Kürt Olmaktan Nefret Ediyorum

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
Allah beni neden beni kocaman burunlu, çirkin, esmer, 170 boyunda bir Kürt olarak yarattı? Neden İsveç'te İsveçli olarak doğmadım? Neden uzun boylu, mavi gözlü, sarışın bir Chad değilim? Her gün Allah'a beni bir İskandinav olarak yeniden yaratması için dua ediyorum. Beni doğurdukları için ailemi asla affetmeyeceğim. Kürt olmaktan nefret ediyorum. Biz sadece savunmasız kadınlara şiddet uygulamakta ve Avrupalıların götünü yalamakta iyiyiz Üstelik gerçek Anadolulu bile değiliz. Atalarımız Türkler tarafından tecavüze uğrayıp köleleştirildiği için Anadolu'da yaşıyoruz.

• JFL
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: Xavier, Serialsuicide, Arisylva and 8 others
Allah beni neden beni kocaman burunlu, çirkin, esmer, 170 boyunda bir Kürt olarak yarattı? Neden İsveç'te İsveçli olarak doğmadım? Neden uzun boylu, mavi gözlü, sarışın bir Chad değilim? Her gün Allah'a beni bir İskandinav olarak yeniden yaratması için dua ediyorum. Beni doğurdukları için ailemi asla affetmeyeceğim. Kürt olmaktan nefret ediyorum. Biz sadece savunmasız kadınlara şiddet uygulamakta ve Avrupalıların götünü yalamakta iyiyiz Üstelik gerçek Anadolulu bile değiliz. Atalarımız Türkler tarafından tecavüze uğrayıp köleleştirildiği için Anadolu'da yaşıyoruz.
Nice try turko

Attachments

• Screenshot_2025-07-19-22-44-49-043_com.zhiliaoapp.musically-edit.jpg
    Screenshot_2025-07-19-22-44-49-043_com.zhiliaoapp.musically-edit.jpg
    670.1 KB · Views: 0
  • +1
  • Ugh..
  • Nerd
Reactions: maarda, Resistance., why not me? and 3 others
okuldaki yada herhangi konuştuğun kız senle kürtsün diye dalga geciosa aldırma bisey olamaz ama kürdistana inaniyosan götünü sikm

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Aven and 1 other person
okuldaki yada herhangi konuştuğun kız senle kürtsün diye dalga geciosa aldırma bisey olamaz ama kürdistana inaniyosan götünü sikm
he gül soyle mutlu ol biraz

• +1
Reactions: pashanimair
larplıyo knk:lul:

• +1
Reactions: Serialsuicide, barsula and pashanimair
Okulda 2 tane nordid kurd var aq
Okulda 3 4 tane kürt var hintlilerle yarışırlar adamlar 5 6 nesil ağrılı ve Bitlisli kürtçeleri Türkçelerinden iyi sizin kürtler dna testi yapsın ortadoğu kavminin nordid olduğunu söylemek tamamen komedi

• +1
Okulda 3 4 tane kürt var hintlilerle yarışırlar adamlar 5 6 nesil ağrılı ve Bitlisli kürtçeleri Türkçelerinden iyi sizin kürtler dna testi yapsın ortadoğu kavminin nordid olduğunu söylemek tamamen komedi
Kürtlerin orjinal olarak sarışın mavi gözlü olduğunu söyleyenlerde tam bir domuz aminakoyim Ortadoğu'da yaşayan bir fenotipte adaptasyon dolasiyla renkli göz veya açık renkte saçlar görülmüyor

• +1
Reactions: pashanimair and cakdripa
Ortadoğunun 55 derece sicagiyla mavi gozlerinle güneşe bak bakalim orospu cocugu seni:lul:
Kürtlerin orjinal olarak sarışın mavi gözlü olduğunu söyleyenlerde tam bir domuz aminakoyim Ortadoğu'da yaşayan bir fenotipte adaptasyon dolasiyla renkli göz veya açık renkte saçlar görülmüyor

