Kızın Tipi Değilmişim..

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Önceden hoşlandığım bir kız vardı son zamanlarda baya sogudum ama arkadaşımla bugün cafeye giderken arkadaşım dediki kanka ben senin için kıza sordum sence kerem yakışıklımı diye kız tipim değil dedi dedi bana olm ben bi blackpill overdose yaptım aq mtb beyaz kızlara 0 appeal var demekki aq over for turanidmoggercels neyse artık boyumda sorun yok sınıfın %90ını height mogluyorum tipim mtn+ ama hocam BİR SİKİK MTBYE YARANAMIYORUM TİPİM DEĞİLMİŞ CHADMİ OLAYIM OROSPUNUN EVLADI HUNTER EYESIM BÜYÜK ÇENEM 16 C NEYSE ARTIK AQ NEYİNE TİPİN DEĞİLİM OÇ ÖZGÜVENSİZ BİRİYDİM YAKIN ZAMANDA BİRKAÇ KIZ BEĞENDİ DİYR GÖTÜM KALKTI NORMİE AGAMDA ÇOK YAKISIKLIZIN COK ZEKISIN BOYUN UZUZN FALAN DEDI SONRA BUNLAR OLDU HAY AMINA KOYSYIM YENIDEN REFAH YONETMENLIGINDE OLAN AGAMIN YANINDA ALLAHA SOVECEKTIM AQ HAY SIKEYYIM CHAD OLACAM LEFORT 3 BSSSO VE RHİNO İLE GÖRECEKSİNİZ OROSPU COCUKLARI

• JFL
Reactions: Deleted member 57016 and maarda
Önceden hoşlandığım bir kız vardı son zamanlarda baya sogudum ama arkadaşımla bugün cafeye giderken arkadaşım dediki kanka ben senin için kıza sordum sence kerem yakışıklımı diye kız tipim değil dedi dedi bana olm ben bi blackpill overdose yaptım aq mtb beyaz kızlara 0 appeal var demekki aq over for turanidmoggercels neyse artık boyumda sorun yok sınıfın %90ını height mogluyorum tipim mtn+ ama hocam BİR SİKİK MTBYE YARANAMIYORUM TİPİM DEĞİLMİŞ CHADMİ OLAYIM OROSPUNUN EVLADI HUNTER EYESIM BÜYÜK ÇENEM 16 C NEYSE ARTIK AQ NEYİNE TİPİN DEĞİLİM OÇ ÖZGÜVENSİZ BİRİYDİM YAKIN ZAMANDA BİRKAÇ KIZ BEĞENDİ DİYR GÖTÜM KALKTI NORMİE AGAMDA ÇOK YAKISIKLIZIN COK ZEKISIN BOYUN UZUZN FALAN DEDI SONRA BUNLAR OLDU HAY AMINA KOYSYIM YENIDEN REFAH YONETMENLIGINDE OLAN AGAMIN YANINDA ALLAHA SOVECEKTIM AQ HAY SIKEYYIM CHAD OLACAM LEFORT 3 BSSSO VE RHİNO İLE GÖRECEKSİNİZ OROSPU COCUKLARI
Chad olsan bile mentalcel olduğun ve unnt olduğun için böyle şeyler yaşayacaksin ve bunlari duzeltmen chad olmandan zor uzgunum er over tipin için değil kisiligin icin over

• So Sad
Reactions: ER enjoyer
gözlerinin hunter değil ricecel oldugunu kabul edersen hayat
GettyImages 648509510 e1651686721279

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 57016, Peter Steele and orhanhic
er yap evde bomb yap er yap ama pubg mobile da

Attachments

• IMG_8368.jpeg
    IMG_8368.jpeg
    1.1 MB · Views: 0
Avcı kaşlarımda var btw ne avcı adamım ebn aq

Turanid gözleri avcıdır
Hunter eyesda orbitaller tamamen kompakt olur supra üst kirpikleri kapatır,senin kirpikler gözüküyor avcı gözleri failo

