Konuşurken ltn olmam hakkında

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe

• +1
Reactions: Ashoimex, auitistsurvior and Black_Pill_Enjoyer1
hassiktir o dişler ne la

• +1
Reactions: oguzk, angrybirds and lagrange10
lavuk dişler yüznden htnden ltnye düştü ya la

• JFL
  • +1
Reactions: oguzk, Black_Pill_Enjoyer1 and ER enjoyer
  • +1
Reactions: Ashoimex, Black_Pill_Enjoyer1 and starboi.
Bu lavuktan bus es nasi cikiyo sen sigara icme optimum prime a donusursun amk

• JFL
Reactions: maarda and starboi.
videoda ne anlation knk

Bu lavuktan bus es nasi cikiyo sen sigara icme optimum prime a donusursun amk
Burnum tıkalı ondandır yav yine sesim kalında burnum tıkalı olduğundan biraz daha kalın çıkmış

• +1
Reactions: Peter Steele
sesini kullanmayı bilirsen efsane bi sesin var babanın pantolonundam paramı çalıyosun pazarda limon mu satıyosun ne sikim yapıyosan yap dişleri biran önce yaptır

• +1
Reactions: Ashoimex
sesini kullanmayı bilirsen efsane bi sesin var babanın pantolonundam paramı çalıyosun pazarda limon mu satıyosun ne sikim yapıyosan yap dişleri biran önce yaptır
estesisyenler 18 yaş altı alırlarmı la:forcedsmile:

estesisyenler 18 yaş altı alırlarmı la:forcedsmile:
bilmiyorum ama durumun ortadontik ise alabilir belki tel takman gerekicek al yanına ananı babanı ikna et

bilmiyorum ama durumun ortadontik ise alabilir belki tel takman gerekicek al yanına ananı babanı ikna et
Anam bluepilled bana olm hertürlü yakışıklısın diyor boşver dişlerini çeneni falan anne özgüvensizim diyom cevap vermiyo neyse gidecem amk

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Heatmiser
Anam bluepilled bana olm hertürlü yakışıklısın diyor boşver dişlerini çeneni falan anne özgüvensizim diyom cevap vermiyo neyse gidecem amk
o zaman luksmeks maceranda tek başınasın para yap

• So Sad
Reactions: ER enjoyer
Başta hata yapmışın anana dişçiye gitmem lazim dişim aprıyo diş teli takılmalı dicektin. Kendimi bepenmiyom nie dedinki

Başta hata yapmışın anana dişçiye gitmem lazim dişim aprıyo diş teli takılmalı dicektin. Kendimi bepenmiyom nie dedinki
Low iq problems baba pratik zeka yok bende dur şimdi gidip söyleyeyim belki yarar

Gittim söyledim gideriz baktırmaya oğlum dedi babamda dediki manken mi olcan owospu cocu bende dedim siktir git amına koyduğumun mavihaplı bunağı seni(öyle demedimde)

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
lan dolgu yaparlar hallederler

Bu video niye izleniyor amk

• +1
Reactions: angrybirds
  • +1
Reactions: angrybirds
kızada demiştin tt grubundaki(rira hayranı kız) ama bir arkadaş vardı özgüvensiz ona demiştin
hatırlamıyorum ama dediysem salak salak yorum atmıştır küfür etmişimdir tiktok silincede sub5 yazmışımdır %90 - tt grubu zaten normielerle doluydu herifler baldiback postları atıyodu aq bana sövdüler bide grubu raporlamışım güya

acımasız şive hapı

• So Sad
Reactions: ER enjoyer