D
Deleted member 88833
Platinum

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
maskulen mı sence bu4/10 olup maskulen olmak
Selam Gençler buralarda yeniyim, Buraya dolu geldim, Bol Bol Threadlar açacağım. Bir sıkıntım var, Kendi çapımda büyük bir sıkıntı. Reşitim, Fakat yaşıtlarımın ilgisini çekemiyorum Demek istediğim, Bir mekana gittiğimde yaşıtlarımdan çok benden küçüklerin bana baktığını görüyorum. Babyface diğer adıyla PrettyBoy denilen özelliklere sahibim. Boyum 1.80... Bu durumun Testosteron eksikliğimden kaynaklandığını düşünüyorum, Yakında spora başlayacağım, Yaşıtlarımı ilgisini nasıl çekebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum, Teşekkürler.maskulen mı sence bu
harmoniView attachment 3164749gozlerı duzgun degıl kı bunun aq nıye modeol olmus
flood atma allanıMerhaba yeni bir Thread ile karşınızdayım. Bugün sizlere yaşadığım trajikomik bir olaydan bahsetmek istiyorum. Bir gün arkadaşımla Avm'ye dolaşmaya gitmiştik oturduk gezdik tozduk neyse, Bir eğlence yerine girelim dedik. Öncelikle şunu bilmenizi isterim Arkadaşım bakım olarak sadece sakal traşı olan, tip olarak 4/10 biri, Fakat Testosteronu fazla, Bunu yaşadığı şeylerden yürüyüşünden, davranışlarından, v.s anlıyorum. Zamanında ağır şeyler geçirmişti Sevgili, Aile mevzuları vb. 1.83 boyu civarında tam emin değilim kilosuda 83-87 arası. Benim ölçtürdüğüme göre tipim 8/10 boyum 1.80 kilom 80. Şimdi biz eğlence yerine gittiğimizde kızların çoğunluğunun çalışan olduğunu farkettik. Bende aynı zamanda sevgili arıyordum oda bunu biliyor fakat onun sevgilisi var. Gözlemlerime göre Kızların çoğunluğu arkadaşıma bakıyordu, Hatta biyerde arkadaşım makinede kemerini bağlayamadı çalışan kız gelip yardım etti ve dedi ki "Sende baya kalıplıymışsın" . Arkadaşımın Vücudunda o kadar kasda yoktu sadece omuzları biraz genişti. Bu durumdan ne çıkartmamız gerek. Benim şahsi düşüncem , Evet Tipin önemi var ve olacakta. Fakat Ülkemizde Vücut ve Kariyerin bu kadar ön plana alınması İyi denilebilecek genetiklerin birer birer erimesinden başka bir şey olamaz. Düşüncelerinizi merak ediyorum, Lütfen yorumlarda yazın. Troller şimdiden sayfayı kapatsın.
View attachment 3164749gozlerı duzgun degıl kı bunun aq nıye modeol olmus
Çiko hetene olduğu için edemiyorchico olsan da insanlari memnun edemiyorsun
over
psl autistÇiko hetene olduğu için edemiyor
Bana diyosan ben tassak geçiyorumpsl autist
Bu gözler mi kötü? Görüp görebileceğin en yüksek appeal gözlerden biri renkli olmadığı halde bu kadar iyi gözler aşırı zor bulursun konuşma mq cahiliView attachment 3164749gozlerı duzgun degıl kı bunun aq nıye modeol olmus
Hunter eye cope almond moglarBu gözler mi kötü? Görüp görebileceğin en yüksek appeal gözlerden biri renkli olmadığı halde bu kadar iyi gözler aşırı zor bulursun konuşma mq cahili
Water hunter eye .org meme'i sadeceHunter eye cope almond moglar
Aslında almond hunter en iyisi meeksinkiler gibiWater hunter eye .org meme'i sadece
Aynen böyle hafif kafanı aşağı eğince hunter ama karşıdan almond müthişAslında almond hunter en iyisi meeksinkiler gibi
Benimkide öyleAynen böyle hafif kafanı aşağı eğince hunter ama karşıdan almond müthiş