dogida
Banned
bir de iyi yönden bakın çirkinsiniz diye burayı buldunuz ve buradaaa birsürü güzel insan tanıdınız elemanasdasd gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
knk bimaxa paran var miE zaten
kucukken uzun boylu ve yakısıklı olsaydım bu siteyi bulsaydım zaten olması gerektiginden daha mutlu ve sakni bir hayat yasardım cunku redpillin cope oldugunu ve sosyal interaksiyonlara koydugum efortun bir onemi olmadıgın anlayacagım icin hicbir sikimi kafama takmayan low inhib 0 depresyon lifemaxxed olurdum bulmasamda mutlu olurdum zatenbir de iyi yönden bakın çirkinsiniz diye burayı buldunuz ve buradaaa birsürü güzel insan tanıdınız elemanasdasd gibi
Hala yanlış düşünüyorsunkucukken uzun boylu ve yakısıklı olsaydım bu siteyi bulsaydım zaten olması gerektiginden daha mutlu ve sakni bir hayat yasardım cunku redpillin cope oldugunu ve sosyal interaksiyonlara koydugum efortun bir onemi olmadıgın anlayacagım icin hicbir sikimi kafama takmayan low inhib 0 depresyon lifemaxxed olurdum bulmasamda mutlu olurdum zaten
gorusumu ilk defa belli ettim ne halasıHala yanlış düşünüyorsun
yanlıs dusunuyorsam dogrusunu anlat eger hayatımı pozitif etkiliycekseHala yanlış düşünüyorsun
Müsait olayım anlatıcamyanlıs dusunuyorsam dogrusunu anlat eger hayatımı pozitif etkiliycekse
Bimaxi testosterone yapiyo ztnknk bimaxa paran var mi
Geldim, ilk okuduğumda yanlış anlamışım yazdığını ama yinede yazıcamyanlıs dusunuyorsam dogrusunu anlat eger hayatımı pozitif etkiliycekse
yesilparkamaxxingGeldim, ilk okuduğumda yanlış anlamışım yazdığını ama yinede yazıcam
Sosyallik ve Redpill cope değil çünkü, en basit örneğini vereyim sana; bir keko modeli düşün, adam acayip sosyal çok büyük bir arkadaş çevresi var, sosyal ortamları var günün çoğu dışarıda, muhabbet açar ve sohbet yürütür(her ne kadar kalitesiz olsada) acayip özgüvenleri var boş dolu fark etmez, ama tipe bakıyorsun tas kafalı, kötü giyim, ortalama altı tip, kötü ten rengi, cildi bozuk, ama siz bu adamların kadın götürmesine hep "ağğbi kekomaxxx yaağ" falan diyorsunuz. Sence bu adam sosyal hayatında başarılı olduğu için mi kadın konusunda başarılı yoksa keko olduğu için mi? Bana bir tane asosyal ya da özgüvensiz keko göster karı kız götüren inanacam sana.
Farklı bir örnek, solcu kızların sevgililerine bak. Omuzları dar, deniz gezmiş montlu(denizgezmişmaxxing) saçlar dağınık ya da kel ve boyları ortalama(1.75-73 baz alınmıştır) ama solcular kendi hayatlarında çok sosyal oldukları ve topluluk halde barındıkları için elini çarpsa bir kıza denk geliyor, sosyal beceri her şeydir. Sol örgütlerin yürüyüşlerine bak görürsün ne demek istediğimi.
