recai iskender
ltn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
frekans dinledim sikim 4 cm uzadı 10kg kas kazandım boyum 7cm uzadıGerçek olabilir neden hemen yargılıyorsun ? Dinlediğin şarkı/müzklerin aniden ruh durumunu ve duygularını değiştirebildiğine şahsen tanık olmuşsundur onlarda birer ses işin sonunda
dogru soyluyorfrekans dinledim sikim 4 cm uzadı 10kg kas kazandım boyum 7cm uzadı
DNR ATMAYAN KALDİMİGerçek olabilir neden hemen yargılıyorsun ? Dinlediğin şarkı/müzklerin aniden ruh durumunu ve duygularını değiştirebildiğine şahsen tanık olmuşsundur onlarda birer ses işin sonunda
bu amk turklerinin bu seyleri 2025 de pazarlamaya calismasi komedi aq
kablosuz kulak üstü kulaklık olmuyor mu1. gurultu engelleyici kulaklik sesin frekansini bozar kablolu kulak ustu kulaklik kullanilmali.
Bak seni ölene kadar sikerimGerçek olabilir neden hemen yargılıyorsun ? Dinlediğin şarkı/müzklerin aniden ruh durumunu ve duygularını değiştirebildiğine şahsen tanık olmuşsundur onlarda birer ses işin sonunda
Realde buluşsak seni önce ananın amına geri sokarım sonra bi güzel ananı sikerim bir nevi reenkarnasyon geçirmiş olursunBak seni ölene kadar sikerim
Ascendantwill in anası sikilirken yanıt vermesi?Realde buluşsak seni önce ananın amına geri sokarım sonra bi güzel ananı sikerim bir nevi reenkarnasyon geçirmiş olursun
Hele hele yarramın kafasına bak sen hele hala konuşuyor kodumun deforme piçi seniAscendantwill in anası sikilirken yanıt vermesi?
725 post 728 rep dnrfHele hele yarramın kafasına bak sen hele hala konuşuyor kodumun deforme piçi seni
hocam kablosuz kulakliklarda frekansi bozuyor aradaki delaydan dolayi.kablosuz kulak üstü kulaklık olmuyor mu
geldi bile onu öneriyor zatenmasai jumping videosu gelir mi
Subliminal dinlemek sahiden işe yarıyor mu? Benim düşünce gücü olarak tek bildiğim plasebo etkisi varcok fazla hata var
1. gurultu engelleyici kulaklik sesin frekansini bozar kablolu kulak ustu kulaklik kullanilmali.
2. delta frekansi arkasinda subliminal olmadan hic bir sikime yaramaz.
3. uyurken bir frekans dinlenilmez.
bu amk turklerinin bu seyleri 2025 de pazarlamaya calismasi komedi aq
Calismalarini begendigim bir kanal var dileyen deneyebilir; https://www.youtube.com/@BinauralNutritionBN
ise yariyor fakat iyi programlanmasi lazim youtubedakilerin hepsi cop.Subliminal dinlemek sahiden işe yarıyor mu? Benim düşünce gücü olarak tek bildiğim plasebo etkisi var