Kızlardan utanma

dogu

dogu

Kraken
Çekindiğin kızı başkası amını dölleye dölleye sikecek çünkü sen ilk adımı atmadın o adımı atmadığın için LTN adam o gözünün içine bakamadığın karıya yarrağını sokacak ve içinden geçecek ama sen gözünü kaçırıyorsun hemen konuşmaya çekiniyorsun belkide o karıyı hunharca siken sen olacaktın ama korkak low t olduğun için götün yemedi o karının amını foloş edecekler hunharca sevişecekler o karıyla ve o karı senlede yapacaktı belki veya yapmayacaktı ama olsun deneyeceksin 1 olmaz 2 olmaz 3 olmaz ama illa bir yerde olacak sokakta gördüğün çiftler hep ltn erkek çoğu çünkü o herkese yavşıyor

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Thrill, jsbera, flows5991 and 7 others
Yeterince iyi bir dış görünüşün varsa kimseye ilk adımı atmana gerek kalmaz.

• +1
  • Ugh..
Reactions: flows5991, StuntmanMike, Deleted member 159072 and 9 others
SMV dış görünüşten daha önemli ama dış görünüşte smv yi etkiliyor ona göre hesabını yap örnek htn sin ama omuzların dapdar ince birşeysin şansın düşük olur yinede ama şimdi sen hepsi ol yinede karı bulursun nedeni hep şansını deniceksin ve sen deneye deneye tecrübeli olacaksın

• +1
Reactions: Thrill, flows5991, İNTİKAM VAKTİ and 4 others
SMV dış görünüşten daha önemli ama dış görünüşte smv yi etkiliyor ona göre hesabını yap örnek htn sin ama omuzların dapdar ince birşeysin şansın düşük olur yinede ama şimdi sen hepsi ol yinede karı bulursun nedeni hep şansını deniceksin ve sen deneye deneye tecrübeli olacaksın
Dış görünüş derken sadece yüzü kastetmedim.

• +1
Reactions: flows5991, Orcairis, Kayra139 and 4 others
Çekindiğin kızı başkası amını dölleye dölleye sikecek çünkü sen ilk adımı atmadın o adımı atmadığın için LTN adam o gözünün içine bakamadığın karıya yarrağını sokacak ve içinden geçecek ama sen gözünü kaçırıyorsun hemen konuşmaya çekiniyorsun belkide o karıyı hunharca siken sen olacaktın ama korkak low t olduğun için götün yemedi o karının amını foloş edecekler hunharca sevişecekler o karıyla ve o karı senlede yapacaktı belki veya yapmayacaktı ama olsun deneyeceksin 1 olmaz 2 olmaz 3 olmaz ama illa bir yerde olacak sokakta gördüğün çiftler hep ltn erkek çoğu çünkü o herkese yavşıyor
Konu Cuck Fantezisi olmuş ama haklı olduğun içinde birşey denilmez.

Bozuk saat bilene günde 2 kez doğruyu gösterir helal lan fransız faresi seni.

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Tornoviaa, Kayra139 and 5 others
ebenin amı ama zuffster abartma amk
foidleri çok hafife alıyon

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, dogu and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill, flows5991, Deleted member 277275 and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
hhtn cl falan olcan amk kızların gelip sana beni sik demesi için
evet ama SMV yüksek ise onada gerek kalmaz örnek uzun boy, para, sosyal ortamda sana duyulan saygı, saç sakal, giyiniş vs

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 1 other person
evet ama SMV yüksek ise onada gerek kalmaz örnek uzun boy, para, sosyal ortamda sana duyulan saygı, saç sakal, giyiniş vs
threadde genel olarak sikişmeden bahsetmişsin en önemli etkenlerden biride penis o konuda çok önemli bence eğer amacın sikişmekse

• +1
Reactions: Thrill and dogu
threadde genel olarak sikişmeden bahsetmişsin en önemli etkenlerden biride penis o konuda çok önemli bence eğer amacın sikişmekse
15 den küçük değilse kalınlıl önemli genel olarak

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, İNTİKAM VAKTİ and Deleted member 277275
amaç sikiş değil her şeyden çekinmicen demek istedim

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
amaç sikiş değil her şeyden çekinmicen demek istedim
zaten approach atmadan sikiş falan hayal one night stand için htn falan olman lazim

• +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and dogu
  • +1
Reactions: Thrill and dogu
benim kızı sikmişler ya öyle

• JFL
Reactions: Thrill, Orcairis, Deleted member 277275 and 1 other person
AMA SİKEN ELEMAN PVPDE BENİM KADAR İYİ DEĞİL :)

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, piuafl, Orcairis and 3 others
zaten approach atmadan sikiş falan hayal one night stand için htn falan olman lazim
Min cl lazım direk seni sikebilir miyim diye sorup olumlu dönüş almak icin

• +1
Reactions: Thrill, Jahrein and Deleted member 277275
keşke htn olsa amk
Htn olsanda değişen bisey yok yine cucklaniyon aq kızın birine yazacaktım arkadaşına sordum sew olmuş bile başkasıyla 2 günde

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill and Auchelius
Hipergaminin anasını bacısını sikeyim güzel kızlar 1 günde 20 seçenekten birini secebiliyor :lul::lul::lul::lul: sl kız doğmak vardı şu hayatta amk

• +1
Reactions: Thrill and Auchelius
Utanmiyorum ama ugrasmiyorum. Htn degilim diye gereksiz buluyorum. Bugune kadar denedikde ne oldu amk.
Sonra ltn mtn skalali tiplerin sevgili yaptigini gorunce beynimde maymunlar sikisiyor :lul:

Sosyal ozurluluk mu bilmiyoruk bende, ama ben her yere ollta atmak mental olarak sikici amk. High mtn htn skalasinda olsam kopek gibi kari sikmeye oynardim

• +1
Reactions: Thrill, İNTİKAM VAKTİ and Serialsuicide
kız bizden uzunsa?

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back