kürt kızı tıraşlasam jilete vursam latina olur mu

subhuman1821

subhuman1821

Iron
title

• JFL
  • WTF
  • +1
Reactions: Deleted member 48065, MogEater, temelyeterliliktest and 2 others
Biyiklari mi

averaj kürt kızı averaj latinden güzel zaten

• Love it
Reactions: Deleted member 48065
@Rojda Lipa

• WTF
Aminiza koyarim. Kürt kızlarından uzak olun.
Ya sen ne diyon dalyarak kizlariniz önce amlarini tiras etsin @StuntmanMike ile kavga ettim ama dedigine geldim yine haklı

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Peter Steele and Deleted member 48065
Ya sen ne diyon dalyarak kizlariniz önce amlarini tiras etsin @StuntmanMike ile kavga ettim ama dedigine geldim yine haklı
Bence Egeli turkler daha guzel ama kurt kizlari araplardan iranlilardan ve genel orta dogudaki diger milletlere 5 ceker

• +1
Reactions: Peter Steele
Bence Egeli turkler daha guzel ama kurt kizlari araplardan iranlilardan ve genel orta dogudaki diger milletlere 5 ceker
Kürtler zaten o saydığın ortadogulu milletlerin karışımı sonucu ortaya çıkmış bir ırk. Ne kadar Kürt tanidiysam kendini Kürt diye betimleyen armenoid-arabid hatta turanidler. İranid kürde nadir geldim

• Hmm...
senin amk hangisi larp acaba sg ok.
1 senedir larp yapacak kadar issiz deilim ag
Kürtler zaten o saydığın ortadogulu milletlerin karışımı sonucu ortaya çıkmış bir ırk. Ne kadar Kürt tanidiysam kendini Kürt diye betimleyen armenoid-arabid hatta turanidler. İranid kürde nadir geldim
Dalga mi gecion aq

• +1
gercekler kurtler beyaz aq
Etnik kürtler
anadolu kurtleri
gercek kurtler(iran kurtleri)

• +1
Etnik kürtler
anadolu kurtleri
Mardin Diyarbakır esmerdir, Şırnak ve Hakkariye gel baya beyazlar

• +1
turko ile kurdonun ayni oldugunu anlayamadiniz gitti zaten birbirimizedd caktik iyice mixlendik korkmayin ayniyiz

Turklerden sonra orta doguda en guzel grup kurtler araplarla karisim yok dumduz irani genlerin ermeni/suryani genleriyle karismasi genom
Arabid fenosu diyorum bu feno suryanilerde de gözüküyor. Aslinda suryanilerde assyroid yani arabid armenoid karışımı olan korkunc bir feno goruluyor. Normal iranidle bunlar karışıyor Kürtler çıkıyor işte

Etnik kürtler
anadolu kurtleri
Evet nadiren trde de görülüyor onlar fenolari da Proto iranid Proto nordid oluyor ortalama tirrigi moglar

turko ile kurdonun ayni oldugunu anlayamadiniz gitti zaten birbirimizedd caktik iyice mixlendik korkmayin ayniyiz
İç anadolulu bir türk ile bir kürdü ayırt edemezsin zaten amk aşağı yukarı ayni feno

• Hmm...
  • +1
Reactions: Deleted member 48065 and Peter Steele