LAN

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
LAN
1756303827114

1756303936242

1756304216119

LAN

• +1
  • Woah
  • So Sad
Reactions: pashanimair, Dwrk, Kayra139 and 4 others
LAN

• +1
Reactions: pashanimair, Dwrk, Auchelius and 3 others
nerede tarattın kemik yaşını hangi yapay zeka

• +1
Reactions: pashanimair, Dwrk, Furkan Sarıkaya and 1 other person
nerede tarattın kemik yaşını hangi yapay zeka
internetteki 3 farklı kliniğin ai'ını denedim hastanede verdim xrayi

• +1
Reactions: pashanimair, Dwrk, Auchelius and 2 others
  • +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Dwrk, Furkan Sarıkaya and 1 other person
  • +1
Reactions: pashanimair, Dwrk and Furkan Sarıkaya
  • +1
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Dwrk, Deleted member 131809 and 2 others
kemik yasıda cok onemli degil plaklar acıkmı kapalımı oneml

16 yine iyi 17 de uzama bitiyor 11 ay daha uzarsın aromasin al eczaneden hap kırıcı al 4 e bol her aksam bi tane al yuksek hayvan proteinli diet yuksek karbonhidrat ve yuksek meyve sekeri kullan 10 saat uyu ssri yada accutane kullanma zaten boyun 177 idi 183 ten kısa olmazsın
ne dıyon olum plak acıklıgım en az 2 yıl daha goturecek sekilde gorunuyor amk ayrıca ai kadar saçma bişe yok

• +1
  • Hmm...
kemik yasıda cok onemli degil plaklar acıkmı kapalımı oneml

16 yine iyi 17 de uzama bitiyor 11 ay daha uzarsın aromasin al eczaneden hap kırıcı al 4 e bol her aksam bi tane al yuksek hayvan proteinli diet yuksek karbonhidrat ve yuksek meyve sekeri kullan 10 saat uyu ssri yada accutane kullanma zaten boyun 177 idi 183 ten kısa olmazsın
"yuksek meyve sekeri" insulin spike on big 25 :(((

• +1
Reactions: pashanimair, Dwrk, Auchelius and 3 others
ne dıyon olum plak acıklıgım en az 2 yıl daha goturecek sekilde gorunuyor amk ayrıca ai kadar saçma bişe yok
ai sacma degil kontrollu alnırsa bide bazı nadir durumlarda kemik yasınla plak acıklıgı uyusmayablir imkansız degil aq

• +1
"yuksek meyve sekeri" insulin spike on big 25 :(((
insulin iyidir uzamana yardımcı olur karacigerdeki growth factorlerin uretiminde etkisi vardır bazı manyaklar bu forumda uzamak icin insulin basmıstır

• +1
  • Love it
e2 yi ilaclarla yuksek sekilde baskılarken onerim aromasindir mTOR, Pi3k ve diger anabolik pathwayleri acık tutarsan en iyi uzama yontemi isti gh falan cope

• +1
  • Hmm...
  • Love it
yarrağı yedin mi yani

• +1
  • Hmm...
ai sacma degil kontrollu alnırsa bide bazı nadir durumlarda kemik yasınla plak acıklıgı uyusmayablir imkansız degil aq
14 yasında beyin gelisimimi baltalayamam kanka ayrıca ai aldığın süreçte yan etkilerle karşılaşman çok basit ve yan etki gördüğünde ilacı kesersen plakların anında kapanma veya kapanmanın hızlanma ihtimali aşırı yüksek

• +1
insulin iyidir uzamana yardımcı olur karacigerdeki growth factorlerin uretiminde etkisi vardır bazı manyaklar bu forumda uzamak icin insulin basmıstır
insülin hassasiyeti nedir bilir misin kankam

• +1
e2 yi ilaclarla yuksek sekilde baskılarken onerim aromasindir mTOR, Pi3k ve diger anabolik pathwayleri acık tutarsan en iyi uzama yontemi isti gh falan cope
e2yi ilaçla baskılamak kadar saçma bir şey yok yerine yağ oranı düşürmek çok daha mantıklı

• +1
  • +1
14 yasında beyin gelisimimi baltalayamam kanka ayrıca ai aldığın süreçte yan etkilerle karşılaşman çok basit ve yan etki gördüğünde ilacı kesersen plakların anında kapanma veya kapanmanın hızlanma ihtimali aşırı yüksek
aromasinda estrojen rebound yok arimdexte var ben 10 ay kullandım her gun 25 mg aldım bilde

• +1
Reactions: maarda, pashanimair, Dwrk and 4 others
e2yi ilaçla baskılamak kadar saçma bir şey yok yerine yağ oranı düşürmek çok daha mantıklı
dogal yontemlerle istedigin kadar baskılayamazsın cok zor

