subhuman1821
Iron
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tamamenBiyiklari mi
Ban yemiş ya tüh@Rojda Lipa
Hayiraveraj kürt kızı averaj latinden güzel zaten
Hala anlamadin mkHayir (kendinden emin)
Hayir (kesin ve net.)
title
Aminiza koyarim. Kürt kızlarından uzak olun.@Rojda Lipa
Ya sen ne diyon dalyarak kizlariniz önce amlarini tiras etsin @StuntmanMike ile kavga ettim ama dedigine geldim yine haklıAminiza koyarim. Kürt kızlarından uzak olun.
Ya larplama artik yeter occc sariyo mu bariAminiza koyarim. Kürt kızlarından uzak olun.
Bir rivayete göre Rojda lipa atsızın altıdırYa larplama artik yeter occc sariyo mu bari
Bence Egeli turkler daha guzel ama kurt kizlari araplardan iranlilardan ve genel orta dogudaki diger milletlere 5 cekerYa sen ne diyon dalyarak kizlariniz önce amlarini tiras etsin @StuntmanMike ile kavga ettim ama dedigine geldim yine haklı
Lan kürdüm amkYa larplama artik yeter occc sariyo mu bari
sg kendin demistin bana dostoyevski benLan kürdüm amk
O sirada baska birinin larpini yapiodumsg kendin demistin bana dostoyevski ben
senin amk hangisi larp acaba sg ok.O sirada baska birinin larpini yapiodum
Kürtler zaten o saydığın ortadogulu milletlerin karışımı sonucu ortaya çıkmış bir ırk. Ne kadar Kürt tanidiysam kendini Kürt diye betimleyen armenoid-arabid hatta turanidler. İranid kürde nadir geldimBence Egeli turkler daha guzel ama kurt kizlari araplardan iranlilardan ve genel orta dogudaki diger milletlere 5 ceker
1 senedir larp yapacak kadar issiz deilim agsenin amk hangisi larp acaba sg ok.
Dalga mi gecion aqKürtler zaten o saydığın ortadogulu milletlerin karışımı sonucu ortaya çıkmış bir ırk. Ne kadar Kürt tanidiysam kendini Kürt diye betimleyen armenoid-arabid hatta turanidler. İranid kürde nadir geldim
Hayır1 senedir larp yapacak kadar issiz deilim ag
Dalga mi gecion aq
Turklerden sonra orta doguda en guzel grup kurtler araplarla karisim yok dumduz irani genlerin ermeni/suryani genleriyle karismasi genomHayır
Mardin Diyarbakır esmerdir, Şırnak ve Hakkariye gel baya beyazlargercekler kurtler beyaz aq
Etnik kürtler
anadolu kurtleri
gercek kurtler(iran kurtleri)
Arabid fenosu diyorum bu feno suryanilerde de gözüküyor. Aslinda suryanilerde assyroid yani arabid armenoid karışımı olan korkunc bir feno goruluyor. Normal iranidle bunlar karışıyor Kürtler çıkıyor işteTurklerden sonra orta doguda en guzel grup kurtler araplarla karisim yok dumduz irani genlerin ermeni/suryani genleriyle karismasi genom
Evet nadiren trde de görülüyor onlar fenolari da Proto iranid Proto nordid oluyor ortalama tirrigi moglargercekler kurtler beyaz aq
Etnik kürtler
anadolu kurtleri
gercek kurtler(iran kurtleri)
İç anadolulu bir türk ile bir kürdü ayırt edemezsin zaten amk aşağı yukarı ayni fenoturko ile kurdonun ayni oldugunu anlayamadiniz gitti zaten birbirimizedd caktik iyice mixlendik korkmayin ayniyiz