D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Maaş70-100k iyi meslek mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu kadar veriliyor mu kuryeyeMaaş70-100k
Aylıkmı? Vay amkMaaş70-100k iyi meslek mi sizce
Berberler 1 bu 2Aylıkmı? Vay amk
Kanka daha motor öğrencem ne tavsiyesi@elemanzelvadre nerde kuryelik yapacan aq bize de azcik tavsiye ver
Ya amini siktigim 85k maaş alcan ortalama öğren onu daKanka daha motor öğrencem ne tavsiyesi
Olm bi siktir git hangi kurye o kadar kazaniyor 15 saat caliscan mi gunlukMaaş70-100k iyi meslek mi sizce
abart amınakoyim max 40-50 k arası alırsın oda getir veya yemeksepeti gibi yerlerden
Kurye misiniz nice gatekeepinOlm bi siktir git hangi kurye o kadar kazaniyor 15 saat caliscan mi gunluk
Muhendisler okadar almiyor aqKurye misiniz nice gatekeepin
Hayır kanka bi kac arkadasim yapıyordu ordan biliyorumKurye misiniz nice gatekeepin
Yoo alıyorMuhendisler okadar almiyor aq
Günde 4 saat mi calısıyolatHayır kanka bi kac arkadasim yapıyordu ordan biliyorum
Tanıdıklarım var 100 k kazanman için 13 15 saat çalışman gerek ama yine karlı iş para kasıp çıkıcaksınKurye misiniz nice gatekeepin
70 100 dedim ztnTanıdıklarım var 100 k kazanman için 13 15 saat çalışman gerek ama yine karlı iş para kasıp çıkıcaksın
sermayeni çıkar geç tradinge paranın anasını sik basit 2-3 ayda trader olursunMaaş70-100k iyi meslek mi sizce
nasil oluyomus o kanka 2 3 ayasermayeni çıkar geç tradinge paranın anasını sik basit 2-3 ayda trader olursun
beynin varsa 1 ayda bile yaparsın 5 aydır traderım paranın anasını sikiyorumnasil oluyomus o kanka 2 3 aya
hangi piyasabeynin varsa 1 ayda bile yaparsın 5 aydır traderım paranın anasını sikiyorum
kripto falan rezalet eskiden orayı yapıyodum şimdi futures ve forexdeyim nq eurusd ve xau tradeliyorumhangi piyasa
17 yasindayim diye funded hesap almadim 2 senedir sikim sikim demoda islem aliyorum amk. usdjpy xauusd bazen de eurusd. strat ne senin 5 ayda bu kadar iyi seviyeye gelebildin?kripto falan rezalet eskiden orayı yapıyodum şimdi futures ve forexdeyim nq eurusd ve xau tradeliyorum
kriptocuların anasını sikiyim 2 senede nasıl funded olamadın amk. dc ver yardımcı olayım sana17 yasindayim diye funded hesap almadim 2 senedir sikim sikim demoda islem aliyorum amk. usdjpy xauusd bazen de eurusd. strat ne senin 5 ayda bu kadar iyi seviyeye gelebildin?
kriptoda para yapanlar da ya sansli ya cin orosbu cocuklari sagi solu belli olmuyor
17 yasindayim diye funded hesap almadim 2 senedir sikim sikim demoda islem aliyorum amk. usdjpy xauusd bazen de eurusd. strat ne senin 5 ayda bu kadar iyi seviyeye gelebildin?
kriptoda para yapanlar da ya sansli ya cin orosbu cocuklari sagi solu belli olmuyor
berberler anasinin ami gibi para kaldiriyor amk ozellikle de mahalle berberi falan degilse.Berberler 1 bu 2