Küçükken iyi olan kafa şekli sonradan bozulabilir mi?

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

The next ER candidate
Eski açtığım thread'i zaten biliyorsunuz o yüzden direk konuya gireyim, şuan kafamın arkası ve arka ve tepenin arası küçük görünüyor yani bildiğin low IQ görünüm, merak ettim küçükken de böylemiydim diye değilmişim meğer kafam baya düzgünmüş amk. (küçük dediğim de 10-11 yaşlar) Ama merak ediyorum böyle bir şey nasıl mümkün olabilir yani bebekken olsa anlarım ama çocukluktan ergenliğe girişte kafa nasıl yamulabilir amk aklım almıyor, ama tahminim inanılmaz kötü postür'üm den dolayıdır çünkü ergenliğe girişten itibaren postür'üm baya kötüydü Messi'nin bir fotoğrafı vardı aynı o amk, bu konuda bilgisi olan var mı yani bu düzeltilebilir mi? @MogEater biliyorum sen artık foruma yardım etmek istemiyorsun ama sen buranın ustasısın biliyorsundur bir şeyler. (harbi ciddi soruyorum tassak geçme falan yok)

Images 1

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Auchelius and 5 others
Lan küçükken bildiğin chico'nun aynisiyim lan nasıl böyle subhuman'a dönüştüm :feelswhy:

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, pashanimair and 1 other person
postür kullandığın yastık kısacası herşey etkilemiş olabilir

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Misogynist_Maxxer and 1 other person
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and Zodiac
Images 1

Soldaki gibi göründüğüme kendimi inandiracagim artık başka yapacak bir şey yok

• So Sad
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, swaggy and Zodiac
Knk benim postür yarrak gibiydi ama kafamın arkası soldaki gibi

• Hmm...
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya and Misogynist_Maxxer
Eski açtığım thread'i zaten biliyorsunuz o yüzden direk konuya gireyim, şuan kafamın arkası ve arka ve tepenin arası küçük görünüyor yani bildiğin low IQ görünüm, merak ettim küçükken de böylemiydim diye değilmişim meğer kafam baya düzgünmüş amk. (küçük dediğim de 10-11 yaşlar) Ama merak ediyorum böyle bir şey nasıl mümkün olabilir yani bebekken olsa anlarım ama çocukluktan ergenliğe girişte kafa nasıl yamulabilir amk aklım almıyor, ama tahminim inanılmaz kötü postür'üm den dolayıdır çünkü ergenliğe girişten itibaren postür'üm baya kötüydü Messi'nin bir fotoğrafı vardı aynı o amk, bu konuda bilgisi olan var mı yani bu düzeltilebilir mi? @MogEater biliyorum sen artık foruma yardım etmek istemiyorsun ama sen buranın ustasısın biliyorsundur bir şeyler. (harbi ciddi soruyorum tassak geçme falan yok)

View attachment 3990517
kanka zaten low iqsün pek dert etmene gerek yok

• Ugh..
  • JFL
Reactions: chadwers, Furkan Sarıkaya, Zodiac and 1 other person
  • So Sad
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and divisionpanzerfaust
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Misogynist_Maxxer
  • +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya, Dathomirian Zabrak and divisionpanzerfaust
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: recai iskender and Misogynist_Maxxer
  • So Sad
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and divisionpanzerfaust
Avrupalı dolikosefal kafatasım varken 18'den sonra armenoid,dinarid gen sağolsun kafamın arkasında basıklık oluştu..

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, divisionpanzerfaust and 1 other person
Avrupalı dolikosefal kafatasım varken 18'den sonra armenoid,dinarid gen sağolsun kafamın arkasında basıklık oluştu..
Bizim için bitti

Bizim için bitti
Görücü usulüyle evlendirilmiş, genetiğin ağzına sıçan truecel biyolojik atıkları en kötüsüdür. Atlantid/pontid genetiği varken sülalede gitti armenoid ve dinarid yüzümü ve kafatasımı mahvetti.

• So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer
sen rate threadı açmıştın değil mi