kutuphanede bilgisayardan org browseluyodum

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
sigara molasina ciktim geri geldim masamda kagit var dedim heralde stacyler insta fln birakmis
2F9BE44F F014 4827 AFC4 5B2F493052B1
amina koyum hangi oc denk geldi de forum nickimi masaya yazdi gelip selam versen konusurduk ciktim eve gidiyom simdi

• JFL
  • Hmm...
Reactions: yenesy, recai iskender, ascendantwill and 3 others
Ts did NOT happen boyo

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: temelyeterliliktest, Kayra139, recai iskender and 4 others
  • JFL
Reactions: ascendantwill and Dathomirian Zabrak
kanka kütüphanede biri org browseluyordu nickini yazıp masaya bıraktım sen miydin o

• JFL
  • +1
Reactions: MogEater, Zagro and IlI
sigara molasina ciktim geri geldim masamda kagit var dedim heralde stacyler insta fln birakmisView attachment 3724147amina koyum hangi oc denk geldi de forum nickimi masaya yazdi gelip selam versen konusurduk ciktim eve gidiyom simdi
yaşanmadı

• Hmm...
Reactions: IlI
ben yazdım knk

• Hmm...
sigara molasina ciktim geri geldim masamda kagit var dedim heralde stacyler insta fln birakmisView attachment 3724147amina koyum hangi oc denk geldi de forum nickimi masaya yazdi gelip selam versen konusurduk ciktim eve gidiyom simdi
imkansız :trepidation:

Adamlarim bıraktı, takipteyiz seni :lul:

Last edited:
  • JFL
Reactions: yenesy, Zagro and IlI
Sonunda amk şunu yazmak için 2 gündür banın açılmasını bekliyorum neymiş alt açmışım herneyse siktiret mesele bu değil

Öğlen kafeteryada yanyana oturduk senin mücoyla yanındaki lol oynuyodu dedim bu lavuğu bi yerden gözüm ısırıyo
Sonra moladan çıktım bilgisayarını gördüm baktım lavuğun biri orgta lurkluyo sonra seni gözümün nerden ısırdığını anladım ama emin değildim test edeyim dedim zaten çıkıyodum kağıdı attım kaçtım

• JFL
View attachment 3725001haci kimseye yalan borcum yok ben de sasirdim birakan kimse gelsin de yarin sigara icek
Şimdi semtte değilim bi ara buluşuruz
Qmk nası denk geldi millet antalyada kars digorda oturur biz aynı semtte denk geldik

• JFL
Sonunda amk şunu yazmak için 2 gündür banın açılmasını bekliyorum neymiş alt açmışım herneyse siktiret mesele bu değil

Öğlen kafeteryada yanyana oturduk senin mücoyla yanındaki lol oynuyodu dedim bu lavuğu bi yerden gözüm ısırıyo
Sonra moladan çıktım bilgisayarını gördüm baktım lavuğun biri orgta lurkluyo sonra seni gözümün nerden ısırdığını anladım ama emin değildim test edeyim dedim zaten çıkıyodum kağıdı attım kaçtım
sen muconun arkadasi misin

Yok konuştuğunuzda öğrendim adını hemen dibinde oturuyodunuz

• JFL
Yok konuştuğunuzda öğrendim adını hemen dibinde oturuyodunuz
QODJWOSOWOJDWOOSK
kanka yanimizdaki slayer sen miydin yakisikli adammissin walla

Users who are viewing this thread

Back