![GatoradeTRZ8](/data/avatars/l/109/109389.jpg?1735828831)
GatoradeTRZ8
4 autoimmune disorders / Proud clima-activist
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sahibindenden klavye satın alan adam 170 gözlüklü nerddir korkma broKaç lira
Bakalım öyledir umarımSahibindenden klavye satın alan adam 170 gözlüklü nerddir korkma bro
adam almanyada yasiyor amk koylusuSahibindenden klavye satın alan adam 170 gözlüklü nerddir korkma bro
Almanyada yaşıyorsa neden buradaadam almanyada yasiyor amk koylusu
Burdakı karılar cok uzun değil erkekler uzunadam almanyada yasiyor amk koylusu
almanyada yasayan turkler varya hani aq beyinsizi her almanyada yasayan chad zengin mi aqAlmanyada yaşıyorsa neden burada
Çin mallı ipne vuruyom götüme burdan informasyon alıyorum ok subforumdada eğlencesine takılıyAlmanyada yaşıyorsa neden burada
Büyük ihtimal benden zenginsindir vallah yalansa götten sik benialmanyada yasayan turkler varya hani aq beyinsizi her almanyada yasayan chad zengin mi aq
abartma oeBüyük ihtimal benden zenginsindir vallah yalansa götten sik beni
Dm gel karsılastırma yapalım anne baba maaşlarınıabartma oe
önerdiğiniz lift varsa link atın
Orada kadınların boyu ortalama kaçBurdakı karılar cok uzun değil erkekler uzun
Ben 165imOrada kadınların boyu ortalama kaç
Knk harbi 165 misin yoksa larp mıBen 165im
60-70% kadınlar benden kısa 40% benden uzun
Ortası yok uzunları 180 bile olabiliyor
Yaşıt Kızlar 50/50 diğelim ortalama 160-165 falandır
Ülkenin yarısı zaten türk kürt afgan roman ondan boy oranı düşüyor biraz ben alman olsam cıldırırdım bide afganlar falan sıfır utanma yok otobüsde oc gibi bağırıyorlar
Orospu cocuguKnk harbi 165 misin yoksa larp mı
kanka dışarıya çıkmaya utanan ben değilimguy seni siksin guy
Guy diyo ya aksam aksam delirtme beni
cıkmaya utanmıyorum ki adamla konuşacam sataçam ondan yoksa cok utangaç biri değilim senle şu an nasıl konuşuyorsam gerçekdede öyle konuşurum hatta anana babanada söverim cok agresif bir tip değilsenkanka dışarıya çıkmaya utanan ben değilim![]()
guy demem mi battı yoksa over guy dememmi?cıkmaya utanmıyorum ki adamla konuşacam sataçam ondan yoksa cok utangaç biri değilim senle şu an nasıl konuşuyorsam gerçekdede öyle konuşurum hatta anana babanada söverim cok agresif bir tip değilsen
lift taksam zaten utanmama neden kalmıcak
Kanka filmin ismi ne netflixde varmı@GatoradeTRZ8 Almanya'da değil misin bro Massakanın gange katıl illegale falan gir vücut yap
Gerçek hayat kankaKanka filmin ismi ne netflixde varmı
Aslında ikisinide sevmem cünkü kıllı sucuk yiğen 0 ingilizcesi olan elemanın türkce subdorumda ingilizces cringe yorum atmasıguy demem mi battı yoksa over guy dememmi?
Sen baya ürkütücü tehlikeli bir elemansın anlaşılanGerçek hayat kanka![]()
neye göre kime göre cringe ve senin " cünkü kıllı sucuk yiğen 0 ingilizcesi olan elemanın" sözcüğün daha cringe benceAslında ikisinide sevmem cünkü kıllı sucuk yiğen 0 ingilizcesi olan elemanın türkce subdorumda ingilizces cringe yorum atması
Erken anladın 1-2 hafta daha geçmesi lazımdı kanka anlaman içinSen baya ürkütücü tehlikeli bir elemansın anlaşılan
Over guy ne aq sallakmısım anlamı bile yok bağri translate falan kullanıpta ingilizce biliyorum flexi atneye göre kime göre cringe ve senin " cünkü kıllı sucuk yiğen 0 ingilizcesi olan elemanın" sözcüğün daha cringe bence![]()
Tipini gördüğüm an anlamıştım zaten nasıl biri olduğunu senden korkulurErken anladın 1-2 hafta daha geçmesi lazımdı kanka anlaman için
Her şey dış görünüşten anlaşılmaz kanka derine inmek lazım biraz..Tipini gördüğüm an anlamıştım zaten nasıl biri olduğunu senden korkulur
Benim derine inme organ mafyası kaçırsa geri yollarHer şey dış görünüşten anlaşılmaz kanka derine inmek lazım biraz..
anlamı yoksa gidip biraz daha araştırOver guy ne aq sallakmısım anlamı bile yok bağri translate falan kullanıpta ingilizce biliyorum flexi at
Tipini gördüğüm an anlamıştım zaten nasıl biri olduğunu sende
Over guy demek bitti adam demekanlamı yoksa gidip biraz daha araştır![]()
kanka mal gibi türkçeyemi çevirdin az çok biliyosan looksmax terimi arasında kötü görünenlere bitti yani over denir bende bu adam için bitti gibi bir anlama getirmeye çalışmtım 1 2 kelime için zaten kafa patlatıyorsan senin için bitti çok takıyosunOver guy demek bitti adam demek
Bu forumda searchden bak over guy diyen ilk kisi sen degilsen götüme şişe sokacam
![]()
Uzun süre sonra forumda biseye kahkaha attım amkOrospu cocugu
Kankicosum ben ona degilde ingilizce niye yazıyorsun ben hemrn gıcık olan biriyim gercekde öyle değilim ama vpk şirin talı birşeyim burda klavye delikanlısıyımkanka mal gibi türkçeyemi çevirdin az çok biliyosan looksmax terimi arasında kötü görünenlere bitti yani over denir bende bu adam için bitti gibi bir anlama getirmeye çalışmtım 1 2 kelime için zaten kafa patlatıyorsan senin için bitti çok takıyosun
kusura bakma kanka bende çok kinlenmedim sanalda herkes böyleKankicosum ben ona degilde ingilizce niye yazıyorsun ben hemrn gıcık olan biriyim gercekde öyle değilim ama vpk şirin talı birşeyim burda klavye delikanlısıyım
Ama gözünü sevim over guy yazma bak kendini özürlü gösteriyorsun
Normalde its over for this guy denir sen over guy yazıyorsun amk her türlü laf attardım sana ingilizce yazdığın icin