Kizlar icin de mastürbasyon normalmi

htn666

htn666

evet
Sizce kizlarda mastürbasyon yapiyormu(14-16 yaş araligi). Cok tuhaf geliyor ve inanasim gelmiyor aq

• +1
Reactions: Kayra139
Illaki yapan vardirda cok tuhaf aq bilmiyorum neden boyle

9. Sınıf mı neydim bizim sınıftan bi kıza bir erkek neden telefonunu açmadın diye sormuştu kız kendimi parmaklıyordum dedi

• JFL
Reactions: yenesy, IlI, menas and 2 others
  • JFL
Reactions: yenesy, IlI, cakdripa and 6 others
Kızlar 13-14te sikişmeye başlıyor, masum tırrıkcel de "acaba mastürbasyon yapıyorlar mı" diye düşünsün

• JFL
  • +1
Reactions: OgreGravital and menas
Kızlar 13-14te sikişmeye başlıyor, masum tırrıkcel de "acaba mastürbasyon yapıyorlar mı" diye düşünsün
Acikcasi azerbaycanda beklemiyorum. Burda da 14 de sikisenler var ama fazla degil. Ben her kiz icin demistim. Mesela erkekler olarak 12 yasindan 31 cekenimiz var. Ama kizlar icin de boyle normal brseymi acaba

• +1
Acikcasi azerbaycanda beklemiyorum. Burda da 14 de sikisenler var ama fazla degil. Ben her kiz icin demistim. Mesela erkekler olarak 12 yasindan 31 cekenimiz var. Ama kizlar icin de boyle normal brseymi acaba
deodorant sokma yaşı o yaşlara düştü anlık olarak kaynak tüik

• JFL
Reactions: yenesy, IlI, htn666 and 2 others
evet yapiyorlar hatta aşiri fazla çeken bir kız arkadaşım var bu tür kızlara da goonette deniyor :eek:

• Woah
Reactions: htn666 and menas
ben kadın olsam masturbasyon yapmazdım çünkü sikişmek varken niye masturbasyon yaparsınki rastgele bir erkeğe yaz yaşadığın biryerde ve o günün akşamı sikiş bukadar basit amk

• +1
  • JFL
Reactions: MentalistKebab, yenesy, menas and 1 other person
Erkekler kadar cok degil

• +1
Reactions: yenesy, Kayra139 and htn666
ben kadın olsam masturbasyon yapmazdım çünkü sikişmek varken niye masturbasyon yaparsınki rastgele bir erkeğe yaz yaşadığın biryerde ve o günün akşamı sikiş bukadar basit amk
Harbi aq kizlar icin kolay

• +1
Sizce kizlarda mastürbasyon yapiyormu(14-16 yaş araligi). Cok tuhaf geliyor ve inanasim gelmiyor aq
Kyk da hıyar sokuyorlar

tövbe

• JFL
Reactions: htn666