![dogu](/data/avatars/l/93/93259.jpg?1729858714)
dogu
Banned
iyi davranınca sıkılıyorlar heyecan istiyorlar ve iyi olanı herkes aldatır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
iyi davranma evet dogru ama kotude davranma dengeyi kurmak senin nt skillerine baglıiyi davranınca sıkılıyorlar heyecan istiyorlar ve iyi olanı herkes aldatır.
aslında evet doğru dedin %70%30 kuralı moggerın dediği gibiiyi davranma evet dogru ama kotude davranma dengeyi kurmak senin nt skillerine baglı
bir iliskide yapılması gereken seylerı yap (hediye al ,aradabi iltifat v.b) ama simplemede soguk falan davran iste dogru dedin niye yazıyosam bunu ama kotu davrancam diye essential olan seyleri yapmamazlık yapma sakın senden ayrıldıktan sonra o iyi anlar aklına gelir hemaslında evet doğru dedin %70%30 kuralı moggerın dediği gibi
mtn isen yuzde 20-30 arası nt skillerin onemli htn isen daha cok onemli cunku tr hipergamısınde htn isen ve nt + confident isen kendinden yuksek kadınlarla uzun vadeli iliski kurma ihtimalin yuksekdavranışların hiç bir şey ifade etmiyor VERECEĞİ VARSA VERİR (amını)(vajina)
mtn isen sokağa çıkmamtn isen yuzde 20-30 arası nt skillerin onemli htn isen daha cok onemli cunku tr hipergamısınde htn isen ve nt + confident isen kendinden yuksek kadınlarla uzun vadeli iliski kurma ihtimalin yuksek
facial olarak yazmısım sadece ama faktorler cok fazla smv,statu,para,boy,fizik gibi gibi anladın iste sadece yuzlede olmazmtn isen yuzde 20-30 arası nt skillerin onemli htn isen daha cok onemli cunku tr hipergamısınde htn isen ve nt + confident isen kendinden yuksek kadınlarla uzun vadeli iliski kurma ihtimalin yuksek
mtn birisi kendini kurtarır ameliyatlarla falan yada ergenlikte bisiler dener olay 18 yasına girdiginde vicudunun ve yuzunun nasıl gozuktugu(bence) ama ben kesin surgerymaxxliycem 16 yasında wageslawing yapıp 18 ime kadar biriktirmek istiyorum yatırımlar falan yapmayada calısırm sonra hop LL kesin alıncak zaten yuzede implant v.smtn isen sokağa çıkma
htn or death
ben cok dusunmeyı dogru bulmuyorummtn birisi kendini kurtarır ameliyatlarla falan yada ergenlikte bisiler dener olay 18 yasına girdiginde vicudunun ve yuzunun nasıl gozuktugu(bence) ama ben kesin surgerymaxxliycem 16 yasında wageslawing yapıp 18 ime kadar biriktirmek istiyorum yatırımlar falan yapmayada calısırm sonra hop LL kesin alıncak zaten yuzede implant v.s
ayıp oluyorçok düşünenlerinde içten içten orospu evladı olduguna inanırım
bende cok dusunmem ozmnben cok dusunmeyı dogru bulmuyorum
%95 %5 kuralıaslında evet doğru dedin %70%30 kuralı moggerın dediği gibi