![ER enjoyer](/data/avatars/l/74/74099.jpg?1737849028)
ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Brutal sivri+ayrık dişpillhassiktir o dişler ne la
Yaptırırızlavuk dişler yüznden htnden ltnye düştü ya la
Burnum tıkalı ondandır yav yine sesim kalında burnum tıkalı olduğundan biraz daha kalın çıkmışBu lavuktan bus es nasi cikiyo sen sigara icme optimum prime a donusursun amk
Luksmex senin gibi normiler anlamazvideoda ne anlation knk
estesisyenler 18 yaş altı alırlarmı lasesini kullanmayı bilirsen efsane bi sesin var babanın pantolonundam paramı çalıyosun pazarda limon mu satıyosun ne sikim yapıyosan yap dişleri biran önce yaptır
bilmiyorum ama durumun ortadontik ise alabilir belki tel takman gerekicek al yanına ananı babanı ikna etestesisyenler 18 yaş altı alırlarmı la![]()
Anam bluepilled bana olm hertürlü yakışıklısın diyor boşver dişlerini çeneni falan anne özgüvensizim diyom cevap vermiyo neyse gidecem amkbilmiyorum ama durumun ortadontik ise alabilir belki tel takman gerekicek al yanına ananı babanı ikna et
o zaman luksmeks maceranda tek başınasın para yapAnam bluepilled bana olm hertürlü yakışıklısın diyor boşver dişlerini çeneni falan anne özgüvensizim diyom cevap vermiyo neyse gidecem amk
Low iq problems baba pratik zeka yok bende dur şimdi gidip söyleyeyim belki yararBaşta hata yapmışın anana dişçiye gitmem lazim dişim aprıyo diş teli takılmalı dicektin. Kendimi bepenmiyom nie dedinki
Gittim söyledim gideriz baktırmaya oğlum dedi babamda dediki manken mi olcan owospu cocu bende dedim siktir git amına koyduğumun mavihaplı bunağı seni(öyle demedimde)Başta hata yapmışın anana dişçiye gitmem lazim dişim aprıyo diş teli takılmalı dicektin. Kendimi bepenmiyom nie dedinki
Beyazlatmalarınıda isteyeceğimlan dolgu yaparlar hallederler
Telegram bak oclan dolgu yaparlar hallederler
Arkadaşız onlasen bu muydun amkertugrulgazi hesabını biliyon mu
benim o hesapArkadaşız onla
Senle takipleşiyormuşuz bayadır ha amk arkandan az sövmedim ha bir arkadaşoma sub5 demiştin senbenim o hesap
kıza mı demiştimSenle takipleşiyormuşuz bayadır ha amk arkandan az sövmedim ha bir arkadaşoma sub5 demiştin sen![]()
kızada demiştin tt grubundaki(rira hayranı kız) ama bir arkadaş vardı özgüvensiz ona demiştinkıza mı demiştim
hatırlamıyorum ama dediysem salak salak yorum atmıştır küfür etmişimdir tiktok silincede sub5 yazmışımdır %90 - tt grubu zaten normielerle doluydu herifler baldiback postları atıyodu aq bana sövdüler bide grubu raporlamışım güyakızada demiştin tt grubundaki(rira hayranı kız) ama bir arkadaş vardı özgüvensiz ona demiştin