Kürt genetiği > türk genetiği

A

ascendantwill

Bronze
Genelde öyle

• Ugh..
  • JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Arisylva, i_love_roosters and 8 others

biraderler sizin probleminiz ne amk forum son bir aydir insan ortami olustu herkes acsend kafasinda, kac adet Iranic kurdic fenotipli model var amk tartismanin anlami yok.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, cakdripa, orbitalover and 4 others
değil amk ortalama kürt ortalama türkten daha kısa boylu daha çelimsiz ve hintlilere benziyor ten renkleri esmer bile değiller

• +1
Reactions: cakdripa and orbitalover
Averaj kurt kizi
1000017617

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, orbitalover and recai iskender
Malmisin ulkesiz kurd
Rusça soy adlı komik türkçe konuşan farsa azeri, ikinci israile azerbaycan denir
değil amk ortalama kürt ortalama türkten daha kısa boylu daha çelimsiz ve hintlilere benziyor ten renkleri esmer bile değiller
Sadece türkten daha kısa doğru o da çok bir şey değil

Rusça soy adlı komik türkçe konuşan farsa azeri, ikinci israile azerbaycan denir
Ayip ettin recai abi ben Azerbaycanda yasasam da yarı gen ermeni. Ve hicte israil gibi bir yer degil. Marionu komik diye yazdim ve turkleri severim(sevmesem bu subforumda olmam). Soyadim da rusca degil bu arada baya Azerbaycan kokenli

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda and recai iskender
İran'a geri dönün pis maymunlar

Yanlış bizim buradaki kurtlar genelde 180+ 190 baya var

biraderler sizin probleminiz ne amk forum son bir aydir insan ortami olustu herkes acsend kafasinda, kac adet Iranic kurdic fenotipli model var amk tartismanin anlami yok.

İlla modellik mi yapmaları gerek