zegggo
sick cunt
bu threadde bu yaz lasix kullanımı yüzünden yaşadığım siktirik siktirik olayları dile getiricem umarım ileride kullanıcaklar vazgeçer sıkıntı iş valla.
Lasix e bir arkadaşın önerisiyle başladım adını vermicem darp edilmek istemiyorum,ilk başta dose ayda 2 tablet + 1 2 muz tüketiyodum sabahları yürüyüşüme falan çıkıp eve geliyordum bu 1 ay falan normal devam etti ben bu olaydan sıkıldım bi deney yapım dedim, lasixi haftada 2 tablet sıfır potasyum tüketerek denedim denemez olaydım amk 2 kere bayıldım birinde kafamı betona vurdum birinde sırtıma ayna girdi.
"peki zegggo bu threadin amacı ne amına koydumun low iq'su"
debloatlamak için lasix kullanıcana git düzgün beslen amınferyadı
"lasix yerine ne kullanabilirim"
her hangi daha güvenli bir diüretik ama önerim
olur çok tecrübem yok ama kullanıyorum lasixten daha safe en azından aq
"peki neden lasix kullanmayalım?"
zamanının yarısı işemekle geçiyor ve yukarıda söylediğim gibi dikkatsizce fazla kullanımda bayılmaya yada kalp sorunlarına açılabilir artı olarak vücudundaki bütün elektrolitleri dışarı atmış bulunuyorsun tabi bu sorunlar senin sikinde değilse kullan.
threadimi okuduysanız teşşekkür ederim<3

Lasix e bir arkadaşın önerisiyle başladım adını vermicem darp edilmek istemiyorum,ilk başta dose ayda 2 tablet + 1 2 muz tüketiyodum sabahları yürüyüşüme falan çıkıp eve geliyordum bu 1 ay falan normal devam etti ben bu olaydan sıkıldım bi deney yapım dedim, lasixi haftada 2 tablet sıfır potasyum tüketerek denedim denemez olaydım amk 2 kere bayıldım birinde kafamı betona vurdum birinde sırtıma ayna girdi.
"peki zegggo bu threadin amacı ne amına koydumun low iq'su"
debloatlamak için lasix kullanıcana git düzgün beslen amınferyadı
"lasix yerine ne kullanabilirim"
her hangi daha güvenli bir diüretik ama önerim

olur çok tecrübem yok ama kullanıyorum lasixten daha safe en azından aq
"peki neden lasix kullanmayalım?"
zamanının yarısı işemekle geçiyor ve yukarıda söylediğim gibi dikkatsizce fazla kullanımda bayılmaya yada kalp sorunlarına açılabilir artı olarak vücudundaki bütün elektrolitleri dışarı atmış bulunuyorsun tabi bu sorunlar senin sikinde değilse kullan.
threadimi okuduysanız teşşekkür ederim<3
Last edited: