nmn14
fuck my genetic
Nasıl nt olcam amk yardım edin la
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nt olmazsin nt dogarsinNasıl nt olcam amk yardım edin la
1 tane arkadaşım var çok konuşkan mesela kızla konuşurken direkt iyi konuşabiliyo saçmalıyo ama kızlar seviyo anlamıyomOrtamlara gire gire alışırsın
nasi yaniNt olmak icin ascendlemen lazim maalesef ascend olmadan nt olayi olmaz
sen guide çıkar bromAt insta hesap şifini sana 5 tane buluşma ayarliyim aq
Degismen lazim yani ayni tipinle farkli hal hareketlere bir anda bürünemezsin hem saçma olur yani nasil anlatayim degismen lazim bir sekilde babusnasi yani
çok soğuk duruyom ben amk tip olarak yapım direkt soğuk benimDegismen lazim yani ayni tipinle farkli hal hareketlere bir anda bürünemezsin hem saçma olur yani nasil anlatayim degismen lazim bir sekilde babus
By forumda bunu sorman hataNasıl nt olcam amk yardım edin la
Hayir sesin kari gibi değilse skntı yok taşak oğlanı olmazsinnt sadece kafa yapısı olarak değil ses ve tipte nt olmada etkili. özellikle ses
bence sıcak tonlu sesden falan bahsediyo kalınlıktan bahsetmiyoHayir sesin kari gibi değilse skntı yok taşak oğlanı olmazsin
Kızlar kalın tonlu seslerden etkilenir ok ama normal sesdende sıkıntı olmaz yeter ki kari gibi sesin olmasin öyleyse intihar amkbence sıcak tonlu sesden falan bahsediyo kalınlıktan bahsetmiyo
evet mesela harun can hiper nt ses tonu örneği ve kalın değil.bence sıcak tonlu sesden falan bahsediyo kalınlıktan bahsetmiyo
olm kalın la benim sesimKızlar kalın tonlu seslerden etkilenir ok ama normal sesdende sıkıntı olmaz yeter ki kari gibi sesin olmasin öyleyse intihar amk
la öyle değil işte kalınlıkla çok alakası yokKızlar kalın tonlu seslerden etkilenir ok ama normal sesdende sıkıntı olmaz yeter ki kari gibi sesin olmasin öyleyse intihar amk
Degismen lazim yani ayni tipinle farkli hal hareketlere bir anda bürünemezsin hem saçma olur yani nasil anlatayim degismen lazim bir sekilde babus
Kalınlıkla zaten alakasi yok knk lan seslede alakasi yok amk ama deep voice varsa oda +1 etkileniyolar cunku sadece bula öyle değil işte kalınlıkla çok alakası yok
nt olmada en önemli faktörlerden biri ses amq ne anlatıyonKalınlıkla zaten alakasi yok knk lan seslede alakasi yok amk ama deep voice varsa oda +1 etkileniyolar cunku sadece bu
Tm bro ben bilmiyorumnt olmada en önemli faktörlerden biri ses amq ne anlatıyon
Kaşlarımın tam ortasında sivilce cıktı anasınısikim hintli gibi gozukuom suan aglicam@MOGGERWINSS
evet bi bok bildiğin yokTm bro ben bilmiyorum
Kanka kaybol burdan KWŞWĞCÇSevet bi bok bildiğin yok
ses atim mint olmada en önemli faktörlerden biri ses amq ne anlatıyon
Ya dasak geciyor amk aptal olma sesle alakasi yok sesim kalın diyorsun amkses atim mi
Benimde amkKaşlarımın tam ortasında sivilce cıktı anasınısikim hintli gibi gozukuom suan aglicam
Cok kotu aq dısarı cıkamıyorum ya geçene kadar cıkmıcamBenimde amk
at lan merak ettimses atim mi