A
ascendantwill
Bronze
Genelde öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Malmisin ulkesiz kurdGenelde öyle
Rusça soy adlı komik türkçe konuşan farsa azeri, ikinci israile azerbaycan denirMalmisin ulkesiz kurd
Sadece türkten daha kısa doğru o da çok bir şey değildeğil amk ortalama kürt ortalama türkten daha kısa boylu daha çelimsiz ve hintlilere benziyor ten renkleri esmer bile değiller
duvardan duvaraAveraj kurt kizi
View attachment 3784866
benden daha maskülen aqAveraj kurt kizi
View attachment 3784866
Ayip ettin recai abi ben Azerbaycanda yasasam da yarı gen ermeni. Ve hicte israil gibi bir yer degil. Marionu komik diye yazdim ve turkleri severim(sevmesem bu subforumda olmam). Soyadim da rusca degil bu arada baya Azerbaycan kokenliRusça soy adlı komik türkçe konuşan farsa azeri, ikinci israile azerbaycan denir
Averaj kurt kizi
View attachment 3784866
BabayıGenelde öyle
brutal icdAveraj kurt kizi
View attachment 3784866
Yanlış bizim buradaki kurtlar genelde 180+ 190 baya vardeğil amk ortalama kürt ortalama türkten daha kısa boylu daha çelimsiz ve hintlilere benziyor ten renkleri esmer bile değiller
biraderler sizin probleminiz ne amk forum son bir aydir insan ortami olustu herkes acsend kafasinda, kac adet Iranic kurdic fenotipli model var amk tartismanin anlami yok.
batıdaki gördüğüm kürtlerin nerdeyse hepsi subhuman doğudakileri bilmiyorumYanlış bizim buradaki kurtlar genelde 180+ 190 baya var