A
ascendantwill
Master
Unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
her hafta birileri bu forumda bu soeuya cevao arıyor su ana kadar alan olmadiUnuttum
@elemancomeback31 ?Unuttum
O adam kızlarla konuşmuyor direkt tacize uğruyor kızlar tarafından@elemancomeback31 ?
just conclude their existence niggaUnuttum
Kankamı mi sikecem obla mi aşk yasim bide turkce subforumlab burasijust conclude their existence nigga
dont even try to talk with them
women are disgusting creatures
Vesikalık eğer suanki haliyse inandırıcı değil:dO adam kızlarla konuşmuyor direkt tacize uğruyor kızlar tarafından
Bence inandırıcı adam kekomaxx yaptım diyoduVesikalık eğer suanki haliyse inandırıcı değil:d
Benim eski obez vesikalık tarafından Hard moglaniyor o yuzdeb idkBence inandırıcı adam kekomaxx yaptım diyodu
No pic no careBenim eski obez vesikalık tarafından Hard moglaniyor o yuzdeb idk
Konuşmuyoruz?Unuttum
Yağız ananı siktirtme şimdiNo pic no care
Nası yaşayacazKonuşmuyoruz?
Kanka şaka bir yana o kadarda kafaya takmalık birşey yok merhaba, merhaba diyerek rahat konu açıyorsun.Nası yaşayacaz
Yarram gerçekleri tükürmek suçmu oldu adamı moglayamıyon işteYağız ananı siktirtme şimdi
min htn olacan bir de 190 olacan kural buUnuttum
Ya siktir git şu forumdan amina korum senin ibne kim koyuyor oğlum bu kurallarımin htn olacan bir de 190 olacan kural bu
Tanışmak istediğini söylüyosun belirtiyosun@elemancomeback31 ?
Senin kadar lowinh8b olmaliydimTanışmak istediğini söylüyosun belirtiyosun
Net olacaksın
Amacını belli edeceksin
Asistleri yakalayacaksın
Yakınım bide yarrami ye bunun onla ilgisi yokmin htn olacan bir de 190 olacan kural bu
O zaman lifefuel böyle değilsen aldatılacaksın haberin olsunYakınım bide yarrami ye bunun onla ilgisi yok
Ben gibi olamadığın için zırlamaYa siktir git şu forumdan amina korum senin ibne kim koyuyor oğlum bu kuralları

kendisi 187 ve LL düşünüyormyşYa siktir git şu forumdan amina korum senin ibne kim koyuyor oğlum bu kuralları
86 , maalesef düşünüyorum ne yazık ki @recai iskender gibi 2 m bir chad değilimkendisi 187 ve LL düşünüyormyş