Cemil
Iron
la beyler amina koyim nedense tanimadigim rastgele cirkin kizlar instami filan istedi. 5-6 kez yaşandı bu durum sizce benim için tek çare ropemax mi yoksa hala umut var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olsun cirkin kizlarinda sevgi ve şefkate ihtiyaci var ondan ben ascendlemiyecegimcemil tek şansın oydu ve kaçırdın ya bu yaz ascendlayıp tüm stacyleri senin yapicaksın ya da keşke kabul etseydim diye ağlayacaksın bro. jfl
Çık o zaman forumdan ne boka açtın bu konuyu amkolsun cirkin kizlarinda sevgi ve şefkate ihtiyaci var ondan ben ascendlemiyecegim
lazycell olmayi birak ucubeolsun cirkin kizlarinda sevgi ve şefkate ihtiyaci var ondan ben ascendlemiyecegim
Cirkin karilarla basla kiz cevren olsun sonra mtb lere kadar ilerle sikismaxxing tek yolla beyler amina koyim nedense tanimadigim rastgele cirkin kizlar instami filan istedi. 5-6 kez yaşandı bu durum sizce benim için tek çare ropemax mi yoksa hala umut var mı?
yaşandıya da keşke kabul etseydim diye ağlayacaksın bro. jfl
Asiri dogru olayçirkin siken çok siker, çirkin kadınlarla beraber olun
bide çirkinlerin hipergamisi daha yüksek abiiğğ onlarda only chad falan diyorlar lan yok öyle bişey amk gidin çirkin sikip ascend atın en azından mentali toparlarsınızAsiri dogru olay
Harbi amk herkes aynı bok en iyi halin olmazsan cooked anywaybide çirkinlerin hipergamisi daha yüksek abiiğğ onlarda only chad falan diyorlar lan yok öyle bişey amk gidin çirkin sikip ascend atın en azından mentali toparlarsınız
reis seni trollüyorlar büyük ihtimalle tanıdığının arkadaşları falandırla beyler amina koyim nedense tanimadigim rastgele cirkin kizlar instami filan istedi. 5-6 kez yaşandı bu durum sizce benim için tek çare ropemax mi yoksa hala umut var mı?
belki 1-2 tanesi öyle olabilir de knk 3 tanesi tamamen rastgele yani otobüs durağında filan istedireis seni trollüyorlar büyük ihtimalle tanıdığının arkadaşları falandır