kladınların hemen hemen hepsinin cuckqueen olması hk.

auitistsurvior

auitistsurvior

somethin something intellectual something cool
erkeklerin soyboylugu testo dusuklugu cuklugu falan artıyor dogruda

kadınların cucklugu yanında erkekler gavatlıgı gec balkanlarda 40 yıllık 0 aldatlmalı ltr yapan dayılar kadar yuksek karsılıklı sosyal sadakat istegine sahip

aldatılmayan kadın yok hemen hemen her iliskide aldatılıyolar chadonly oldukları icin 7 24 red yiyip o chadin baska kızlarla gorusmelerini izliyolar

chadle cıkıncada chad onları aldatıyor ama chadle ayrılamadıgı ıcın ılıskıye devam ediyor

bazıları direk cuckqueen oluyor acık acık redditte 850 klık subrredit

daha uzun uzun yazcamda uykum var amk bunu detaylı megathread gibi bisi yapıp cinsel ekonomi hipergamiye falan baglıycaktım ama vaktım yok bb kısacası kadınların yuzde 85 i falan agır cuck ve 2 ayda bi min cucklanıyolar genelde

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust, WishIHadForeskin, tiredman and 4 others

kadınların cucklugu yanında erkekler gavatlıgı gec balkanlarda 40 yıllık 0 aldatlmalı ltr yapan dayılar kadar yuksek karsılıklı sosyal sadakat istegine sahip

aldatılmayan kadın yok hemen hemen her iliskide aldatılıyolar chadonly oldukları icin 7 24 red yiyip o chadin baska kızlarla gorusmelerini izliyolar

chadle cıkıncada chad onları aldatıyor ama chadle ayrılamadıgı ıcın ılıskıye devam ediyor

daha uzun uzun yazcamda uykum var amk bunu detaylı megathread gibi bisi yapıp cinsel ekonomi hipergamiye falan baglıycaktım ama vaktım yok bb kısacası kadınların yuzde 85 i falan agır cuck ve 2 ayda bi min cucklanıyolar genelde
hangi subreddit la?

• +1
Reactions: pashanimair
sunu okumasın kimse kaaa

1753220610309

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, pashanimair, temelyeterliliktest and 2 others
oha amk kadınlar ne gavat :lul:
bu sadece redditte aq

benim konustugum falan BUTUN kadınlar cucklanmıs en az bir defa

kadınlar derken illa romantik anlamda degil sınıf arkadaslarım arkadaslarımın kardesleri anamın arkadasları falan hepsi cucklanmıs bana durust oldukları ıcın itiraf ettler bi sure sonra

cogu cuklandıklarını saklıyolarda ben abartısız dıyom kadınların yuzde 70 i falan gavat ak

• +1
Reactions: WishIHadForeskin, pashanimair, Auchelius and 1 other person
Bu ne alaka amk 😂
eger gigachad cok ısrar ederse ustu kapalı aldatılarak cucklanmazlar tam acık acık gavat olurlar bunun gibi

jordanbarret yuksek ihtimal istedigi cogu htbyi cucklar foidler chad icin herseyi yapar ve cucklandıklarında orda attıgım foto gibi birsey oluyor genelde

ne zaman bir kadın dusunsen en az birkez cucklandıgını unutma

• +1
Reactions: WishIHadForeskin, tiredman, pashanimair and 2 others
eger gigachad cok ısrar ederse ustu kapalı aldatılarak cucklanmazlar tam acık acık gavat olurlar bunun gibi

jordanbarret yuksek ihtimal istedigi cogu htbyi cucklar foidler chad icin herseyi yapar ve cucklandıklarında orda attıgım foto gibi birsey oluyor genelde

ne zaman bir kadın dusunsen en az birkez cucklandıgını unutma
cidden boyle sevgilisinin sikismesini izleyen koyu cuckqueen yok gibi ama aldatılmasına goz yuman yani normal cucklar kadınların yuzde 70 idir

eger esi cok cekici ise koyu cuck olup esi sikisrken elini tutup izler eger chad isen kadınlardan ordu bile kurabilirsin kadınlara hukmedebilirsin yani

• +1
Reactions: WishIHadForeskin and pashanimair
ben yatcam uzancam gorusuruz

• Love it

knk kadınların erkek düsmanlıgı bizim kadın düşmanlıgımızla yarışır ya

• +1
Reactions: auitistsurvior and pashanimair
knk kadınların erkek düsmanlıgı bizim kadın düşmanlıgımızla yarışır ya
chad tarafından aldatılıp cucklandııkları icin erkek dusmanı oluyolar

• +1
Reactions: WishIHadForeskin and pashanimair
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and auitistsurvior
olm belki slovenyalı karıyla evlencek avrupaya gidebilcek bizde orgda mal mal dolaşıoz
Karı bunu irlde fraudsuz halini gördüğünde evlenir mi sence

• JFL
Reactions: Auchelius, Resistance. and Serialsuicide
olm belki slovenyalı karıyla evlencek avrupaya gidebilcek bizde orgda mal mal dolaşıoz
bi insan mal olmasa yarragını sosyal medyaya atmaz kanka

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and pashanimair

Users who are viewing this thread

• pashanimair
  • Neokrinshaaa
Back