kızlara taciz deneyi

dogu

dogu

manlet
bazıları nude verdi bazıları engelledi ve bi kaç tane çingene TC numaramı yazdı oo dostum çok korktum makarna yemeye devam ede bilirsin

TC mi çıkaranlar çok ağır çirkindi ve kemiksizdi araştırma sonucu ağır makarna yemekten olduğunu tespit ettim

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Dathomirian Zabrak, Sayonara, Serialsuicide and 6 others
bazıları nude verdi bazıları engelledi ve bi kaç tane çingene TC numaramı yazdı oo dostum çok korktum makarna yemeye devam ede bilirsin

TC mi çıkaranlar çok ağır çirkindi ve kemiksizdi araştırma sonucu ağır makarna yemekten olduğunu tespit ettim
Ne zırvalıyorsun orospu çocuğu?

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, whoishe, hesaplar_banlı and 1 other person

sikini mi attın instadan falan yoksa gerçek hayatta mı bişilee yaptın:lul:

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
sikini mi attın instadan falan yoksa gerçek hayatta mı bişilee yaptın:lul:
çok nadir attım onlarda güzel olan kızlardı normal veya çirkin olanlarla konuşmadım kabul ettiklerinde

sosyal medyadan yaptım

Last edited:
bu arada güzel kızlar daha fazla istekliydi bunu deney olarak görüyorum zaten amk yanlış anlaşılmasın yani kimlere aproach edeceğimizi anlayabiliyoruz bu istatistiklerle

• +1
Reactions: Mentally lost cel
çok nadir attım onlarda güzel olan kızlardı normal veya çirkin olanlarla konuşmadım kabul ettiklerinde

sosyal medyadan yaptım
kaç cm di senin sik beğendiler mi:lul:

• +1
Reactions: pashanimair
Bilimsel yöntem kullanılmış vay amk tarihe geçsin

tam olarak neresi bilimsel acaba kgb ajanı foid arkadaşım
Deney yapmış işte amk denekler var tepkilerini de ölçmüş bir de bir daha bana foid dersen kendi sikimi kesip camdan atıcam ben sizi erkek olduğuma nasıl ikna edicem pm ile ses gönderemiyo muyum amk

tam olarak neresi bilimsel acaba kgb ajanı foid arkadaşım
Şimdi şöyle güzel kızlar çirkin kızlara oranla kabül oranı fazla yani bir kız ile çikmak istiyorsan güzel olanlarla şansını dene

• +1
Reactions: Serialsuicide
Deney yapmış işte amk denekler var tepkilerini de ölçmüş bir de bir daha bana foid dersen kendi sikimi kesip camdan atıcam ben sizi erkek olduğuma nasıl ikna edicem pm ile ses gönderemiyo muyum amk
sende sakal çıkmıyomuydu sesin femboy gibi degil mi yani

• +1
kadından dönmeler ses egzersizi yapıyo maskülen duruyo sesleri ondanlı dene
roid kullanıyolar çok kararsıxm roid hakkında boyum uzun olsaydı kullanabilrdm

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Dogu çok büyük girişimcisin her yerde elin var senin amk

• +1
  • JFL
Reactions: swaggy and dogu
Salonlarda vs çok satılıyor direk bulursun az baksan
Bi tane tanidigim vardi elemanin spor hocasi trenbolon niyetine zeytin yagi satmis cocukda zannediyor ben 2 aydir trendeyim diye

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, auitistsurvior and reanrao
Bi tane tanidigim vardi elemanin spor hocasi trenbolon niyetine zeytin yagi satmis cocukda zannediyor ben 2 aydir trendeyim diye
DMKEMAKEKE AMK NASI ÖLMEDİ DAMARDAN ALARAK

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
trenbolon damardan alınmıyo mu la

• +1

Portrait happy beautiful teenager girl white dress standing holding phone pointing finger dis

• +1
  • +1
Reactions: dogu

Users who are viewing this thread

• Mentally lost cel
  • noahhhken
Back