• So Sad
Hunter eyesda orbitaller tamamen kompakt olur supra üst kirpikleri kapatır,senin kirpikler gözüküyor avcı gözleri failo
Avcı gözler failo değilde yüzüne uymuyosa kötü durursun

belki de gercekten tipi degilsindir oevladi

• WTF
belki de gercekten tipi degilsindir oevladi
NE CURETLE LOOKSMATCHİM BANA TİPİM DEĞİLSİN DER HİPERGAMİYİ DOĞURAN GOYSLOP YİYECEKLERİ,SOSYAL MEDYA KÜLTÜRÜNÜ,POZİTİF AYRIMCILIĞA YOL AÇAN RADİKAL FEMİNİZMİ SİKEYİM

• JFL
  • +1
Reactions: oguzk, Deleted member 57016, Peter Steele and 1 other person
NE CURETLE LOOKSMATCHİM BANA TİPİM DEĞİLSİN DER HİPERGAMİYİ DOĞURAN GOYSLOP YİYECEKLERİ,SOSYAL MEDYA KÜLTÜRÜNÜ,POZİTİF AYRIMCILIĞA YOL AÇAN RADİKAL FEMİNİZMİ SİKEYİM
SIKTIRTME LOOKSMATCHINI SIMDI GEBERENE KADAR YALNIZ KALACAN OC YAPACAK BISEY YOK

• JFL
  • WTF
Reactions: Deleted member 57016 and ER enjoyer
2b35d9a0ed1608c6a262a3a07f57b92d

• So Sad
SIKTIRTME LOOKSMATCHINI SIMDI GEBERENE KADAR YALNIZ KALACAN OC YAPACAK BISEY YOK
hayır ltn olarak doğdum chad olarak öleceğim ve body countım 50 olacak(öldürdüğüm beden sayısı btw)
(Bu yaptığım şey şakadır incel terör örgütü ile herhangi bir bağlantım yoktur ismimide kuzenim koymus)

• JFL
Reactions: Ethernal
hayır ltn olarak doğdum chad olarak öleceğim ve body countım 50 olacak(öldürdüğüm beden sayısı btw)
(Bu yaptığım şey şakadır incel terör örgütü ile herhangi bir bağlantım yoktur ismimide kuzenim koymus)
chad olarak falan olmicen 30 yasindan sonra buldugun ilk kariyla evlencen 1 tane am sikip olcen yapcak bisey yok benim de alakam yok o orgutle bu arada

chad olarak falan olmicen 30 yasindan sonra buldugun ilk kariyla evlencen 1 tane am sikip olcen yapcak bisey yok benim de alakam yok o orgutle bu arada
Hayır olm üniversitede 185 yalın ayak olcam aq doktor öylr söyledi tipimde htn olcak kemiklerim gelişcek dimorfim gelişcek üniversite slaylicem sus lan😡

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 57016 and Ethernal
burda blackpill overdose bir ergen goruyorum
sana hemen antidepresan yaziyorum ve yolluyorum git burdan

burda blackpill overdose bir ergen goruyorum
sana hemen antidepresan yaziyorum ve yolluyorum git burdan
Hayır antidepresan goyslop o sikko şeyi içmem ben

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 57016 and Peter Steele
Çok ruhsuz ve üst kirpikleri gizliyor failo amk
Predator görünüm var mi var @elemanzelvadre gibileri avlamak için dunyaya gelmiş o göz sahipleri

• JFL
Reactions: elemanzelvadre

Attachments

• IMG_8287.jpeg
    IMG_8287.jpeg
    1.7 MB · Views: 0
  • Love it
Reactions: Peter Steele
Dündü o,baya çıkıp birşeyler söyledik siyah gömlekle slaylemişmiyimdir hocam
Cok seksi durmussun insallah bi tane tatar kizi bulup sikersin ilerde bende aynisini yapcam

