Kürt komününe başvuru

susisesi

susisesi

seggs
@kurdistan @Resistance. @ baska hatirlayamadim da hepiniz kurtsunuz zaten bosverin.

Bizim beyaz ten yesil goze ragmen dede mardin dogumlu cikti gercek kürtlerin beyaz tenli renkli gozlu olduklari teorisine gore beni de araniza alin

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, stacyworshipper and 5 others
@kurdistan @Resistance. @ baska hatirlayamadim da hepiniz kurtsunuz zaten bosverin.

Bizim beyaz ten yesil goze ragmen dede mardin dogumlu cikti gercek kürtlerin beyaz tenli renkli gozlu olduklari teorisine gore beni de araniza alin
kürtler normalde mavi göz olur sen biraz melezsin

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: NoxInfernum, Kayra139, Thrill and 1 other person

kabul edilmistir.

• +1
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and susisesi

Basvurnu yapiyorum o zaman referans olacam sana masonlar gibi

• JFL
Reactions: ascendantwill, Thrill, Serialsuicide and 2 others

Yok knk red yedin bye

• WTF
  • +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, yigittsaint and susisesi
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Thrill, Trenmaxx1 and 2 others
kürtlerin içinde yaşadığım zamanlar soluk olmayan ama beyaz tenli, yeşil gözlü, sarı saçlı bir kız vardı okulumda; adı Şimal di. Göğüslerine kekik sürer miydi bilmem ama gerçekten de güzeldi ve okulda nadir olduğundan parlıyordu resmen. Sevip sevdiğimi söyleyemem ama gerçekten güzeldi. Benzer bir şekilde sur da gezerken kızıl saçlı çilli ikizlere denk gelmiştim ve sosyoekonomik olarak çok kötü durumdalardı. Kurmancilarin arasında gerçekten beyaz ve white passing olanlar var. Onun dışında yürekliler. Muhtemelen ben iyi olduğumdan iyi Kürtlerle karşılaştım bu yüzdende kürtleri iyi olarak biliyorum. Sevmediğim de vardı ama sikimde olamazlar. Onlar dandik tabuları ve sözde disiplinli okulunun kurallarıyla uğraşırken ben göç ettiğim şehirdeki yeni okulumda güzel kızları izler ve esnek yasaların keyfini sürerdim. Şimal eğer dağdaysan götünü beynini sikeyim güzelliğine yazık etme.

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and yigittsaint
kürtlerin içinde yaşadığım zamanlar soluk olmayan ama beyaz tenli, yeşil gözlü, sarı saçlı bir kız vardı okulumda; adı Şimal di. Göğüslerine kekik sürer miydi bilmem ama gerçekten de güzeldi ve okulda nadir olduğundan parlıyordu resmen. Sevip sevdiğimi söyleyemem ama gerçekten güzeldi. Benzer bir şekilde sur da gezerken kızıl saçlı çilli ikizlere denk gelmiştim ve sosyoekonomik olarak çok kötü durumdalardı. Kurmancilarin arasında gerçekten beyaz ve white passing olanlar var. Onun dışında yürekliler. Muhtemelen ben iyi olduğumdan iyi Kürtlerle karşılaştım bu yüzdende kürtleri iyi olarak biliyorum. Sevmediğim de vardı ama sikimde olamazlar. Onlar dandik tabuları ve sözde disiplinli okulunun kurallarıyla uğraşırken ben göç ettiğim şehirdeki yeni okulumda güzel kızları izler ve esnek yasaların keyfini sürerdim. Şimal eğer dağdaysan götünü beynini sikeyim güzelliğine yazık etme.
Yok kürtler tam orosbu evladi dnr

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, szenn and 2 others
Ya amınakoyim arimidex kaşıntı yaptı uyandık nssıl geri uyicaz zyrtec attım bitane

• +1
Reactions: Thrill
resi gizli kürt ajanı oldu swaggy ye modlar hakkında bilgi besliyor oc maardada bunları cuck gibi izliyor

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, Thrill and Gordon Freeman

Kadim üye olarak sana referans olmaya kabul ediyorum senide aramızda görmek isterdim ama htn sin ve kalana daha fazla htn alinmamali @Serialsuicide yoksa biz napariz

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Serialsuicide
yanlis tirede yazmisim aqq

Last edited:
  • JFL
Reactions: Thrill and Gordon Freeman

Users who are viewing this thread

Back