kreatin ödem atılımını önler mi

swaggy

swaggy

Iron
2 3 haftadır günde 4 5 litre su içiyorum kreatine başlamayı düşünüyorum kreatin vücuttaki ödem atılımını azaltır mı

• +1
Reactions: yenesy
kreatin niye alıyorsun ki köle ahahah ataların sence kreatin mi kullanıyordu

• JFL
Reactions: FEE
ataların elektrik kullanmıyordu diye sen akşam mumla mı oturuyorsun

• +1
  • Ugh..
Reactions: dages, pashanimair and IlI
ataların elektrik kullanmıyordu diye sen akşam mumla mı oturuyorsun
Aynı şey mı sığır, aptal body sporu için götünüze bile koyduruyonuz

eleman gayet de haklı amk o kadar ihtiyacın olsa allah baba 2kg ete 2gr mı koyardı

Aynı şey mı sığır, aptal body sporu için götünüze bile koyduruyonuz
Aynı şey sığır. Geçmişte olmayan imkanlar günümüzde varken "atalarımda bunlar yoktu" diyip kendini mahrum bırakan enayidir(kullanmamak için başka sebebin varsa bilemem).
o kadar ihtiyacın olsa allah baba 2kg ete 2gr mı koyardı
Sana Allah ile ilgili kötü bir haberim var

• +1
Reactions: whitemonster6
Aynı şey sığır. Geçmişte olmayan imkanlar günümüzde varken "atalarımda bunlar yoktu" diyip kendini mahrum bırakan enayidir(kullanmamak için başka sebebin varsa bilemem).

:chad::chad:

9 yasina donsem param olmazsa hirsizlik yapar yine hgh braces marpe ig1 e2 blocker kullanirdim. primalligi savunmak anlami olmayan bisey.

Yok dostum demek istedigim kreatinin o kadar onemli(bize kreatin almamız gerektigini söyleyenlerin abarttığı kadar) ve lazım bir supp oldugunu dusunmuyorum, atalarla da alakası yok bana neredeyse her supplement yalan bilgilerle donatılmış para tuzakları gibi geliyor

Yaklaşık 2 yıl düzenli kullandım öyle aman aman bir ekstrasını göremedim

Ayrıca ne yazik ki allah var

Yok dostum demek istedigim kreatinin o kadar onemli(bize kreatin almamız gerektigini söyleyenlerin abarttığı kadar) ve lazım bir supp oldugunu dusunmuyorum, atalarla da alakası yok bana neredeyse her supplement yalan bilgilerle donatılmış para tuzakları gibi geliyor

Yaklaşık 2 yıl düzenli kullandım öyle aman aman bir ekstrasını göremedim

Ayrıca ne yazik ki allah var
supplementler kisiden kisiye cok degisiyor, benim diyetim cok iyi ona ragmen supplement kullaniyorum neden? %5 bile etki etme ihtimali beni heyecanlandiriyor, calismalar creatinein yanlis hatirlamiyorum %20 guc ve kas aritisi yaptigini gostermisti olsun %10 bu bile yeterli benim icin ama supplementler ilac gibi ise yaramaz bu dogru, yani doktor bana 50k d3 vermisti su an 1k kullaniyorum ise yaramasi icin herhalde 50k kullanmam lazimdi ve ise yaradi, ama dedigim gibi supplement isin cok detayi ve mukemmel verimi almak isteyenler icin.

forum looksmax forumu ve teoloji tartismiyacagim bence sende forumun konusunu dagitma, kaldiki allah teoloji degil artik arap mitolojisi oluyor.

supplementler kisiden kisiye cok degisiyor, benim diyetim cok iyi ona ragmen supplement kullaniyorum neden? %5 bile etki etme ihtimali beni heyecanlandiriyor, calismalar creatinein yanlis hatirlamiyorum %20 guc ve kas aritisi yaptigini gostermisti olsun %10 bu bile yeterli benim icin ama supplementler ilac gibi ise yaramaz bu dogru, yani doktor bana 50k d3 vermisti su an 1k kullaniyorum ise yaramasi icin herhalde 50k kullanmam lazimdi ve ise yaradi, ama dedigim gibi supplement isin cok detayi ve mukemmel verimi almak isteyenler icin.

forum looksmax forumu ve teoloji tartismiyacagim bence sende forumun konusunu dagitma, kaldiki allah teoloji degil artik arap mitolojisi oluyor.
Yok işte ben o kreatini vs vs duzenli kullandım ve kullanmadıgım zamanlarla kıyasladıgımda bi fark hissedemedim.Bi yerden sonra da calısmalar da kolpa gelmeye basladı bende uzun yıllar bu sporu yapmjs biri olarak söylüyorum
Bilirsin bilimselci diye bir kitle var bu sporda bi zamanlar ben de onlardandım ama sozum ona ha bilimsel yapmışsın ha old school ağırlık kaldırıp indirdikce gelişiyon zaten,bu sporda tek kabul olarak bişi yok zaten kendi tecrübelerine göre hareket etmek cok cok mantıklı

Tek cumle allah var dedim bisi olmaz ondan da heralde , olup olmadıgını konuscak halim de yok zaten salla sikim onu

OLM CEVAP VERSENİZE ÖDEM ATILIMINI ÖNLER Mİ