiyesi soruyorsam amk
exi var ayril

• JFL
Reactions: recai iskender
Exini unutmamış exini sen sanıyo onla bağdaştırıyo engelle gec gavat misin olm sen niye böyle karılar buluyorsun

Ortaokul yada lise çıkışına gidip 8-9lara yavsa anca onlar falan patlak degildir

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 57016, elemanzelvadre, recai iskender and 1 other person
Exini unutmamış exini sen sanıyo onla bağdaştırıyo engelle gec gavat misin olm sen niye böyle karılar buluyorsun

Ortaokul yada lise çıkışına gidip 8-9lara yavsa anca onlar falan patlak degildir
BULAMIYOM OROSPU OLMAYAN KIZ BULAMIYOOOOM

• So Sad
Reactions: maarda
Exini unutamamış

• So Sad
  • +1
Reactions: recai iskender and maarda
Ya exinin yarrağı daha büyükse

• JFL
  • So Sad
Reactions: Tornoviaa, recai iskender, maarda and 1 other person
dostum, böyle bir durumda kırmızı çizgini çizmeliydin, ben böyle durumlarda çok sert tepki veriyorum örnek;

+İnstagram şifremi birkere verdim exim pişman etti
- ne ben senin exinim nede sen birdaha da exinden bahsediceksin.

- bende aynısını söylesem verir misin? (sen)
+yok vermem
- tamam ben ilişkiye güvenle devam etmek istiyorum güvenmek ve ileri götürmek istiyorum ilişkiyi, senin tavrın böyle olacaksa devam etmemize gerek yok hayatında başarılar.
+ ya dur ne alaka durrr (gibi tepkiler verirler şaşmaz kaçan kovalanır)

erkek ol amk o kıza muhtaç değilsin ihtiyacın yok, gözünde küçümseyerek ezici davran sen ondan güçlüsün sen onun babası gibi birşey olman lazım kızın gözünde, senin sözünü dinleyecek yoksa yol vereceksin ve bunu bilecek. eğer kız seni böyle ilişki içerisinde red edebiliyorsa sana saygı duymuyor demektir, ilişki devam etsede seni terk edebilir veya aldatabilir.

bol şans.

Last edited:
  • Woah
  • +1
Reactions: recai iskender, elemanzelvadre and toprak
dostum, böyle bir durumda kırmızı çizgini çizmeliydin, ben böyle durumlarda çok sert tepki veriyorum örnek;

+İnstagram şifremi birkere verdim exim pişman etti
- ne ben senin exinim nede sen birdaha da exinden bahsediceksin.

- bende aynısını söylesem verir misin? (sen)
+yok vermem
- tamam ben ilişkiye güvenle devam etmek istiyorum güvenmek ve ileri götürmek istiyorum ilişkiyi, senin tavrın böyle olacaksa devam etmemize gerek yok hayatında başarılar.
+ ya dur ne alaka durrr (gibi tepkiler verirler şaşmaz kaçan kovalanır)

erkek ol amk o kıza muhtaç değilsin ihtiyacın yok, gözünde küçümseyerek ezici davran sen ondan güçlüsün sen onun babası gibi birşey olman lazım kızın gözünde, senin sözünü dinleyecek yoksa yol vereceksin ve bunu bilecek. eğer kız seni böyle ilişki içerisinde red edebiliyorsa sana saygı duymuyor demektir, ilişki devam etsede seni terk edebilir veya aldatabilir.

bol şans.
Peki dur derse durmali miyim (sifreyi verecegini söylediği taktirde) yoksa 1 kere reddetiği icin direk gideyim mi

Peki dur derse durmali miyim (sifreyi verecegini söylediği taktirde) yoksa 1 kere reddetiği icin direk gideyim mi
kanka sana şifreyi verse sen bu cümleyi kurduktan sonra verir yoksa vermez, zaten onun çok flörtü vardır ilgi manyağı bir kıza benziyor instadan erkeklerin yazması ilgi vermesi hoşuna gidiyordur bunun kesimlesini istemiyordur.

senin bu duruma rağmen ondan instayı alabilmenin tek yolu var oda kızla duygusal bağ kurmak ve kızı hafiften kendine bağlamak, her sabah günaydın yazdırarak her akşam iyi geceler yazdırarak, gün içinde sesli konuşmak yazışarak sohbet etmek gülmek eğlenmek ara sıra buluşmak sarılmak öpmek
bir süre sonra kız sana bağlı hale gelir diğer gelen ilgileri aramaz sana kalır instasını da verir.
tamam ben ilişkiye güvenle devam etmek istiyorum güvenmek ve ileri götürmek istiyorum ilişkiyi, senin tavrın böyle olacaksa devam etmemize gerek yok hayatında başarılar.

eğer ilişkinin başındaysan böyle bir ultimatom verme kıza, sınırlarını koruyarak ilişkiye devam et duygusal bağ kurmaya çalış kızla, kız sana günlük yaşadığı şeyleri anlatsın sana sarılmak istesin sarıldığında huzur bulsun yanında rahatlasın fln
bunu yaptıktan sonra ultimatom verebilirsin,

ilişkinin çok başında değilsende ultimatom verebilirsin böyle oda ayrı bir konu ama kıza güven vermen lazım kıza gelecekteki eşi olmaya değer bir adam olduğunu hissettirmen lazım oda ayrı bir uğraştırma koşturmaca,

senin soruna gelecek olursak kız bu dediğim cümleden sonra yola gelirse okeyle ve devam et gelmezse yol ver yapacak bişey yok siktirolup gitsin.
muhtaçlık yapıp yok kaybetmiyim falan desen bi sik olmaz senden kovalama kızı ne olursa olsun (ben bunu geç öğrendim ama yinede öğrendim) yol ver gitsin uğraşma.

• Love it
Reactions: recai iskender
kızdan şifresini istersem o da benimkini ister büyük ihtimalle napcam o zaman beyler

kızdan şifresini istersem o da benimkini ister büyük ihtimalle napcam o zaman beyler
tabak çevirdiğin zaman en değerli flörtüne ayrı ilgi gösterirsin, zamanı geldiğinde o flörtün yeterli olduğunu düşündüğünde diğer flörtlere yol verip favori flörtle yoluna devam edersin,
kızla ilişki düşünmüyorsan veya elinde daha iyi seçenekler var bekletmek istiyosan şifre isteme, verme.

sen başka bir amaçla mı sormuştun bu arada?

tabak çevirdiğin zaman en değerli flörtüne ayrı ilgi gösterirsin, zamanı geldiğinde o flörtün yeterli olduğunu düşündüğünde diğer flörtlere yol verip favori flörtle yoluna devam edersin,
kızla ilişki düşünmüyorsan veya elinde daha iyi seçenekler var bekletmek istiyosan şifre isteme, verme.

sen başka bir amaçla mı sormuştun bu arada?
yok ciddimsi iliski ama vermem amk kim bilir neler vardır chatlogumda

• JFL
  • +1
Reactions: recai iskender and maarda