Kizla sexting yaptik yazdigim ilk gunden ama reelde opturmem ilk bulusmadan diyor

elemancomeback31

elemancomeback31

KEKOMAXXED
Bu ne kanka

Kizin amini memesini babasinin bile gormedigi yerlerini 2 saattir tanistigi kisiye gosterdi ama bulusmada opusme yiyisme garsntisi alamadim??

Bu sorunun cozumu ne bulusunca duzeliyor mu yoksa ordada mi ilk bulusmadan olmaz falan diyo hic ugrasamam ya zaten haftafa 1 kere yakisikli oluyorum

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, why not me?, flows5991 and 3 others
Bu ne kanka

Kizin amini memesini babasinin bile gormedigi yerlerini 2 saattir tanistigi kisiye gosterdi ama bulusmada opusme yiyisme garsntisi alamadim??

Bu sorunun cozumu ne bulusunca duzeliyor mu yoksa ordada mi ilk bulusmadan olmaz falan diyo hic ugrasamam ya zaten haftafa 1 kere yakisikli oluyorum
azgınlık dönemleri bitiuyodur

• +1
Reactions: elemancomeback31
GARANTİSİNİ ALAMADIM NE OĞLUM

BULUŞAK ÇATUR ÇUTUR SİKİŞCEZ Mİ DİCEK KIZ ZATEN DİYORSA %100 ÖYLE BİR ŞEY OLMAZ

SEN BİR BULUŞ O ZAMAN ZARFLARSIN HAFİFTEN

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me?, elemancomeback31 and 1 other person
GARANTİSİNİ ALAMADIM NE OĞLUM

BULUŞAK ÇATUR ÇUTUR SİKİŞCEZ Mİ DİCEK KIZ ZATEN DİYORSA %100 ÖYLE BİR ŞEY OLMAZ

SEN BİR BULUŞ O ZAMAN ZARFLARSIN HAFİFTEN
Yemegini odicem kanka 350 tl+ enerji sarfiyati tum gunun cop oluyor sikmeden olmaz kizin gobegine dokunup zarflasam ben dokunma falan sevmiyom dede napcam aq para enerji cop oldu

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, Serialsuicide, Atsizz and 1 other person
Yemegini odicem kanka 350 tl+ enerji sarfiyati tum gunun cop oluyor sikmeden olmaz kizin gobegine dokunup zarflasam ben dokunma falan sevmiyom dede napcam aq para enerji cop oldu
OLM BEN KENDİ DENEYİMİMİ SÖYLEYEYİM HİÇ İLK BULUŞMADA NİYETİMİ BELLİ ETMEDİM

BENCE SENDE ÖYLE YAP YE İÇ EĞLENMENE BAK EĞER KIZ 2. BULUŞMAYA KENDİSİ ÇAĞIRMIYORSA VEYA NAZ YAPIYORSA GEÇMİŞ OLSUN

GERÇİ ÇALIŞMIYORSUNDUR DAHA SİKTİR ET YUMUL AMINA KODUMUN OROSPUSUNA PISIRIK DİYECEKLERİNE ATILGAN DESİNLER

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, jauscope, flows5991 and 1 other person
Kardeşim sadece dark triad ol.
20251208 212245

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and elemancomeback31
1765219151550

patladım görünce amk kendisi bile şaşırıyor duruma:lul:

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, urlordd, why not me? and 2 others
sadece ovulasyondayken bulus teorisi

• +1
Reactions: elemancomeback31

Users who are viewing this thread

Back