htn666
evet
Sizce kizlarda mastürbasyon yapiyormu(14-16 yaş araligi). Cok tuhaf geliyor ve inanasim gelmiyor aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Azdim la9. Sınıf mı neydim bizim sınıftan bi kıza bir erkek neden telefonunu açmadın diye sormuştu kız kendimi parmaklıyordum dedi
Acikcasi azerbaycanda beklemiyorum. Burda da 14 de sikisenler var ama fazla degil. Ben her kiz icin demistim. Mesela erkekler olarak 12 yasindan 31 cekenimiz var. Ama kizlar icin de boyle normal brseymi acabaKızlar 13-14te sikişmeye başlıyor, masum tırrıkcel de "acaba mastürbasyon yapıyorlar mı" diye düşünsün
deodorant sokma yaşı o yaşlara düştü anlık olarak kaynak tüikAcikcasi azerbaycanda beklemiyorum. Burda da 14 de sikisenler var ama fazla degil. Ben her kiz icin demistim. Mesela erkekler olarak 12 yasindan 31 cekenimiz var. Ama kizlar icin de boyle normal brseymi acaba
Harbi aq kizlar icin kolayben kadın olsam masturbasyon yapmazdım çünkü sikişmek varken niye masturbasyon yaparsınki rastgele bir erkeğe yaz yaşadığın biryerde ve o günün akşamı sikiş bukadar basit amk
Kyk da hıyar sokuyorlarSizce kizlarda mastürbasyon yapiyormu(14-16 yaş araligi). Cok tuhaf geliyor ve inanasim gelmiyor aq
OhaKyk da hıyar sokuyorlar