swaggy
Iron
2 3 haftadır günde 4 5 litre su içiyorum kreatine başlamayı düşünüyorum kreatin vücuttaki ödem atılımını azaltır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
atalarımı sikeyimkreatin niye alıyorsun ki köle ahahah ataların sence kreatin mi kullanıyordu
ataların elektrik kullanmıyordu diye sen akşam mumla mı oturuyorsunkreatin niye alıyorsun ki köle ahahah ataların sence kreatin mi kullanıyordu
Aynı şey mı sığır, aptal body sporu için götünüze bile koyduruyonuzataların elektrik kullanmıyordu diye sen akşam mumla mı oturuyorsun
Aynı şey sığır. Geçmişte olmayan imkanlar günümüzde varken "atalarımda bunlar yoktu" diyip kendini mahrum bırakan enayidir(kullanmamak için başka sebebin varsa bilemem).Aynı şey mı sığır, aptal body sporu için götünüze bile koyduruyonuz
Sana Allah ile ilgili kötü bir haberim varo kadar ihtiyacın olsa allah baba 2kg ete 2gr mı koyardı
Aynı şey sığır. Geçmişte olmayan imkanlar günümüzde varken "atalarımda bunlar yoktu" diyip kendini mahrum bırakan enayidir(kullanmamak için başka sebebin varsa bilemem).
Sana Allah ile ilgili kötü bir haberim var
9 yasina donsem param olmazsa hirsizlik yapar yine hgh braces marpe ig1 e2 blocker kullanirdim. primalligi savunmak anlami olmayan bisey.kreatin niye alıyorsun ki köle ahahah ataların sence kreatin mi kullanıyordu
Yok dostum demek istedigim kreatinin o kadar onemli(bize kreatin almamız gerektigini söyleyenlerin abarttığı kadar) ve lazım bir supp oldugunu dusunmuyorum, atalarla da alakası yok bana neredeyse her supplement yalan bilgilerle donatılmış para tuzakları gibi geliyorAynı şey sığır. Geçmişte olmayan imkanlar günümüzde varken "atalarımda bunlar yoktu" diyip kendini mahrum bırakan enayidir(kullanmamak için başka sebebin varsa bilemem).
Sana Allah ile ilgili kötü bir haberim var
supplementler kisiden kisiye cok degisiyor, benim diyetim cok iyi ona ragmen supplement kullaniyorum neden? %5 bile etki etme ihtimali beni heyecanlandiriyor, calismalar creatinein yanlis hatirlamiyorum %20 guc ve kas aritisi yaptigini gostermisti olsun %10 bu bile yeterli benim icin ama supplementler ilac gibi ise yaramaz bu dogru, yani doktor bana 50k d3 vermisti su an 1k kullaniyorum ise yaramasi icin herhalde 50k kullanmam lazimdi ve ise yaradi, ama dedigim gibi supplement isin cok detayi ve mukemmel verimi almak isteyenler icin.Yok dostum demek istedigim kreatinin o kadar onemli(bize kreatin almamız gerektigini söyleyenlerin abarttığı kadar) ve lazım bir supp oldugunu dusunmuyorum, atalarla da alakası yok bana neredeyse her supplement yalan bilgilerle donatılmış para tuzakları gibi geliyor
Yaklaşık 2 yıl düzenli kullandım öyle aman aman bir ekstrasını göremedim
Ayrıca ne yazik ki allah var
Yok işte ben o kreatini vs vs duzenli kullandım ve kullanmadıgım zamanlarla kıyasladıgımda bi fark hissedemedim.Bi yerden sonra da calısmalar da kolpa gelmeye basladı bende uzun yıllar bu sporu yapmjs biri olarak söylüyorumsupplementler kisiden kisiye cok degisiyor, benim diyetim cok iyi ona ragmen supplement kullaniyorum neden? %5 bile etki etme ihtimali beni heyecanlandiriyor, calismalar creatinein yanlis hatirlamiyorum %20 guc ve kas aritisi yaptigini gostermisti olsun %10 bu bile yeterli benim icin ama supplementler ilac gibi ise yaramaz bu dogru, yani doktor bana 50k d3 vermisti su an 1k kullaniyorum ise yaramasi icin herhalde 50k kullanmam lazimdi ve ise yaradi, ama dedigim gibi supplement isin cok detayi ve mukemmel verimi almak isteyenler icin.
forum looksmax forumu ve teoloji tartismiyacagim bence sende forumun konusunu dagitma, kaldiki allah teoloji degil artik arap mitolojisi oluyor.