Kurye maaslari 200kya cikti

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Title.

Instada gatekeeplemeye calisiyolar yarim akillariyla

Suan en kotu kurye 100k aliyor

• +1
Reactions: Ashoimex
şirketi sen kuruyorsun vergisi masrafı aldığın benzinin bile fişini saklican muhasebe masraflarını falan fistan katmıyorum motorun bakımları ve en önemlisi türk trafiği öldürülme riski müşterilerin aptal tavırları ve bilen bilir bütün gün motor üzerinde oturmaktan uyuşacak göt

artılar: kapıyı bornozlu bi milfin açması veya kız yurtlarına sipariş yüzünü kasktan görmüyorlar sadece body 😈

ve cidden elinde işin mesleğin yoksa yapılabilecek en iyi iş

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 70692 and Dathomirian Zabrak
Harbi kuryelik şu an bana da mantıklı geliyo 1-2 sene gunde 15 saat çalış ameliyat parasını biriktir mis gibi

• +1
Reactions: Deleted member 70692
şirketi sen kuruyorsun vergisi masrafı aldığın benzinin bile fişini saklican muhasebe masraflarını falan fistan katmıyorum motorun bakımları ve en önemlisi türk trafiği öldürülme riski müşterilerin aptal tavırları ve bilen bilir bütün gün motor üzerinde oturmaktan uyuşacak göt

artılar: kapıyı bornozlu bi milfin açması veya kız yurtlarına sipariş yüzünü kasktan görmüyorlar sadece body 😈

ve cidden elinde işin mesleğin yoksa yapılabilecek en iyi iş
200k icin tolere edilmeyecek bisey degil hicbiri senede Ll parasi
Harbi kuryelik şu an bana da mantıklı geliyo 1-2 sene gunde 15 saat çalış ameliyat parasını biriktir mis gibi
Faiz cok veriyor bide trde koy parani ye

Sen 2 yıl boyunca istikrarlı günde 15 saat çalış tüm ameliyat masrafların benden

• +1
Reactions: Ashoimex and Deleted member 70692