Kuryelikle LL + lefort + supra orbital implant parası çıkar mı?

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Maaş70-100k iyi meslek mi sizce

• +1
Reactions: Deleted member 119840
birkaç sene para biriktir hepsini bir kupona at tutmazsa rope tutarsa chad hayatı

• +1
Reactions: Deleted member 70692
birkaç sene para biriktir hepsini bir kupona at tutmazsa rope tutarsa chad hayatı
Screenshot 20240821 204631

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 119840, Primary and Angutoid
@elemanzelvadre nerde kuryelik yapacan aq bize de azcik tavsiye ver

• +1
abart amınakoyim max 40-50 k arası alırsın oda getir veya yemeksepeti gibi yerlerden

• JFL

Kuryelikle çıkar mı?​

60k alırsan çıkar

• +1
  • +1
  • +1
Kurye misiniz nice gatekeepin
Tanıdıklarım var 100 k kazanman için 13 15 saat çalışman gerek ama yine karlı iş para kasıp çıkıcaksın

Tanıdıklarım var 100 k kazanman için 13 15 saat çalışman gerek ama yine karlı iş para kasıp çıkıcaksın
70 100 dedim ztn

• +1
kripto falan rezalet eskiden orayı yapıyodum şimdi futures ve forexdeyim nq eurusd ve xau tradeliyorum
17 yasindayim diye funded hesap almadim 2 senedir sikim sikim demoda islem aliyorum amk. usdjpy xauusd bazen de eurusd. strat ne senin 5 ayda bu kadar iyi seviyeye gelebildin?

kriptoda para yapanlar da ya sansli ya cin orosbu cocuklari sagi solu belli olmuyor

17 yasindayim diye funded hesap almadim 2 senedir sikim sikim demoda islem aliyorum amk. usdjpy xauusd bazen de eurusd. strat ne senin 5 ayda bu kadar iyi seviyeye gelebildin?

kriptoda para yapanlar da ya sansli ya cin orosbu cocuklari sagi solu belli olmuyor
kriptocuların anasını sikiyim 2 senede nasıl funded olamadın amk. dc ver yardımcı olayım sana

elon musk doge oneriyormus doge alin

Berberler 1 bu 2
berberler anasinin ami gibi para kaldiriyor amk ozellikle de mahalle berberi falan degilse.
bi tane berberle konusmustum 600e kesiyor 350-400 musterisi varmis her ay 300 tiras yapsin 180k para yapar amk maliyet de yok dogru duzgun kira disi.

Users who are viewing this thread

Back