ZerefDragnee1l
fakecel
LAN
LAN

LAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
doğru diyo olm sen 14 gibi görünmüyon amk
internetteki 3 farklı kliniğin ai'ını denedim hastanede verdim xrayinerede tarattın kemik yaşını hangi yapay zeka
16 olup plaklarım nasıl bu kadar açık o zaman amkdoğru diyo olm sen 14 gibi görünmüyon amk
3 tanesinden hangisi doğru veya daha iyi isim verir misininternetteki 3 farklı kliniğin ai'ını denedim hastanede verdim xrayi
ben de bilmiyom knk3 tanesinden hangisi doğru veya daha iyi isim verir misin
kemik yasıda cok onemli degil plaklar acıkmı kapalımı oneml
ne dıyon olum plak acıklıgım en az 2 yıl daha goturecek sekilde gorunuyor amk ayrıca ai kadar saçma bişe yokkemik yasıda cok onemli degil plaklar acıkmı kapalımı oneml
16 yine iyi 17 de uzama bitiyor 11 ay daha uzarsın aromasin al eczaneden hap kırıcı al 4 e bol her aksam bi tane al yuksek hayvan proteinli diet yuksek karbonhidrat ve yuksek meyve sekeri kullan 10 saat uyu ssri yada accutane kullanma zaten boyun 177 idi 183 ten kısa olmazsın
"yuksek meyve sekeri" insulin spike on big 25kemik yasıda cok onemli degil plaklar acıkmı kapalımı oneml
16 yine iyi 17 de uzama bitiyor 11 ay daha uzarsın aromasin al eczaneden hap kırıcı al 4 e bol her aksam bi tane al yuksek hayvan proteinli diet yuksek karbonhidrat ve yuksek meyve sekeri kullan 10 saat uyu ssri yada accutane kullanma zaten boyun 177 idi 183 ten kısa olmazsın
ai sacma degil kontrollu alnırsa bide bazı nadir durumlarda kemik yasınla plak acıklıgı uyusmayablir imkansız degil aqne dıyon olum plak acıklıgım en az 2 yıl daha goturecek sekilde gorunuyor amk ayrıca ai kadar saçma bişe yok
insulin iyidir uzamana yardımcı olur karacigerdeki growth factorlerin uretiminde etkisi vardır bazı manyaklar bu forumda uzamak icin insulin basmıstır"yuksek meyve sekeri" insulin spike on big 25((
14 yasında beyin gelisimimi baltalayamam kanka ayrıca ai aldığın süreçte yan etkilerle karşılaşman çok basit ve yan etki gördüğünde ilacı kesersen plakların anında kapanma veya kapanmanın hızlanma ihtimali aşırı yüksekai sacma degil kontrollu alnırsa bide bazı nadir durumlarda kemik yasınla plak acıklıgı uyusmayablir imkansız degil aq
insülin hassasiyeti nedir bilir misin kankaminsulin iyidir uzamana yardımcı olur karacigerdeki growth factorlerin uretiminde etkisi vardır bazı manyaklar bu forumda uzamak icin insulin basmıstır
ahahh az önce diğer threadine yazdım bu karşıma çıktı
e2yi ilaçla baskılamak kadar saçma bir şey yok yerine yağ oranı düşürmek çok daha mantıklıe2 yi ilaclarla yuksek sekilde baskılarken onerim aromasindir mTOR, Pi3k ve diger anabolik pathwayleri acık tutarsan en iyi uzama yontemi isti gh falan cope
bence ai mal oyle olmali yaniahahh az önce diğer threadine yazdım bu karşıma çıktı
bence doktorun dediği doğrudur ama bilemiyorum da
aromasinda estrojen rebound yok arimdexte var ben 10 ay kullandım her gun 25 mg aldım bilde14 yasında beyin gelisimimi baltalayamam kanka ayrıca ai aldığın süreçte yan etkilerle karşılaşman çok basit ve yan etki gördüğünde ilacı kesersen plakların anında kapanma veya kapanmanın hızlanma ihtimali aşırı yüksek
dogal yontemlerle istedigin kadar baskılayamazsın cok zore2yi ilaçla baskılamak kadar saçma bir şey yok yerine yağ oranı düşürmek çok daha mantıklı
Knk bu aromasini kesince plakların kapanma olayı gerçek mi pekiaromasinda estrojen rebound yok arimdexte var ben 10 ay kullandım her gun 25 mg aldım bilde
aromasin ve aromasin turevlerini kullanıyosan degil arimdex ve arimdex turevlerini kullanıyosan evet gercek ama arimdex ve arimdex turevlerindede dozu yavas yavas dusurursunKnk bu aromasini kesince plakların kapanma olayı gerçek mi peki
9 yaşındayım korkuyorum
NSAI ve SAI olmasına göre değişiyor aromasin SAI olduğu için kapanma ihtimali daha az ama hala direkt bırakınca kapanma ihtimali gerçek bu olayı şöyle düşünün hadi tr foruma ungatekeep yok demiştim de atayım bari bir kereKnk bu aromasini kesince plakların kapanma olayı gerçek mi peki
9 yaşındayım korkuyorum
kanka optimal düzeye indirmek için gerekli dozajlarda kullanırsan aileri yarra yemezsinne dıyon olum plak acıklıgım en az 2 yıl daha goturecek sekilde gorunuyor amk ayrıca ai kadar saçma bişe yok
ai bırakınca plaklar kapanıyor kanka ve ai'ın yan etkisini görmen çok hızlı sürüyorkanka optimal düzeye indirmek için gerekli dozajlarda kullanırsan aileri yarra yemezsin
50 östrojenle gezmicen tabii ki amk
yukarda survior yazmış zaten aromasini bırakınca östrojen bi anda artmıyoai bırakınca plaklar kapanıyor kanka ve ai'ın yan etkisini görmen çok hızlı sürüyor
estradiol beyin sağlığı için gerekli plaklar için beyin sağlığımı sikememyukarda survior yazmış zaten aromasini bırakınca östrojen bi anda artmıyo
ai sudan ucuz btw aromasin biraz daha pahalı ama arimidexin 1 kutusu yaklaşık 7 ay gidiyo eczanede 600
supplara para harcıyosan ailere de harcayabilirsin bütçenin bi kısmını pahalı şeyler değiller o kadar
diyoz ki optimal düzyede tut e2yi öldürmeestradiol beyin sağlığı için gerekli plaklar için beyin sağlığımı sikemem
ai nasıl gh düşürüyüo amkya olum ungatekeep atmicam atmicam diyorum atıp duruyorum amınıza koyim sizin illa açıklattırcaksınız ai gh düşürüyor ve ai + gh yaparsanız somatropin gh'ı düşürür daha da ungatekeep atmıyorum bir bildiğimiz var demek ki amk.
?ai nasıl gh düşürüyüo amk
teorik olarak östrojen aşırı derecede düşerse anca o zaman düşürebilme potansiyeli var diye biliyorum
Tüm gh araştırmalarında arimidex + aromasin kullanılıyor14 yasında beyin gelisimimi baltalayamam kanka ayrıca ai aldığın süreçte yan etkilerle karşılaşman çok basit ve yan etki gördüğünde ilacı kesersen plakların anında kapanma veya kapanmanın hızlanma ihtimali aşırı yüksek