![ElySioNs](/data/avatars/l/12/12345.jpg?1736112314)
ElySioNs
Mercenary
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kısa erkek >> tipleri %70 daha yakışıklı olur. - bu güne kadar gördüğüm en yakışıklı, tipi en iyi erkekler 165-173 arasıydı, ha 2 metre kaslı erkekler oluyor ama bana yakışıklı gelmiyorlar (testo taylan) uzun boylu yapılı erkeklerde genelde BONEMASS çok fazla ve/veya yüzdeki harmony tutmuyor o erkeklerde.
Orda olsam Moglardım Hepsini.diğer cocukların appealı düşük olduğu için düşük puan aldılar aslında puanları o değil, orda 6/10'Dan düşük çocuk görmedim.
kızlar beğenmediği erkeğe 3 verip geçiyor, beğendiği erkeğe 10 verip geçiyor böyle bir rate olamaz sunucunun durdurması lazımdı, aceleyle yapılan bir çekim olduğu için birde işin içinde prim olacağı için sunucu siklememiş yazık.
bu aptal kadınlar yüzünden özgüvenleri düşecek, zaten adam soru sorduğunda göz kontağı kuramıyorlar ve tedirgin olup haraketleri hızlanmaya başlıyor.
umarım çocuklar bu salak ltb'leri kafaya takacak kadar düşünmezler.
edit:yakışıklı cocuğun boyu sunucudan kısa, boyu kısa bir çocuk ve boyu ordaki uzun kızlarla hemen hemen eşitti, ona rağmen o kızlardan bile 10 puan aldı, boyum kısa diye geçinenlere lifefuell.
Orda olsam Moglardım Hepsini.
Mc de kale yaptım bu sefer oynayasım kaçtı yeraltı basemin üstüne yapmıştım ne yapcam şimdibaşlama bana kendine chiko
napmam gerektigini soyler misinbaşlama bana kendine chiko
kaleye gedikler aç içine tuzaklar döşe dışarıya 100 zombi 50 iskelet spawnla onlarla savaşnapmam gerektigini soyler misin
kazanırsam bana bitane kendi el yazmandan şiir atcan dmden kendi survival mapimden oynicamkaleye gedikler aç içine tuzaklar döşe dışarıya 100 zombi 50 iskelet spawnla onlarla savaş
kazanırsan haber ver
6/10den düşük nasıl görmüyorsun sean opry seviyesi bile zar zor 8i görüyor aqdiğer cocukların appealı düşük olduğu için düşük puan aldılar aslında puanları o değil, orda 6/10'Dan düşük çocuk görmedim.
kızlar beğenmediği erkeğe 3 verip geçiyor, beğendiği erkeğe 10 verip geçiyor böyle bir rate olamaz sunucunun durdurması lazımdı, aceleyle yapılan bir çekim olduğu için birde işin içinde prim olacağı için sunucu siklememiş yazık.
bu aptal kadınlar yüzünden özgüvenleri düşecek, zaten adam soru sorduğunda göz kontağı kuramıyorlar ve tedirgin olup haraketleri hızlanmaya başlıyor.
edit:yakışıklı cocuğun boyu sunucudan kısa, boyu kısa bir çocuk ve boyu ordaki uzun kızlarla hemen hemen eşitti, ona rağmen o kızlardan bile 10 puan aldı, boyum kısa diye geçinenlere lifefuell.