• +1
Reactions: maarda, pashanimair, Dwrk and 3 others
aromasinda estrojen rebound yok arimdexte var ben 10 ay kullandım her gun 25 mg aldım bilde
Knk bu aromasini kesince plakların kapanma olayı gerçek mi peki

9 yaşındayım korkuyorum

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, pashanimair, Dwrk and 4 others

9 yaşındayım korkuyorum
aromasin ve aromasin turevlerini kullanıyosan degil arimdex ve arimdex turevlerini kullanıyosan evet gercek ama arimdex ve arimdex turevlerindede dozu yavas yavas dusurursun

• +1
Reactions: pashanimair, Dwrk, Deleted member 131809 and 3 others

9 yaşındayım korkuyorum
NSAI ve SAI olmasına göre değişiyor aromasin SAI olduğu için kapanma ihtimali daha az ama hala direkt bırakınca kapanma ihtimali gerçek bu olayı şöyle düşünün hadi tr foruma ungatekeep yok demiştim de atayım bari bir kere
steroidli olmayan burun speyleri örneğin illadin kullandığınızda doktor size 5 gün sonra bırak yoksa bağımlılık yapar kullanmayınca daha çok tıkanır der çünkü NS yani non-steroid olduğu için bağlanması geçici oluyor ve bırakınca reseptörler geri uyanıyor steroidliler kalıcı olarak kapattığı için vücudun yeni madde üretmesi gerekiyor ve bağımlılık/rebound yapmıyor

tl;dr
steroidliler bağımlılık/rebound yapmiyo
steroidsizler bağımlılık/rebound yapiyo

steroidli=aromasin
steroidsiz=arimidex

• +1
Reactions: pashanimair, Dwrk, why not me? and 1 other person
kanka optimal düzeye indirmek için gerekli dozajlarda kullanırsan aileri yarra yemezsin
50 östrojenle gezmicen tabii ki amk

• +1
Reactions: maarda, pashanimair, Dwrk and 1 other person
kanka optimal düzeye indirmek için gerekli dozajlarda kullanırsan aileri yarra yemezsin
50 östrojenle gezmicen tabii ki amk
ai bırakınca plaklar kapanıyor kanka ve ai'ın yan etkisini görmen çok hızlı sürüyor

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Dwrk and Deleted member 131809
ai bırakınca plaklar kapanıyor kanka ve ai'ın yan etkisini görmen çok hızlı sürüyor
yukarda survior yazmış zaten aromasini bırakınca östrojen bi anda artmıyo
ai sudan ucuz btw aromasin biraz daha pahalı ama arimidexin 1 kutusu yaklaşık 7 ay gidiyo eczanede 600
supplara para harcıyosan ailere de harcayabilirsin bütçenin bi kısmını pahalı şeyler değiller o kadar

• +1
Reactions: maarda, pashanimair and Dwrk
yukarda survior yazmış zaten aromasini bırakınca östrojen bi anda artmıyo
ai sudan ucuz btw aromasin biraz daha pahalı ama arimidexin 1 kutusu yaklaşık 7 ay gidiyo eczanede 600
supplara para harcıyosan ailere de harcayabilirsin bütçenin bi kısmını pahalı şeyler değiller o kadar
estradiol beyin sağlığı için gerekli plaklar için beyin sağlığımı sikemem

• +1
Reactions: pashanimair, Dwrk and Auchelius
ya olum ungatekeep atmicam atmicam diyorum atıp duruyorum amınıza koyim sizin illa açıklattırcaksınız ai gh düşürüyor ve ai + gh yaparsanız somatropin gh'ı düşürür daha da ungatekeep atmıyorum bir bildiğimiz var demek ki amk.

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, pashanimair, Dwrk and 1 other person
estradiol beyin sağlığı için gerekli plaklar için beyin sağlığımı sikemem
diyoz ki optimal düzyede tut e2yi öldürme
o zaman da plakların kapancak sen ne istiyon syan tam olarak

• +1
Reactions: pashanimair and Dwrk
ya olum ungatekeep atmicam atmicam diyorum atıp duruyorum amınıza koyim sizin illa açıklattırcaksınız ai gh düşürüyor ve ai + gh yaparsanız somatropin gh'ı düşürür daha da ungatekeep atmıyorum bir bildiğimiz var demek ki amk.
ai nasıl gh düşürüyüo amk

• +1
Reactions: pashanimair, Dwrk and why not me?
  • +1
Reactions: why not me?, pashanimair and Dwrk
Tüm gh araştırmalarında arimidex + aromasin kullanılıyor
Dediğin gibi hızlandırma yada beyine hasarı olsa her araştırma da geçmezdi

• +1
Reactions: why not me? and pashanimair
doğu taraflarında mı doğdun öylesine soruyom