• +1
  • Love it
Reactions: Peter Steele
OÇ ÖZGÜVENSİZ BİRİYDİM YAKIN ZAMANDA BİRKAÇ KIZ BEĞENDİ DİYR GÖTÜM KALKTI NORMİE AGAMDA ÇOK YAKISIKLIZIN COK ZEKISIN BOYUN UZUZN FALAN DEDI SONRA BUNLAR OLDU HAY AMINA KOYSYIM
kerem bu hayatta mentaliten görünüşünden herzaman daha önemlidir, özgüvenini görünüşüne ve insanların seni onaylamasına göre inşa edersen ve o yargılara göre mutluluk durumun değişirse SIÇTIN böyle inişli ve çıkışlı bir hayat yaşarsın.

oyüzden kendini sevmeyi kendine saygı duymayı öğren, gerisi sikinde olmasın.

Önceden hoşlandığım bir kız vardı
hoşlandığın kızın seni istememesi isteristemez zor bir durum oluyor bu sana yük oluyor ve seni üzüyor sen nekadar yakışıklı veya kendinden emin olsanda.

fakat bizler insanız kerem, görsel varlıklarız, herkezin güzellik algısı değişiyor buna saygı duymak lazım.
senin beğendiğin kızı agan beğenmez, aganın beğendiği kızı sen beğenmezsin, bu o kızın çirkin olduğu anlamına geliyor mu? hayır.

kerem belki kız keko sever, belki esmer sever, belki kısa birini sever, bu seni ilgilendirmiyor ve bu senin çirkin olduğun anlamına gelmiyor ok? kendine gel ha üzülebilirsin ama salaksaçma şeyler yüzünden triplere girip özgüvenini özsaygını yerle bir etme.

bırak siktirolup gitsin kekolarla çıksın 15 parçaya ayırsınlar onu niye sikliyorsun?

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 57016 and ER enjoyer
kerem bu hayatta mentaliten görünüşünden herzaman daha önemlidir, özgüvenini görünüşüne ve insanların seni onaylamasına göre inşa edersen ve o yargılara göre mutluluk durumun değişirse SIÇTIN böyle inişli ve çıkışlı bir hayat yaşarsın.

oyüzden kendini sevmeyi kendine saygı duymayı öğren, gerisi sikinde olmasın.

hoşlandığın kızın seni istememesi isteristemez zor bir durum oluyor bu sana yük oluyor ve seni üzüyor sen nekadar yakışıklı veya kendinden emin olsanda.

fakat bizler insanız kerem, görsel varlıklarız, herkezin güzellik algısı değişiyor buna saygı duymak lazım.
senin beğendiğin kızı agan beğenmez, aganın beğendiği kızı sen beğenmezsin, bu o kızın çirkin olduğu anlamına geliyor mu? hayır.

kerem belki kız keko sever, belki esmer sever, belki kısa birini sever, bu seni ilgilendirmiyor ve bu senin çirkin olduğun anlamına gelmiyor ok? kendine gel ha üzülebilirsin ama salaksaçma şeyler yüzünden triplere girip özgüvenini özsaygını yerle bir etme.

bırak siktirolup gitsin kekolarla çıksın 15 parçaya ayırsınlar onu niye sikliyorsun?
Saol hocam herşeyi sikliyorum bu hayatta biraz low inhib olmam gerek:forcedsmile:

Hayır olm üniversitede 185 yalın ayak olcam aq doktor öylr söyledi tipimde htn olcak kemiklerim gelişcek dimorfim gelişcek üniversite slaylicem sus lan😡
bana da 15 yasindayken 2 metre olursun diyolardi 15den sonra 5 cm uzadim

Arkadaşım bana onu dedikten sonra cafeye gittik ordanda tesise çay içmeye gittil bir güzel dertleştik iyiki no friendcel değilim aq

Attachments

• IMG_8393.jpeg
    IMG_8393.jpeg
    522.9 KB · Views: 0
@ER enjoyer gülme lan milkyray gelse kendine hakim olamayacigini ikimizde biliyoruz hem erkek oldugu icin hipergamikte degildir

• +1