menas
Stacy's Favourite
Sizce işe yarıyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yemek yeme ayñi etki krdsmSizce işe yarıyor mu ?
?yemek yeme ayñi etki krdsm
yarar heralde benim ark metacartin diye bisi kullaniyodu 3 ayda lean oldu orosbuoglu
i am proudly announcing that you are a turkish karaboga from now on live long soldieri dont know turkish but i love edin dzeko
l carnitine ilac degilkiyarar heralde benim ark metacartin diye bisi kullaniyodu 3 ayda lean oldu orosbuoglu
im bosnian bro turkye on topi am proudly announcing that you are a turkish karaboga from now on live long soldier
enjeksiyonlu hali metacartin iste dediginl carnitine ilac degilki
love u dzeko goatim bosnian bro turkye on top
bilmiyodum herkes l carnitine yazmış forumdakienjeksiyonlu hali metacartin iste dedigin
3 ayda lean olmak zor değilyarar heralde benim ark metacartin diye bisi kullaniyodu 3 ayda lean oldu orosbuoglu
%28 bodyfatten %16 lara düştü3 ayda lean olmak zor değil
sivi formdan bahsediyolar enjeksiyon eczaneden metacartin alacan onuda kendine vurman zor damardan aliyon git hastaneye serum istiyom de seruma damlat (yatirim tavsiyesi degildier)bilmiyodum herkes l carnitine yazmış forumdaki
Düşülür bro benim yaptığım hesaplama/programda bir ayda 15 kilo yağ veriyorsun%28 bodyfatten %16 lara düştü
sivi formdan bahsediyolar enjeksiyon eczaneden metacartin alacan onuda kendine vurman zor damardan aliyon git hastaneye serum istiyom de seruma damlat (yatirim tavsiyesi degildier)
enjeksiyon istemiyosan hardline in karnitinler iyi
oha amk su threadi yapsana bi cok merak ettimDüşülür bro benim yaptığım hesaplama/programda bir ayda 15 kilo yağ veriyorsun
Enjeksiyon olmayan bir sike yaramazki bende o yüzden enjeksiyonlusu işe yararmı diye soruyım%28 bodyfatten %16 lara düştü
sivi formdan bahsediyolar enjeksiyon eczaneden metacartin alacan onuda kendine vurman zor damardan aliyon git hastaneye serum istiyom de seruma damlat (yatirim tavsiyesi degildier)
enjeksiyon istemiyosan hardline in karnitinler iyi
Ama sadık kalmak çok zor hergün sik gibi hissediyorsunoha amk su threadi yapsana bi cok merak ettim
17 gun su diyeti yaptim elektrolit haric hic bir sey yemedim valla yaparimAma sadık kalmak çok zor hergün sik gibi hissediyorsun
enjeksiyonsuzu zatem megadose yapmazsan bi sike yaramiyor terlersin sadece enjeksiyonlusuda ayni bok (bence) odem attiriyor ama fenaEnjeksiyon olmayan bir sike yaramazki bende o yüzden enjeksiyonlusu işe yararmı diye soruyım
Malmısın olum su diyeti ne niye yaptın17 gun su diyeti yaptim elektrolit haric hic bir sey yemedim valla yaparim
date vardi kiz tatilden donunce buluscaktik yapcak bisi hoktuMalmısın olum su diyeti ne niye yaptın
Ben %13 bf ile hollow cheeksle geziyorum over mi 57 kiloyum3 ayda lean olmak zor değil
3 haftada lean olmak zor değil
zargana yada manletBen %13 bf ile hollow cheeksle geziyorum over mi 57 kiloyum
Zargana+manlet boyum 78 ya da sınırda kurtariyo 78 altı manletti snrmzargana yada manlet
yağ oranın düşük ama kas kütlende yokZargana+manlet boyum 78 ya da sınırda kurtariyo 78 altı manletti snrm
Başlıyorum dediklerini yapmaya ustadyağ oranın düşük ama kas kütlende yok
skinnyfat/obez olmaktan iyidir ama biraz kas kütlesi de ekleyebilirsin
ben 175 e 73kg yim yüzde 10 vucüt yağı
Günde 3000 kalori açıkla oluyorDüşülür bro benim yaptığım hesaplama/programda bir ayda 15 kilo yağ veriyorsun
Günde 3 saat kardiyo yapıpGünde 3000 kalori açıkla oluyor
yaptım aynısını yüzüm kızarıp kuruyup sivilce çıkmaya başladı o dönemden sonra 15 gün yapmıştım organların annesini iyi sikiyor kötü sikmiyor ortalama sikmiyorGünde 3 saat kardiyo yapıp
1500 kalori alıyosun günde 315gr yağ x 30 10 kg yapıyor yağ yazmışımda 5 kiloda bloat at hadi
180-200 gr proteinyaptım aynısını yüzüm kızarıp kuruyup sivilce çıkmaya başladı o dönemden sonra 15 gün yapmıştım organların annesini iyi sikiyor kötü sikmiyor ortalama sikmiyor
Öyle diyet programı yaptıysan atar mısın 1500 kal 180-200 protein180-200 gr protein
Var threadlerimdeÖyle diyet programı yaptıysan atar mısın 1500 kal 180-200 protein
Thread 'my ascension plan'Öyle diyet programı yaptıysan atar mısın 1500 kal 180-200 protein