sen o adamı yalayıp yut ben zaten chico ama ben ordaki kızlara bakmam aha6/10den düşük nasıl görmüyorsun sean opry seviyesi bile zar zor 8i görüyor aq
Yalayıp yutmuyorum la sen chicosun tabi sana hayat kolay amk easy modda oynuyorsun bide bu forumdasınsen o adamı yalayıp yut ben zaten chico ama ben ordaki kızlara bakmam aha
neden sende sean o pry ol ona benzeyen adam az burda hunter eyes god işte daha ne istiyosun bir bakış atıcan o bakış bakıştır yani bence sen Türk sean o pryYalayıp yutmuyorum la sen chicosun tabi sana hayat kolay amk easy modda oynuyorsun bide bu forumdasın
Favori adamım sensin ölmeden önce yüzünü görmek istiyorum veya atacağın zaman beni etiketlersinneden sende sean o pry ol ona benzeyen adam az burda hunter eyes god işte daha ne istiyosun bir bakış atıcan o bakış bakıştır yani bence sen Türk sean o pry
kimin hesabı oldugunuda soyle bideFavori adamım sensin ölmeden önce yüzünü görmek istiyorum veya atacağın zaman beni etiketlersin
modellerle karşılaştırmadan puanladım şehir ortalamasına göre hocam,6/10den düşük nasıl görmüyorsun sean opry seviyesi bile zar zor 8i görüyor aq
sana kendi şiirlerimden birkaç tane atarım olurkazanırsam bana bitane kendi el yazmandan şiir atcan dmden kendi survival mapimden oynicam
kirmizi rujlu haric yazsalar ben bile bakmam amkİNCEL DAMARIM YÜKSELİYOR HANİ TAMAM HEPSİ NEREDEYSE SUB HTN AMA O KIZLARIN HEPSİ SUBPAR5 AQ NERDEN GELİYOR SİZE BU ÖZGÜVEN NERDEN GELDİĞİ NELLİ AQ
Lifefuell hakında konuşucam : Boyu fazla takmıyorum çünkü bir çok sevgilim oldu 1.75 boyumla (gerçi bana 1.80 diyorlar boy algısı gittiği için milletde herneyse ben bi kızla konuşuyordum kız benden uzun biraz kardeşim arkadaşı kızın adını bilmiyorum ülk günden elimi tuttu başka bi kız ilk günden yattıım yatağa oturdu sex istiyordu maldım o zaman anlayamadım öyle bçok anım var benimm ha uzun olmak istermiydim evet ama kısada değilimdiğer cocukların appealı düşük olduğu için düşük puan aldılar aslında puanları o değil, orda 6/10'Dan düşük çocuk görmedim.
maldonardo doguilk günden yattıım yatağa oturdu sex istiyordu maldım o zaman anlayamadım
knk 50 zombi 50 iskelet paket oldu bak nethera gidebilirim köy koruyabilirim yada maden yaparım uğraştırıcı ama kolay bişi isteemaldonardo dogu
ama psl god olan![]()
tek mantıklı konuşman.. . .Rate aynen böyle olur
GL = 10
Sub-human = 0-3
Başka da rate yok 5,6,7,8 miş, PSL miş kolay gelsin.
Chad misin sub-human mı ? Tek soru bu.
peki bende sözümü tutayım ozaman.knk 50 zombi 50 iskelet paket oldu bak nethera gidebilirim köy koruyabilirim yada maden yaparım uğraştırıcı ama kolay bişi istee
knk dmden atsaydın bari ellerine sağlık o zaman btw niye bişi istemedinpeki bende sözümü tutayım ozaman.
gece midir beni sana düşüren
saçma bir şarkının edasında, saçma sözlerle yine ben
yazdığım tüm şiirler sanaydı, evet mevzu yine sen
çok kişi beğendi sözlerimi, sahibi hiç duymazken
8 dönemlik aşkım, 8 dakikkaya bakarken
bir türlü unutamamıştım seni, neden bilmem
hani aşk varya, o gönlündeki alevleri dindirmeyen
birtürlü sönmemişti ethera, alevlerimle yanarken
belki bu son satırlarımdır, belki son sözlerim
belki son hislerimdir, son düşüncelerim
üzülmek ister kalbim, aklımdayken sözüm
ama üzülemem ethera, sana verdiğim sözden dönemem.
hoşça kal yaban çiceği.
1-2 yıl önce falandır diye düşünüyorum, başka kişisel şiirlerim var bende değiller şuan istersen sonra atarım
kadının lafıyla davranışı farklıdır, doğası çelişkilidir@Aviator eski threadlerde goruyodum seni la yazsana
@Ethernal ile iyi kanka olursun.kadının lafıyla davranışı farklıdır, doğası çelişkilidir
aynen öyleRate aynen böyle olur
GL = 10
Sub-human = 0-3
Başka da rate yok 5,6,7,8 miş, PSL miş kolay gelsin.
Chad misin sub-human mı ? Tek soru bu.
Bunlar daha liseli oldukları için yakışıklılık daha önemli. Üniversiteye geçince görürüm onları.edit:yakışıklı cocuğun boyu sunucudan kısa, boyu kısa bir çocuk ve boyu ordaki uzun kızlarla hemen hemen eşitti, ona rağmen o kızlardan bile 10 puan aldı, boyum kısa diye geçinenlere lifefuell.
burda black pill cope olmasa görürüm ben onlarıBunlar daha liseli oldukları için yakışıklılık daha önemli. Üniversiteye geçince görürüm onları.