Krypto yahudiler tarafından üretilmiş bir kumardır.

GatoradeTRZ8

GatoradeTRZ8

I'm a barbie girl
Babamdan para çaldım

Beklentiler: Betzbone Femur ve tibia

Gerçekler: -200€

Rebound falan olur inşallah annem babam para nerde diyorlar toplam 700 calmışdım kryptoya gittiğini öğrendiklerinde 2 saat konuştular yok haram yok sahte para yok o parayı bida alamazsın vermezler

Git git düsüyor dün -100 dü demiştim kendi kendime cok düstü bir gün daha dursun simdi -200 oldu

200 kayb ettik bile çıkartmam şimdi iş içten geşti bırakıcaz exchange icinde bide çalsınlar oclar

İş arıyorum hafta sonu almazlar diye korkuyorum boyum kısa yüzüm iyi ama

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Peter Steele and recai iskender
Zararın neresinden dönersen kardır bro, parayı kurtarıp yoluna bak yoksa daha büyük kaybedersin..

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
Zararın neresinden dönersen kardır bro, parayı kurtarıp yoluna bak yoksa daha büyük kaybedersin..
Ailemde öyle diyor ben daha kayb ettim falan demedim ama dönemiyorum simdi discorda 30 üyeli bi serverdeki admin cıkcak diyor 10x falan diyor
7 tane farklı altcoin kattım parayı

Yani kanki normalde cıkartmak lazımda adam discord 30 üyeli admin yani kırmıyalım belki doğru cıkar belki LL olurum yakım zamanda ok olurmu ok olurmu bilmem ok olmaz sallak ok olmaz mal adam dolandırıyor seni ok niye dolamdırsın ama onun coin değil ki ok malsın diye mal ok

Bende daha önce senin gibi başkasına güvenerek kaybettim, sende büyük kaybedeceksin bir an önce çık..

• +1
Bende daha önce senin gibi başkasına güvenerek kaybettim, sende büyük kaybedeceksin bir an önce çık..
Low tsin tum parani kriptoya harca ya hep ya hic

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and GatoradeTRZ8
Güvendiğin kişi dolandırdımı yada nasıl oldu ve neye girmiştin

Güvendiğin kişi dolandırdımı yada nasıl oldu ve neye girmiştin
Daha önce yüz yüze dışarıda görüşüp tanıştığım gerçekten de kriptodan zengin olmuş birisiydi, wp grubuna aldı 50-100 kişilik INT coin diye uzun vade falan çok iyi proje dedi ,yatırdık 1-2 ay bekledik %50 zararla çıktık grubu falan siktir ettim ondan sonra.. En iyisi kendin analiz edeceksin ,hatta kripto direkt kumardır saadet zinciridir, öyle deyim sen anla.. Şuan aynı coine baktım batıp sıçmış bile :D

• JFL
  • +1

Attachments

• j1lw1g0iwhv71.jpg
    j1lw1g0iwhv71.jpg
    75.9 KB · Views: 0
  • +1
Daha önce yüz yüze dışarıda görüşüp tanıştığım gerçekten de kriptodan zengin olmuş birisiydi, wp grubuna aldı 50-100 kişilik INT coin diye uzun vade falan çok iyi proje dedi ,yatırdık 1-2 ay bekledik %50 zararla çıktık grubu falan siktir ettim ondan sonra.. En iyisi kendin analiz edeceksin ,hatta kripto direkt kumardır saadet zinciridir, öyle deyim sen anla.. Şuan aynı coine baktım batıp sıçmış bile :D
Adamın kendi coiunumuydu yoksa gercekten tavsiye vermeye mi çalışıyordu?

Benim tavsiye aldığım adam trump başkan olunca cıkmaya başlar diyor.

Coinların biri trias kanka bak istersen

Adamın kendi coiunumuydu yoksa gercekten tavsiye vermeye mi çalışıyordu?

Benim tavsiye aldığım adam trump başkan olunca cıkmaya başlar diyor.

Coinların biri trias kanka bak istersen
Adam tavsiye vermeye çalışıyordu evet, kimseye inanma bro özellikle kripto kumarında :). Trias'a baktım sıçış dönemine girmiş bile acilen çok büyük dikkatle satıp çık paranı geri çek hemen..

• +1
Adam tavsiye vermeye çalışıyordu evet, kimseye inanma bro özellikle kripto kumarında :). Trias'a baktım sıçış dönemine girmiş bile acilen çok büyük dikkatle satıp çık paranı geri çek hemen..
Hepsi trias içinde değil 7 tane farklı coin

Çıkmak cok siker harbi 200€ gitti amk

Kanka bari btc eth cıkmasını beklesem olmazmı 50€ kurtarırım belki simdi düşük zamanda cıkmak sıkıntılı olur

Hepsi trias içinde değil 7 tane farklı coin

Çıkmak cok siker harbi 200€ gitti amk
Toplam kaç parayla girdin bilmemde 2 gün daha beklersen 200 daha girecek, seçimini yap. Kripto işi saadet zinciri, para kazanırsan şansa kazanırsın o da herkes deli gibi para basarken hypelanır satarsın öyle olur :)

• +1
Kanka bari btc eth cıkmasını beklesem olmazmı 50€ kurtarırım belki simdi düşük zamanda cıkmak sıkıntılı olur
Şansın varsa olur ama kumara bi kere girdin mi donunu bırakana kadar çıkamazsın, senin iyiliğin için söylüyorum kripto kumar vs. hepsinden kurtul gitsin..

