Laz olmaktan nefret ediyorum

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

kâfir slayer
Allah'Im beni neden beni kocaman burunlu, çirkin, cumskin, 169 boyunda bir Laz olarak yarattı? Neden İsveç'te İsveçli olarak doğmadım? Neden uzun boylu, mavi gözlü, sarışın bir Chad değilim? Her gün Allah'a beni bir İskandinav olarak yeniden yaratması için dua ediyorum. Beni doğurdukları için ailemi asla affetmeyeceğim. Laz olmaktan nefret ediyorum. Biz sadece hamsi pişirmikte iyiyiz Üstelik gerçek pontuslu bile değiliz. Atalarımız Ruslar tarafından tecavüze uğrayıp köleleştirildiği için Sarışınız ve mavi gözlüyüz

Last edited:
  • JFL
Reactions: recai iskender and wsdem
amk salağı lazla pontus ve hamsi ne alaka

amk salağı lazla pontus ve hamsi ne alaka
Bi insan bu kadar iqcell olurmu
1753199014230

başladı yine ragebaite aq

• JFL
Reactions: recai iskender
ragebait yapıyo ndur inşallah amk bir insan bu kadar mal olamaz
Antik Yunancada "uzaklardaki deniz" anlamına geliyor ve coğrafi olarak Karadeniz'i temsil ediyor. Dolayısıyla Yunanca'da Pontoslu, Karadenizli demek. Ancak Osmanlı'nın son dönemi ve Kurtuluş Savaşı yıllarında bölgede faal ayrılıkçı Rum çeteleri çağrıştırması nedeniyle Türk kamuoyunda olumsuz bir algıya sahip.

Antik Yunancada "uzaklardaki deniz" anlamına geliyor ve coğrafi olarak Karadeniz'i temsil ediyor. Dolayısıyla Yunanca'da Pontoslu, Karadenizli demek. Ancak Osmanlı'nın son dönemi ve Kurtuluş Savaşı yıllarında bölgede faal ayrılıkçı Rum çeteleri çağrıştırması nedeniyle Türk kamuoyunda olumsuz bir algıya sahip.
ses gel orospu çocuğu
az daha konus o burnunu atarim orospu cocugu

• JFL
Reactions: divisionpanzerfaust
biliyordum karadenizli mücahit😂

• JFL
Reactions: divisionpanzerfaust