lanetli coğrafya

saasturkvarmı

saasturkvarmı

16/190/18,5
sınıfta 10 erkek var 1-2 kişi slayliyor oda nt oldukları için / ama obez kızın 10 tane exi var / beyaz kız yok/ fake sarışın dolu/güzeli bırak aylardır mavi gözlü kız görmedim okuldada yok + okulda 3 gerçek sarışın var/ overdose makyaj olmayan kız yok/ az çok beğendiğim kızı makyajsız görünce makyaj fobisi oluştu / 170 ltn nt kekolar low iq kızların allahı olmuş/konum güneydoğu sizin şehirlerde nasıl bilmiyom /yanımda oturan kız saat 6da uyandığı için flex atıyor neden mi

Attachments

• Ekran görüntüsü 2025-03-01 233656.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-01 233656.png
    151.5 KB · Views: 0
  • Ekran görüntüsü 2025-03-01 233707.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-01 233707.png
    169.3 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: halatmaxxing, Zodiac and Kayra139
@ER enjoyer adam soruyor kaç karı siktin...karı varda bizmi sikmedik babuşka

• +1
Reactions: menas, Zodiac and ER enjoyer
@ER enjoyer adam soruyor kaç karı siktin...karı varda bizmi sikmedik babuşka
Aynen öyle babaaa bende karı vardı ama sikmedim orası ayrıda:lul:

• JFL
  • So Sad
Reactions: Zodiac and saasturkvarmı
Kardeşim seni başta kötü bir kullanıcı sanıp şikayet ettim yeni hesap açarsın kusura bakma

• JFL
  • +1
Reactions: menas and Kayra139
sınıfta 10 erkek var 1-2 kişi slayliyor oda nt oldukları için / ama obez kızın 10 tane exi var / beyaz kız yok/ fake sarışın dolu/güzeli bırak aylardır mavi gözlü kız görmedim okuldada yok + okulda 3 gerçek sarışın var/ overdose makyaj olmayan kız yok/ az çok beğendiğim kızı makyajsız görünce makyaj fobisi oluştu / 170 ltn nt kekolar low iq kızların allahı olmuş/konum güneydoğu sizin şehirlerde nasıl bilmiyom /yanımda oturan kız saat 6da uyandığı için flex atıyor neden mi
herkes mavi gozlu

Last edited:
benim gibi isviçreye taşın burda universete amcığı sik

• Love it
Reactions: saasturkvarmı
sirkiye simülasyonu :blackpill:

• +1
Reactions: Zagro

Users who are viewing this thread

Back