• +1
Ortadoğunun 55 derece sicagiyla mavi gozlerinle güneşe bak bakalim orospu cocugu seni:lul:
Benim gözler mavi yazın dışarıda gözümü açamıyorum amk hemen yoruluyor sadece güneş de değil telefona da çok bakamıyorum

Attachments

• 20250718_220150.jpg
    20250718_220150.jpg
    218.4 KB · Views: 0
  • +1
  • Love it
Reactions: Resistance., Serialsuicide, divisionpanzerfaust and 2 others
Mö 2000de fln sarı sacli atalari vardi o zaman da kurd diye bi sey yoktu mk ne orjinal kurdu sari sac mavi goz

• +1
Kurtlerin nordid oldugunu soylemedim subhuman kadar kotu fenotipli irk degiller

• +1
sal threadimi artik orospu cocugu

• +1
  • WTF
  • Woah
Reactions: divisionpanzerfaust, pashanimair and cakdripa
Benim gözler mavi yazın dışarıda gözümü açamıyorum amk hemen yoruluyor sadece güneş de değil telefona da çok bakamıyorum
Kanka profilde dudağını niye büzmüşün insta side profil

• So Sad
Reactions: recai iskender and cakdripa
Kanka profilde dudağını niye büzmüşün insta side profil
Knk büzmedim öyle amk dudağım çok küçük yanlardan çekmeye başladım belki bi sikime yarar diye

• So Sad
  • +1
Reactions: recai iskender and pashanimair
Okulda 2 tane nordid kurd var aq
Bazı kürtlerde proto nordid etkileri gözükebiliyor hatta ülkemizde güneydoğu anadoluda bulunabilir bu da hint-avrupa karışımının bir sonucu.
1753017173193

• +1
mavi göz gerçek renk değil çünkü kör olma ve gözlük takma oranları mavi gözlerde çok fazla çünkü renk pigmentleri ölü olduğu için gözleri güçsüz oluyor renkli gözlü olmak sağlıklı bişey değil :fuk:

• +1
mavi göz gerçek renk değil çünkü kör olma ve gözlük takma oranları mavi gözlerde çok fazla çünkü renk pigmentleri ölü olduğu için gözleri güçsüz oluyor renkli gözlü olmak sağlıklı bişey değil :fuk:
Şikayetçi oldum zaten bende azcık güneş vursa gözümü açamıyorum herkeste rol kesmeyi bırak diyo çıldırıyorum amk gözümü açamıyorum

• +1
Şikayetçi oldum zaten bende azcık güneş vursa gözümü açamıyorum herkeste rol kesmeyi bırak diyo çıldırıyorum amk gözümü açamıyorum
lens tak kahverengi eğer takmazsan ilerde gözlük ile dolaşacaksın

• +1
lens tak kahverengi eğer takmazsan ilerde gözlük ile dolaşacaksın
Güneş gözlüğü ve mavi ışık engelleyici gözlük takıyorum

• +1
Reactions: pashanimair and whoishe
Hafif ragebait ama dogru

• +1
Fotoların hepsi kürt aq hayal dünyasından uyanma vakti gelmiş jfl

• +1
Zaten mavi göz bu yüzden soğuk iklimlerde yayılıyor. Bir özellik doğrudan kötü veye iyi olmaz. Uygun olur veya uygun olmaz. Sıcak yerlerde insanlar koyu göz rengine sahip çünkü uygun olan bu. Soğuk yerlerde ise açık göz rengine sahip insanlar çünkü uygun olan bu.

• +1
Reactions: swaggy and divisionpanzerfaust
Zaten mavi göz bu yüzden soğuk iklimlerde yayılıyor. Bir özellik doğrudan kötü veye iyi olmaz. Uygun olur veya uygun olmaz. Sıcak yerlerde insanlar koyu göz rengine sahip çünkü uygun olan bu. Soğuk yerlerde ise açık göz rengine sahip insanlar çünkü uygun olan bu.
S df4919e0d84c2c2db2638dd55f347aa129381b40

• +1
Reactions: cakdripa
bu senin fotoğrafsa çok kıskandım amk

• So Sad
Reactions: cakdripa

Users who are viewing this thread

Back