kızlar için boy neden daha önemli? cevabı burada

growthplatessss111

growthplatessss111

karadenizli 191
öncelikle biraz düşünün yüzünüzdeki birkaç mm mi önemli yoksa fiziğinizi en büyük şekilde etkileyen etmen olan boy mu?

şimdi diyelim ki kızların gerçekten böyle çok uzun bir boy isteği yok. kızlar kendi arasında kendi sevgililerinin boylarına bakıyorlar. şimdi mesela bir kkız ortalama tipli birisiyle sevgili oldu arkadaşları çevresi vs. muhtemelen bir şey demeyecek. kendinden sadece 5 cm uzun biriyle olursa bir sürü laf işitme ihtimali var ayrıca kişinin kendisi de genelde kendine yediremeyecek arkadaşlarımın sevgilisi onlardan 25 cm uzun diye bilinçaltında veya bilinçli olarak.
tip ortalama ise boy çok daha önemli. ortalama üstü bile olsan boy somut ve karşılaştırılabilir olan bir şey olduğu için her zaman tip "eli yüzü düzgün" seviyesine ulaşınca boy çok daha önemli olacak.

oysa 160 bir kızın boyca muadili erkekte 172-173'tür.

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: retardedlipos, Kayra139, Orcairis and 2 others
Doğruyu söylediğin aynı konu hakkında onlarca thread açacağın anlamına mı geliyor manlet pezevenk, yeter

• +1
  • JFL
Reactions: flows5991, retardedlipos, balve and 13 others
Doğruyu söylediğin aynı konu hakkında onlarca thread açacağın anlamına mı geliyor manlet pezevenk, yeter
olsun boyle devam etsin bence

• +1
  • JFL
Reactions: susisesi, Kayra139, Deleted member 310923 and 1 other person
doğruyu öğrensin istiyom insanlar

• JFL
Reactions: Deleted member 310923
boy önemli olabilir ama yüzünüz kat kat daha önemli beyler son 2 yıldır 190 üstüyüm ilk 1.5 yılında kız düşmedi bana boyumdan dolayı çünkü yüzüm sivilcdliydi belli bir saç şeklim yoktu zayıftım yani boy olsa bile diğer gereksinimleri tamamlamadığınız sürece yine bakmıyor kızlar

Last edited:
  • +1
Reactions: BugraSA, Deleted member 310923 and Atsizz
boy önemli olabilir ama yüzünüz kat kat daha önemli beyler son 2 yıldır 190 üstüyüm hiç kız düşmedi bana boyumdan dolayı çünkü yüzüm sivilcdliydi belli bir saç şeklim yoktu zayıftım yani boy olsa bile diğer gereksinimleri tamamlamadığınız sürece yine bakmıyor kızlar
kız düşmedi (kendilerinin gelmesini bekledi veya %20+ bf)
ki 190+ isen kendileri bile gelir deforme değilsen

• +1
Reactions: Kayra139
kız düşmedi (kendilerinin gelmesini bekledi veya %20+ bf)
ki 190+ isen kendileri bile gelir deforme değilsen
yok şuan 18 yaşındayım 16 yaşında fln 190 a ulaştım yine zayıftım ama daha ergenliği tamamlamadığım için çenem yoktu bildiğin şuan düzeldiği için az çok kızlardan övgü alabiliyorum ve yüzüm mayın tarlası gibiydi 30 sivilce vardı en az

• +1
Reactions: growthplatessss111
manlet olsa neyse 178 falan ki uzamaya devam ediyo 180+ olucak

• +1
Reactions: Zuffster, Deleted member 310923, -BayHarbourButcher and 1 other person
Olum 177 boyla niye bu kadar Mental ettin kendini? Yüzün daha önemli olduğunu anlatamayacak mıyız sana.

• +1
Reactions: growthplatessss111, Deleted member 251512 and Atsizz
:(

Last edited:
Olum 177 boyla niye bu kadar Mental ettin kendini? Yüzün daha önemli olduğunu anlatamayacak mıyız sana.
15 yaşında bide o yaşta o boy çok iyi aq boşa tribe giriyo 185 görür 19 a kadar zeref plak olayı yaşanmazsa

• +1
Reactions: growthplatessss111, BugraSA and Serialsuicide
boy önemli olabilir ama yüzünüz kat kat daha önemli beyler son 2 yıldır 190 üstüyüm ilk 1.5 yılında kız düşmedi bana boyumdan dolayı çünkü yüzüm sivilcdliydi belli bir saç şeklim yoktu zayıftım yani boy olsa bile diğer gereksinimleri tamamlamadığınız sürece yine bakmıyor kızlar
ikisi de varsa genel vücut yapınız önemli oluyo. bunun sonu yok böyle dünyanın amına koyım

• +1
Reactions: flows5991
öncelikle biraz düşünün yüzünüzdeki birkaç mm mi önemli yoksa fiziğinizi en büyük şekilde etkileyen etmen olan boy mu?

şimdi diyelim ki kızların gerçekten böyle çok uzun bir boy isteği yok. kızlar kendi arasında kendi sevgililerinin boylarına bakıyorlar. şimdi mesela bir kkız ortalama tipli birisiyle sevgili oldu arkadaşları çevresi vs. muhtemelen bir şey demeyecek. kendinden sadece 5 cm uzun biriyle olursa bir sürü laf işitme ihtimali var ayrıca kişinin kendisi de genelde kendine yediremeyecek arkadaşlarımın sevgilisi onlardan 25 cm uzun diye bilinçaltında veya bilinçli olarak.
tip ortalama ise boy çok daha önemli. ortalama üstü bile olsan boy somut ve karşılaştırılabilir olan bir şey olduğu için her zaman tip "eli yüzü düzgün" seviyesine ulaşınca boy çok daha önemli olacak.

ne alaka amk arkadas cevresıyle

Oc laz heightpill sana sikiş sokuş yapıyosa bana niye laf atıyon ☹️ , benim gibi 190+ olmayan kardeşlerim femboymax asap başka yolu yok 🥲

• JFL
Reactions: Deleted member 310923

YARRAK BOYU DAHA ÖNEMLİ BENCE KZI ORGAZM EDEMEDİKTEN SINRA NE ANLAMI VAR BOYUN

• +1
Reactions: stacyworshipper