kullandığım tüm ilaçlar

elemancomeback31

elemancomeback31

LIFE TIME VEGAN NATURAL
hcg aromasin arimidex finasterid deca testo rimo proviron growth klomen accutane tretinoin

bida her hangi bir ilaç kullanacak mıyım? hayır c vitamini dahil biberden portakaldan falan alcam tramva

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Kayra139, Dwrk and 2 others
hcg aromasin arimidex finasterid deca testo rimo proviron growth klomen accutane tretinoin

bida her hangi bir ilaç kullanacak mıyım? hayır c vitamini dahil biberden portakaldan falan alcam tramva
accutane dermatologun mu verdi

hepsi cope

• Hmm...
  • +1
Reactions: elemancomeback31 and Auchelius

ayni anda kullanmadigini varsayiyorum?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
0.5 fin kullanmaya devam et + nad+ serum ve lov dose gh 40-60mg iso kullan. 4-8k omega 3 alimi nac ve milk thaste + hcg.

6 ay ereksiyonu unut. degerlerin ve cilt yaslanma sac filan kendine gelmeli, tansyin bpm etc. sonra only topikal minox ve 0.025mg isotretioinin devam.

• +1
Reactions: Auchelius and Furkan Sarıkaya
0.5 fin kullanmaya devam et + nad+ serum ve lov dose gh 40-60mg iso kullan. 4-8k omega 3 alimi nac ve milk thaste + hcg.

6 ay ereksiyonu unut. degerlerin ve cilt yaslanma sac filan kendine gelmeli, tansyin bpm etc. sonra only topikal minox ve 0.025mg isotretioinin devam.
Yok be oglum bos hepsi kendi kendine duzelir hersey

Lan banada lazim ondan soruyom dermatolog vermedi baskasina randevu aldim olmazsa siparis vercem pct zonedan
Kullanma aq ilac salak misin

Mal misin olm lazim diyorum cildim cok yagli sivilceli tret bi sike yaramiyo tam benlik low dose kullancam
eczaneleri gez veriyolar direk reçetesiz

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and Furkan Sarıkaya
  • JFL
Reactions: Auchelius
kafanı sıkıyım

kafanı gotunden sıkıyım senuın
lan sanane benim kullanicagim ilactan etkilerini biliyorum riski biliyom yakinlarimdan 2 kisi kullandi bi sik olmadi 4 5 ay dudaklari kurudu yorgundular o kadar aq artik ciltleri mukemmel

• JFL
Reactions: elemancomeback31
lan sanane benim kullanicagim ilactan etkilerini biliyorum riski biliyom yakinlarimdan 2 kisi kullandi bi sik olmadi 4 5 ay dudaklari kurudu yorgundular o kadar aq artik ciltleri mukemmel
OGLUM 4 5 AYDA ZATEN SIVILCELER GIDER AQ dlascflslcASLDLADPVASDS

• +1
Reactions: Auchelius
Accutane 10 mg alabiliyorsun recetesiz bi tanesi vermezse diger eczaneye siktir git oyle illaki alirsin bi tanesinden

16 yim kanka verirler mi cok olgun durmuyom ortalama 16 gibi
kanka gez denemekten zarar gelmez
doktora sordum olabilir alabilirsin demişti fln dersin

kanka gez denemekten zarar gelmez
doktora sordum olabilir alabilirsin demişti fln dersin
Ilacin yan etkilerinde androjen reseptoru desentizstionu karaciger bobrek hasari depresyon var ve 5 ayda sivilce dus alsan bile gecer zaten amk

Hucre bazli hasar verdigi icin 3 yil da gecer yaptigi yan etkiler

Kullanmayin