Lan bu saç niye dökülüyor yardım edin amk

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Misogynist who jerks off to women
Lan babam 40'ları geçti saç çizgisi fıstık gibi amk ben 20'leri bulmadım norwood 1 oldum bile lan eskiden dümdüzdü benim saç çizgim niye Henry Cavill'a benzemeye başladım anasını sikeyim beyler bir taktik verin anasını sikeceğim cidden dayanamıyorum

• +1
  • So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya and swaggy
Stres...

• +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, why not me? and Serialsuicide
Lan babam 40'ları geçti saç çizgisi fıstık gibi amk ben 20'leri bulmadım norwood 1 oldum bile lan eskiden dümdüzdü benim saç çizgim niye Henry Cavill'a benzemeye başladım anasını sikeyim beyler bir taktik verin anasını sikeceğim cidden dayanamıyorum
knk sana mogeater yazmadımı zaten ne yapcağını

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Misogynist_Maxxer
Minoxidylmaxx bence

• +1
yarakmaxx bence

• WTF
  • JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, deathisseks and Misogynist_Maxxer
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, swaggy and Serialsuicide
finasteride veya dutasteride başla fin daha hafif dut a göre ilk fin başla etki etmezse dut geçersin dikkat et gyno olma düzenli e2 testi ver

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius and Misogynist_Maxxer
finasteride veya dutasteride başla fin daha hafif dut a göre ilk fin başla etki etmezse dut geçersin dikkat et gyno olma düzenli e2 testi ver
Sence genetik mi?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, swaggy and Trenmaxx1
Sence genetik mi?
dht reseptörleriyle alakalı ve büyük çoğunlukla genetik, hormonlarla da alakalı benim babam mesela ünide kel kalmıs benimde saç çizgim geriliyor gün geçtikce mod cutla kamufle ediyom alnımı büyğk ihtimalle 2-3 seneye fin baslıcam

• +1
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
dht reseptörleriyle alakalı ve büyük çoğunlukla genetik, hormonlarla da alakalı benim babam mesela ünide kel kalmıs benimde saç çizgim geriliyor gün geçtikce mod cutla kamufle ediyom alnımı büyğk ihtimalle 2-3 seneye fin baslıcam
Babamda veya diğer aile üyelerinde öyle bir şey yok bir tek bana mı patladı amk

Last edited:
  • +1
  • So Sad
Sence 31 buna etki ediyormudur?

• +1
  • Woah
Eski fotoğraflarıma bakıyorum lan hem pretty boy face hemde fıstık gibi saç çizgisi varmış amk değerini bilememişim :feelswhy:

• So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya and swaggy
saç genetiği genelde anneden geçiyor. babana çok benzemiyorsan anneden geçmiştir

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Auchelius
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, swaggy and Dathomirian Zabrak
Hiçlikten genetik geçti amk bu saçlar niye dökülüyor lan

• So Sad
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, swaggy and Dathomirian Zabrak
latifin kursu alman lazım orda anlatıyo

• JFL
  • WTF
latifin kursu alman lazım orda anlatıyo
botbde bulamacağın şey yok nerdeyse git botb bak fin dut saç dökülmesi ile ilgili şeyler illaki vardur

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Misogynist_Maxxer and 1 other person
  • So Sad
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer and Trenmaxx1
aynısı amk

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Soru sorduk sakin kanka
Sikerim seni de sorunu da burada ciddi bir şey yazıyorum amk her açılan konuya böyle sikim sonik şeyler yazmayın amk

Yetersiz beslenme, yatersiz vitamin, yetersiz duş, fazla şampuan, stress,

• +1
Reactions: Serialsuicide and Misogynist_Maxxer
Yetersiz beslenme, yatersiz vitamin, yetersiz duş, fazla şampuan, stress,
Olabilir yani umarım sebep budur çünkü bunların hepsi bende var

• +1
Reactions: dogu
Sikerim seni de sorunu da burada ciddi bir şey yazıyorum amk her açılan konuya böyle sikim sonik şeyler yazmayın amk
Cildiyeye git / kan değerlerine baktır anormal bir şey yoksa genetik sonuçta gen havuzu sadece baba anne değil baba tarafı atalar anne tarafı atalardan da geliyor

• So Sad
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Misogynist_Maxxer

Users who are viewing this thread

Back