Redpill şöyle cope değil, burada sabah akşam hipergami diye ağlıyorsunuz bu kavram zaten oradan çıkma amk. Sike sike kadın erkek ilişki dinamiklerini bilmek zorundasınız ayrıca redpillde geçen "oyun" kavramınıda bilmek öğrenmek ve geliştirmek zorundasın en az looksmax kadar, bak gerçek redpillden bahsediyorum sabah uyan 31 çekme soğuk duş al yazılım öğren den bahsetmiyorum. (yazılım öğrenin bu arada ve 31 çekmeyin)
sosyal yeteneklerimi ilaç harici neler ile arttırabilrimGeldim, ilk okuduğumda yanlış anlamışım yazdığını ama yinede yazıcam
Sosyallik ve Redpill cope değil çünkü, en basit örneğini vereyim sana; bir keko modeli düşün, adam acayip sosyal çok büyük bir arkadaş çevresi var, sosyal ortamları var günün çoğu dışarıda, muhabbet açar ve sohbet yürütür(her ne kadar kalitesiz olsada) acayip özgüvenleri var boş dolu fark etmez, ama tipe bakıyorsun tas kafalı, kötü giyim, ortalama altı tip, kötü ten rengi, cildi bozuk, ama siz bu adamların kadın götürmesine hep "ağğbi kekomaxxx yaağ" falan diyorsunuz. Sence bu adam sosyal hayatında başarılı olduğu için mi kadın konusunda başarılı yoksa keko olduğu için mi? Bana bir tane asosyal ya da özgüvensiz keko göster karı kız götüren inanacam sana.
Farklı bir örnek, solcu kızların sevgililerine bak. Omuzları dar, deniz gezmiş montlu(denizgezmişmaxxing) saçlar dağınık ya da kel ve boyları ortalama(1.75-73 baz alınmıştır) ama solcular kendi hayatlarında çok sosyal oldukları ve topluluk halde barındıkları için elini çarpsa bir kıza denk geliyor, sosyal beceri her şeydir. Sol örgütlerin yürüyüşlerine bak görürsün ne demek istediğimi.
Redpill şöyle cope değil, burada sabah akşam hipergami diye ağlıyorsunuz bu kavram zaten oradan çıkma amk. Sike sike kadın erkek ilişki dinamiklerini bilmek zorundasınız ayrıca redpillde geçen "oyun" kavramınıda bilmek öğrenmek ve geliştirmek zorundasın en az looksmax kadar, bak gerçek redpillden bahsediyorum sabah uyan 31 çekme soğuk duş al yazılım öğren den bahsetmiyorum. (yazılım öğrenin bu arada ve 31 çekmeyin)
tesekkur ederim bu arada uızun uzun yazdıgıin icin ve 31 i bıraktım aromasin sayesinde bide zamanında python copelamıstım azıcık simdi yeniden baslayabilirimGeldim, ilk okuduğumda yanlış anlamışım yazdığını ama yinede yazıcam
sosyalmuhandisiakademiden ders alsosyal yeteneklerimi ilaç harici neler ile arttırabilrim
tip için blackpill içeriklerini araştırdığın gibi sosyallik için redpill içeriklerini araştır, ama şu an sadece ders çalış ve tipini falan maxxle sonra piyasaya açılırsın. Looksmax yapar gibi sosyalmaxx yap. Zor mu? Evet ama en azından çeneni belirginleştirmeye çalışmaktan kolaydırsosyal yeteneklerimi ilaç harici neler ile arttırabilrim
Psl falan bilmemde htnye gerek yok appealin iyi olsun ve sosyal ol yeter, overdose blackpilled olunmaması lazım ben zaten bp değilim görünüşü değiştirmek için böyle sikko ideolojilere gerek yokhtn üstü ve iyi bir insan olun yeterli mk. htn olana kadar bp htn olduktan sonra bluepill
bende redpill soslu bluepill normieyim ( buradaki jargona göre, kendimi bir kalıba sokmuyorum) hayatın tadı başka türlü çıkmıyordavid gandy chad 191 evli hardcore bluepilled hepimizden mutlu.
50 iq postkucukken uzun boylu ve yakısıklı olsaydım bu siteyi bulsaydım zaten olması gerektiginden daha mutlu ve sakni bir hayat yasardım cunku redpillin cope oldugunu ve sosyal interaksiyonlara koydugum efortun bir onemi olmadıgın anlayacagım icin hicbir sikimi kafama takmayan low inhib 0 depresyon lifemaxxed olurdum bulmasamda mutlu olurdum zaten
neden50 iq post
Redpill tamamen cope değil ve sosyal interaksiyonlara koyduklarinin bir önemi var hiç kimse otistik bir gerizekalı ile bir ilişki yürütmez ilişkiyi gectim arkadaş ortamında bile sorun yaratirneden
Ayriyeten yakışıklı ve uzun olsan bile bu forumda sana tapmayacaklar senin kusurlarini arayip sana sovecek yer arayacaklarneden