Klayve satıyorum adam evin önüne gelecek boyum kısa diye satmaya utanıyorum

GatoradeTRZ8

GatoradeTRZ8

4 autoimmune disorders / Proud clima-activist
Title

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: temelyeterliliktest, angrybirds, ismim name olsun and 2 others
@dogida nın yaptığı gibi lift taksam tüm sorunlar gidecekde fraud gibi hissedecem

• +1
Reactions: ismim name olsun and Ashoimex
Kaç lira

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
  • +1
Reactions: ismim name olsun
kibar beyefendi ali

• +1
Reactions: Ashoimex and GatoradeTRZ8
  • +1
Reactions: Peter Steele
  • +1
Reactions: melih and GatoradeTRZ8
almanyada yasayan turkler varya hani aq beyinsizi her almanyada yasayan chad zengin mi aq
Büyük ihtimal benden zenginsindir vallah yalansa götten sik beni

• Hmm...
Reactions: Peter Steele
abi emaneti yakala-

canlı yayındayız az daha hoparlöre ses veriyordum

• +1
önerdiğiniz lift varsa link atın

• +1
Orada kadınların boyu ortalama kaç
Ben 165im

60-70% kadınlar benden kısa 40% benden uzun

Ortası yok uzunları 180 bile olabiliyor

Yaşıt Kızlar 50/50 diğelim ortalama 160-165 falandır

Ülkenin yarısı zaten türk kürt afgan roman ondan boy oranı düşüyor biraz ben alman olsam cıldırırdım bide afganlar falan sıfır utanma yok otobüsde oc gibi bağırıyorlar

Durduğum blokta mesela tek bir tane alman var 10 kisiden tabi almanlar evde yasıyor kiralik blokta değil

• +1
Reactions: Hattab
Ben 165im

60-70% kadınlar benden kısa 40% benden uzun

Ortası yok uzunları 180 bile olabiliyor

Yaşıt Kızlar 50/50 diğelim ortalama 160-165 falandır

Ülkenin yarısı zaten türk kürt afgan roman ondan boy oranı düşüyor biraz ben alman olsam cıldırırdım bide afganlar falan sıfır utanma yok otobüsde oc gibi bağırıyorlar
Knk harbi 165 misin yoksa larp mı

• JFL
  • +1
Reactions: sentrix and GatoradeTRZ8
  • JFL
  • So Sad
Reactions: maarda, Deleted member 51789, Ashoimex and 3 others
  • JFL
Reactions: recai iskender
kanka dışarıya çıkmaya utanan ben değilim :feelswhy:
cıkmaya utanmıyorum ki adamla konuşacam sataçam ondan yoksa cok utangaç biri değilim senle şu an nasıl konuşuyorsam gerçekdede öyle konuşurum hatta anana babanada söverim cok agresif bir tip değilsen
lift taksam zaten utanmama neden kalmıcak

@GatoradeTRZ8 Almanya'da değil misin bro Massakanın gange katıl illegale falan gir vücut yap

• +1
cıkmaya utanmıyorum ki adamla konuşacam sataçam ondan yoksa cok utangaç biri değilim senle şu an nasıl konuşuyorsam gerçekdede öyle konuşurum hatta anana babanada söverim cok agresif bir tip değilsen
lift taksam zaten utanmama neden kalmıcak
guy demem mi battı yoksa over guy dememmi?

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Ashoimex and Deleted member 51789
guy demem mi battı yoksa over guy dememmi?
Aslında ikisinide sevmem cünkü kıllı sucuk yiğen 0 ingilizcesi olan elemanın türkce subdorumda ingilizces cringe yorum atması

Aslında ikisinide sevmem cünkü kıllı sucuk yiğen 0 ingilizcesi olan elemanın türkce subdorumda ingilizces cringe yorum atması
neye göre kime göre cringe ve senin " cünkü kıllı sucuk yiğen 0 ingilizcesi olan elemanın" sözcüğün daha cringe bence :D

• +1
neye göre kime göre cringe ve senin " cünkü kıllı sucuk yiğen 0 ingilizcesi olan elemanın" sözcüğün daha cringe bence :D
Over guy ne aq sallakmısım anlamı bile yok bağri translate falan kullanıpta ingilizce biliyorum flexi at

Erken anladın 1-2 hafta daha geçmesi lazımdı kanka anlaman için
Tipini gördüğüm an anlamıştım zaten nasıl biri olduğunu senden korkulur

• +1
Tipini gördüğüm an anlamıştım zaten nasıl biri olduğunu senden korkulur
Her şey dış görünüşten anlaşılmaz kanka derine inmek lazım biraz..

• +1
  • So Sad
Over guy ne aq sallakmısım anlamı bile yok bağri translate falan kullanıpta ingilizce biliyorum flexi at

Tipini gördüğüm an anlamıştım zaten nasıl biri olduğunu sende
anlamı yoksa gidip biraz daha araştır :D

anlamı yoksa gidip biraz daha araştır :D
Over guy demek bitti adam demek
Bu forumda searchden bak over guy diyen ilk kisi sen degilsen götüme şişe sokacam

:D

Over guy demek bitti adam demek
Bu forumda searchden bak over guy diyen ilk kisi sen degilsen götüme şişe sokacam

:D
kanka mal gibi türkçeyemi çevirdin az çok biliyosan looksmax terimi arasında kötü görünenlere bitti yani over denir bende bu adam için bitti gibi bir anlama getirmeye çalışmtım 1 2 kelime için zaten kafa patlatıyorsan senin için bitti çok takıyosun

kanka mal gibi türkçeyemi çevirdin az çok biliyosan looksmax terimi arasında kötü görünenlere bitti yani over denir bende bu adam için bitti gibi bir anlama getirmeye çalışmtım 1 2 kelime için zaten kafa patlatıyorsan senin için bitti çok takıyosun
Kankicosum ben ona degilde ingilizce niye yazıyorsun ben hemrn gıcık olan biriyim gercekde öyle değilim ama vpk şirin talı birşeyim burda klavye delikanlısıyım

Ama gözünü sevim over guy yazma bak kendini özürlü gösteriyorsun

Normalde its over for this guy denir sen over guy yazıyorsun amk her türlü laf attardım sana ingilizce yazdığın icin

• +1
Reactions: Hattab
Kankicosum ben ona degilde ingilizce niye yazıyorsun ben hemrn gıcık olan biriyim gercekde öyle değilim ama vpk şirin talı birşeyim burda klavye delikanlısıyım

Ama gözünü sevim over guy yazma bak kendini özürlü gösteriyorsun

Normalde its over for this guy denir sen over guy yazıyorsun amk her türlü laf attardım sana ingilizce yazdığın icin
kusura bakma kanka bende çok kinlenmedim sanalda herkes böyle

• +1