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Toplam kaç parayla girdin bilmemde 2 gün daha beklersen 200 daha girecek, seçimini yap. Kripto işi saadet zinciri, para kazanırsan şansa kazanırsın o da herkes deli gibi para basarken hypelanır satarsın öyle olur :)
Kanka sikme ya harbiden cıkarcam galiba belki yukarı cıkmaya başlarken bida girerim ne dersin olurmu

Leverage 10x yapcam tavsiyen varmı bari öyle 50usd gelsin

Kanka sikme ya harbiden cıkarcam galiba belki yukarı cıkmaya başlarken bida girerim ne dersin olurmu

Leverage 10x yapcam tavsiyen varmı bari öyle 50usd gelsin
Bro şans işi bunlar ama kriptonun gidişatı kötü 200 daha gircek sana istersen bekle ama 200 zararla çıkman koymaz 2-3 gün çalış toparlarsın ,marjin işlere girdin mi borsa orospuluk yapıp yutuyor parayı ,stopları ani dalgalanmayla patlatıyor. Senin iyiliğin için çık diyorum sonra göte bala kripto hypelanınca da keşke deme ,seçimini yap ama en iyi seçeneğin çıkmak.. şansa bırakma işini..

• +1
Bro şans işi bunlar ama kriptonun gidişatı kötü 200 daha gircek sana istersen bekle ama 200 zararla çıkman koymaz 2-3 gün çalış toparlarsın ,marjin işlere girdin mi borsa orospuluk yapıp yutuyor parayı ,stopları ani dalgalanmayla patlatıyor. Senin iyiliğin için çık diyorum sonra göte bala kripto hypelanınca da keşke deme ,seçimini yap ama en iyi seçeneğin çıkmak.. şansa bırakma işini..
Sağol kanka dedkilerini düşünüp bakacam gercekten sağol

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and jackreacher52
Babamdan para çaldım

Rebound falan olur inşallah annem babam para nerde diyorlar toplam 700 calmışdım kryptoya gittiğini öğrendiklerinde 2 saat konuştular yok haram yok sahte para yok o parayı bida alamazsın vermezler

Git git düsüyor dün -100 dü demiştim kendi kendime cok düstü bir gün daha dursun simdi -200 oldu

200 kayb ettik bile çıkartmam şimdi iş içten geşti bırakıcaz exchange icinde bide çalsınlar oclar

la dayi sen kimin altısın banlanmadan söylede bilek

• +1
idda oynasana knk

• +1
Reactions: auitistsurvior, starboi. and GatoradeTRZ8
idda oynasana knk
Yas 18 olsun onuda yapacam 3 ay var üzülüyorum yaşlanıyorum ama kemik yaşım 16 öyle copeluyorum

• +1
Reactions: gargomel
Yas 18 olsun onuda yapacam 3 ay var üzülüyorum yaşlanıyorum ama kemik yaşım 16 öyle copeluyorum
iddadan ev alan tanıdıklarım var :lul:

• +1
Reactions: auitistsurvior and GatoradeTRZ8
iddadan ev alan tanıdıklarım var :lul:
Tamam kanka babamdan bida çalıyorum bekle aylığı gelir iki haftaya bida 700 alıyorum nerden oyniyim önersene

• +1
Reactions: auitistsurvior and GatoradeTRZ8
Babamdan para çaldım

naptın kriptoyu btc çakıldı diyolar :D

• +1
Reactions: Peter Steele
naptın kriptoyu btc çakıldı diyolar :D
Btc yarra yedi

Cıkarmadım kanka zor geliyor 20 daha gitti

şimdilik tutuyorum bir aya trump gelsin bakalım nolcak ona göre bir seyler düsünmem lazım

• +1
Babamdan para çaldım

bana danis pmden kripto konjsunda

• +1
  • +1
Ailemde öyle diyor ben daha kayb ettim falan demedim ama dönemiyorum simdi discorda 30 üyeli bi serverdeki admin cıkcak diyor 10x falan diyor
7 tane farklı altcoin kattım parayı

Yani kanki normalde cıkartmak lazımda adam discord 30 üyeli admin yani kırmıyalım belki doğru cıkar belki LL olurum yakım zamanda ok olurmu ok olurmu bilmem ok olmaz sallak ok olmaz mal adam dolandırıyor seni ok niye dolamdırsın ama onun coin değil ki ok malsın diye mal ok
oyle serverlarin tg gruplaeinin sahiplerini taniyorum hepsinin tek amaci bi coin alt coin belirtip ona islem fazlaligi yaptiriyolar cogu 50k+ tg gruplarinin sahiplerinayni herkes yukleniyor yukleniyornadam en yuksektr satisi veriyor gerisini siklemiyor adam aliyor 2x siz brkliyonuz 10x sonra aliyonuz 0

• +1
Kanka sen neye girdin benim girdiklerim tuhaf tuhaf çin projeler ama olcak gibi geliyor inşallah
Altcoin islerine bulasma borsaya gel dost

• +1
oyle serverlarin tg gruplaeinin sahiplerini taniyorum hepsinin tek amaci bi coin alt coin belirtip ona islem fazlaligi yaptiriyolar cogu 50k+ tg gruplarinin sahiplerinayni herkes yukleniyor yukleniyornadam en yuksektr satisi veriyor gerisini siklemiyor adam aliyor 2x siz brkliyonuz 10x sonra aliyonuz 0
Kanka mesela adam trias büyük bir proje diyor zaten bir coin değil 7 farklı yere yatırdım trias, paal, nuklai büyük projelerden

Şu an hic pram yok ama işe girince olur

• +1

Users who are viewing this thread

Back